View Full Version : Секс запознанства по интернет ?
Запознавали ли сте се с някои по нета с цел секс? Имам предвид, осъщестявала ли се е срещата? Правите ли го още :lol:.
(освен чатовете и сайтовете за запознанства по форуми и др подобни)
JoeBanana
01-16-2007, 17:36
тва ми е самоцел :-D
malka_sladuranka
01-16-2007, 17:42
не съм, ама се е случвало някой да ми пусне обява в сайт за запознанства :smt067
Според мене сайтовете за запознанства са за ОТЧАЯНИТЕ хора ... Аз не съм такъв 8) :-D :-D :-D (Лично мнение!)
И защо без чатове и сайтове за запознанства? Последните са ми помогнали да говоря с доста хора на интересни тематики.. За съжаление, главно от чужбина, но какво да се прави, като българските сайтове за запознанства са само за полу-идиоти.
FikyScHetOo
01-16-2007, 21:32
против такова запознанство с цел секс...иначе може, ама веднага д амислиш само за секс и един вид тва да търиш е отчаяно. Веднъж с ебях издразнила и си бях сложила ник в скайп нещо от рода на fuck It и след 2 часа, когато не бях вкъши, ми с ебяха включили 10тина човека с реплики от рода на "Hi sexy!Want Sex?Sex with me?" от 3-4 държави трагедия
Добре, не се изразих правилно. Не ставаше въпрос за секс, а за обмяна на опит и виждания. Сляпа среща с някоя по интернет - не. Евентуално бих излязъл приятелски с подобна познайница и, ако нещата се развият - приемливо. Но подобни случаи като при FikyScHetOo - не!
Запознавали ли сте се с някои по нета с цел секс? Имам предвид, осъщестявала ли се е срещата? Правите ли го още :lol:.
(освен чатовете и сайтовете за запознанства по форуми и др подобни)
Веднъж щях да си режа ръцете - WTH и писах, а тя беше направо смърт, само косата и тогата я нямаше. Оттогава през нет да зарибявам НИЕТ!!!!
не правя такива неща аз :lol: