PDA

View Full Version : Na selo

01-16-2007, 18:59
Obeschestih mlado magare. Ta da vi raskaja na barzo. Predi 2 meseca otidah na selo pri baba i dqdo na gosti. As sam na 16 god. i inache vsichko mi e nared, no tozi pat mi beshe neshto prechernqalo pred ochite (bqh zagorqal kato ciganski tigan) i hodeiki iz dvora( bqh sam v kashti)vlqazah pri jivotnite prosto taka. Voobshte nishto ne sam imal na predvid, no sluchaino zarnah mladoto magarence na dqdo. Stgnah na ideq che moga da go opana. Preblijih se i mu go doprqah otzad gotov da mu go nabiq.Ama to pochna da se darpa i vze da hvarlq kachove-za malko da me ritne po topkite. Misleh si da prestana, no me hvana qd na tova magarence. zabih dva kola v poda i mu varzah krakata. Tozi pat ne uspq da ritne i veche mu go nabih. Svarshih nabarzo, moje bi poveche ot strah da ne me vidi nqkoi. Ili zashtoto tolkova me napana na smqah, che i do dnes se pthilvam kato se setqa, Mejdu drugoto moga da vi kaja che ot togava magarenceto ( mejdu drugoto zabraveh da kaja,- to beshe jensko, da ne si mislite neshto...) kato me vidi vse gleda da me ritne ili uhapi. Dqado vse se pita kakvo mu e a as se pravqa na lud. Interseno mi e da znam dali ima i drugi taka ludi kato men i dali ne sym se 4alnal ne6to?

Ice_Queen
01-16-2007, 19:01
Да не взема аз теб като някое магаре да те наритам 1 хубаво....аман от тийнчета с много свободно време ,пръщящи от простотия!!!!

ДУ ХАСТ!!!!!!!!!!

TupacFena
01-16-2007, 19:04
Да не взема аз теб като някое магаре да те наритам 1 хубаво....аман от тийнчета с много свободно време ,пръщящи от простотия!!!!

ДУ ХАСТ!!!!!!!!!! Брао :lol: А така Тия Загорели верно като цигански тигани лапета само си намират ко да праят и се гаврат ... ше им ....

JoeBanana
01-16-2007, 19:06
нямаш стайл приятелю :-D ебавка не се прави така
а да не говорим, че зоофилията е демоде :-D

Ice_Queen
01-16-2007, 19:07
нямаш стайл приятелю :-D ебавка не се прави така
а да не говорим, че зоофилията е демоде :-D

Да бе..сега на мода е некрофилията...по надолу може да се насладиш.... :x

bigbec
01-16-2007, 19:12
Кво си направил на горкото магаренце, бе, ЕЙ?

JoeBanana
01-16-2007, 19:13
абе на теб не ти ли омръзна да пишеш в тия теми ? :-D или искаш да си "тъповат: като мен :-D

TupacFena
01-16-2007, 19:13
Алооо ШШШШШ ... Далавери вие ли сте :lol:

bigbec
01-16-2007, 19:17
абе на теб не ти ли омръзна да пишеш в тия теми ? :-D или искаш да си "тъповат: като мен :-D

колкото и да се опитвам ти държиш всичките рекорди и не ми се вярва някой да те надмине

TupacFena
01-16-2007, 19:19
а бе аз ви питах ШшШШшШШ далаверите вие ли сте ?

JoeBanana
01-16-2007, 19:20

колкото и да се опитвам ти държиш всичките рекорди и не ми се вярва някой да те надмине
и от всичките затапки-клишета само тва ли ти дойде на акъла ? :-D
а ко стана с хтмл-то ? айде пиши, пиши, че момието чака :-D

machoka
01-16-2007, 19:21
:arrow: Моля, прочетeте правилата на форума! (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html)

:arrow: т. 11