PDA

View Full Version : Проблеми

01-16-2007, 19:38
Здравейте,аз съм 15 годишно момиче до сега не ми се беше случвало нещо такова вчера бях на гости на един приятел и бяхме пийнали малко.Останах по до късно у тях и той както си седяхме почна да ме опипва и ме възбуди страшно много после ме съблече взаимно си правихме френски ласки но след това нещата загрубяха малко докато му правех френска любов той едва не ме задуши задържаше го повече и не можех да дишам добре,но вместо да ми стане неприятно това ми хареса след това ме накара да се надупя хубаво и започна да ме пляско което направо ме възбуди до полуда и след това започнахме да го правим и изведнъж той ми го вкара отзад и аз хем изпитах болка хем леко удоволствие опитах се да се измъкна но той така ме беше заклещил че не можех да мръдна и след това пак ме накара да му го лапам и да му глътна спермата като през това време направи клипче с телефона си притеснявам се да не го покаже на някой. Какво да правя? Още повече,че от снощи се чувствам като истинска курва.
В момента съм много объркана до колко е било редно това което се случи вчера все пак сме приятели от малки.

machoka
01-16-2007, 19:38
:arrow: Моля, прочетeте правилата на форума! (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html)

:arrow: т. 11