View Full Version : 4ikiite vuzmojno li e
Moje li da mi se izhabi ka4estvoto na semennata te4nost ako biq mnogo 4ikii@@ :shock:
dae genialnite deca otivat v kenefa posle shti se rajdat samo uligofreni :smt005
Moje li da mi se izhabi ka4estvoto na semennata te4nost ako biq mnogo 4ikii@@ :shock:
Уф тря се започва от самото начало...
Представи си че човешкия организъм е една огромна фабрика за кока кола(спермата) . Всяка част си присъства при това производство на кока кола- съставките, соковете , захарта - всичко. Когато кока колата е готова със всички смесени съставки, тя излиза под формата на газирана напитка в пластмасова бутилка. След излизането си от завода, срокът на годност на кока колата започва да тече, докато не се развали (май две години беше конкретно за истинската кока кола). Въпреки всичко заводът продължава да си произвежда същата кока кола, в същото количество за да радва милииииооооооони потребители по света.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Написах го така че и Шницела да го разбере, нали така Шницел?
Някак си сравнението на кола и сперма беше прекалено много дори и за мен, но импулсът ти да си полезен заслужава похвала ;)
Някак си сравнението на кола и сперма беше прекалено много дори и за мен, но импулсът ти да си полезен заслужава похвала ;)
УаУ
Шницела ме полу похвали и полу нареди УаУ
Отивам да отсека най-високата топола ! !! :shock: :shock: :shock: :shock:
Заеби тополата,айде да ходим да пием бира!
Заеби тополата,айде да ходим да пием бира!
Who said the magic word?! Да не си си взел изпитите, а?
Ще ме вземете ли и мен?
Моооля,моля.
Имам крещяща нужда от 2-3-4-5 ... бири. :-D
Не съм си взел изпитите,но е все тая
Смятам да попретупам учебниците,айде да ходим на по бира
Конретно качеството на семенната течност - не. И без друго подозирам че си на възраст, когато семенната ти течност изиобщо е под всякакви критерии за качество.
След всяко изпразване сперматозоидите в следващото намаляват. Говоря за едно след друго. Коклкото повече време не праснеш чикия толкова повече сперматозоиди ще има в нея. Не ти ли е правило впечетление, че след 3тото поредно свършване например спермата е по-рядка и по-безцветна. Може ли да не знаете тия неща, а аз съм момиче. Пораснете!
много ясно че може :twisted: :twisted: :twisted:
JoeBanana
01-18-2007, 06:54
прекалената експлоатация води до бърза амортизация :-D
Не се притеснявай пич.Един мой Frend е наи-големия сваляч в даскало и сека седмица различна чука апак е правен само с едно мадо(сериозно)-затва че си бии на воля
Satanata ot grobi6teto
01-18-2007, 15:34
Nai-mn da ti uvehne