View Full Version : Bqlo te4enie sled sex - help!
Semiramida
01-17-2007, 09:05
Skoro pravih sex s edno mom4e, vsi4ko be6e normalno, polzvahme i prezervativ, no ot 2 dena zabelqzvam, 4e mi se e poqvilo sravnitelno obilno bqlo te4enie. Dosega ne be6e taka i se pritesnqvam. Tova e nqkakva infekciq v rezultat na sexa li? Na nqkoi ot vas slu4valo li mu se e to4no takova ne6to? I sega ako mi kajete 4e 6te trqbva da hodqi na ginekolog...napravo 6te padna. No pomagaite vse pak, za6toto ne znam kakvo 6te e nai-dobre da napravq;) Blagodarq vi predvaritelno :)
еми,по е възможно да си настинала.Ако си ходила по-разголена така се получава.
Emi,macko i na mene mi se e slu4valo..da,s prezervativ go pravihme i nie i posle ima6e te4enie..mnoo kofti!Ne znam na kvo se dulji,ama 4estno da ti kaja az togava mai se poopravih s edno In Care-tva e intimen dy6,ako znae6 kvo e tva,de!Az poneje togava i predi tva si imah te4enie i otidoh i na lekar i tq mi predpisa edni vaginalni tabletki+In care.Mina mi!Zemi si ako iska6 tva In Care,ako puk ne(to e kum 8 lv.)iz4akai si da si ti mine 6tom ne 6te6 da hodi6 na lekar!;)Ili si zemi-GORE6TO PREPORU4VAM-na Seba Med edin losion za izmivane,takova..intimen gel za vun6na ypotreba!Mnooogo e dobro po princip da se mie6 s nego sytrin i ve4er!!!! :wink:
Semiramida
01-17-2007, 09:43
Aseto, az polzvam na Avon intimniq gel i kyrpi4kite, oba4e tyi kato ne sym mnogo dovolna, 6te te poslu6am za losiona na Seba Med. Poznato mi zvu4i tova ime i 6te probvam. Blagodarq ti :)
a kolko struva tozi intimen gel?
Semiramida
01-17-2007, 10:56
Az na Avon si go vzeh zaedno s kyrpi4kite na nqkakva promociq za 8 lv dvete, a za losiona na Seba Med ne znam kolko e, no edva li 6te e pove4e ot tova.
Az na Avon si go vzeh zaedno s kyrpi4kite na nqkakva promociq za 8 lv dvete, a za losiona na Seba Med ne znam kolko e, no edva li 6te e pove4e ot tova. НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НА AVON ВЗЕМЕТЕ СИ СЕБАМЕД ИЛИ ЛАКТАЦИД те са лекарствени и съдържат необходимата мле4но киселиина среда на организма (вагината), такива като орифлейм или айвън са пълни боклуци .. най-много да стане още по зле или да лепнете бяло те4ение и инфекции.. това не са само думи има ве4е и слу4ай.. не говорите ли с лекарите си за това!! :shock:
а до темата: не си прави експерименти а по добре отиди на гинеколог за да те прегледа и да види дефлурацията ти както и бялото те4ение -все пак това са гъби4ки които са мн упорите и се лекуват бавно. по добре на време отколкото по късно!
ще ти изпи6е ваг. таблетки и хап4ета и за 1 ще се оправип! НО АКО НЕ ОТИДЕШ СЕГА ще се вла4иш още дълго време може и по зле да стане! ти си решаваш .. тук хората не са лекари за да предписват лекарства- въпреки 4е могат да ти кажат какво да пиеш по добре отиди на специалист!