View Full Version : Случвало ли ви се е някой да ви е неприятен,но да го искате
Някой не ви е симпатичен,но много бихте искали да правите секс.Може да е и известна личност.Темата е и за двата пола :)
luda^S^vibrator
01-17-2007, 14:17
Chak da mi e nepriqten i da iskam sex s nego - ne.No mi se e sluchvalo da imam golemi meraci kam chovek,koito mi e priqtel i ne go haresvam,iskam samo da se machkam s nego.I to chesto mi se sluchva :roll: :-D :lol:
kristina_ok
01-18-2007, 14:26
Да ми е неприятен и да искам да правя секс с него?
НЕ!
Да ми е неприятен и да искам да правя секс с него?
НЕ!
:!:
Госстенче
01-26-2007, 19:41
Ми при мен лично положението е следното с човека се разбираме перфектно но има малко коремче и косми но с удоволствие бих го направила макар че това в него е ужасно поне за мен
Ахахаха о да, всички които са ми неприятни искам да ги вкарам в леглото...
Ебати въпроса
0.о
ако ми е истински неприятен никога няма да си помисля такова нещо .... но много малко хора мразя или ме дразнят от такава степен .. ае не ми дреме мно за тях .. се тая тапотии
lamzzzercho
01-26-2007, 19:47
за съжаление да :(
malka_sladuranka
01-26-2007, 19:53
нем
BloodSoul
01-26-2007, 19:54
Голямо протипоставяне!
IlLuSi0nS`
01-26-2007, 20:10
е как така няма да ми е симпатичен пък ще ме привлича.. хаххаха нелогично е..
може би имаш предвид да искаш да бъдеш с някой и да те привлича мн, но да разбираш, че този човек не е за теб и само би те наранил, но въпреки разума влечението ти да е адски силно и непреодолимо..??
в такъф случай просто се отдай на привличането и го превърни в един красив спомен (ако е споделено разбира се).. и след тфа ще ти мине.. (личен опит) хаха
един съученик всички го мразеха уж а изтъпка половиния випуск, случва се при момичетата. момчетата биха го направили за назидание
Отново тема от форумния идиот и педофил Куенч......Еххх не му ли писна да се излага като кифладжия ?Нека да кажем Не на педофилията!
kAdrOkoSkA
01-26-2007, 22:01
Ако има такова нещо... трябва да е заради тялото... Обаче как ще искаш да си с някой, даже и само за 1 нощ, ако е някав гнусен (даже и да е културист) ... :smt104 :smt078 АЗ НЕ МОГА!
Случвало ми се е да не ми харесва как изглежда един мъж, но да има нещо адски перверзно в него, което да ме привлича и просто да искам да го чукам. :-D
Случвало ми се е да мразя някой,защото не мога да го имам :(
Може да се каже като случката с лисицата и киселото грозде :wink:
panterata
01-27-2007, 00:01
Случвало ми се е да не ми харесва как изглежда един мъж, но да има нещо адски перверзно в него, което да ме привлича и просто да искам да го чукам. :-D дам ;)