View Full Version : Плача след орагазъм
винаги когато стигна до оргазъм след това започвам да плача просто ей така без повод без пречина не зависимо от това в какво настроение съм била преди това.Следкато свърша веднага ме избива на рев и това е от известно време ,можеби от преди година две ,а преди това изобщо съм го нямала този проблем. Посъветвайте ме кво да направя,плс
BorderManager
01-17-2007, 17:15
Отиди на хипнотизатор.
Може би той ще разкрие ужасни и тъмни тайни от твоето минало, свързани със сексуален тормоз... :?
хм.. това ми е мн странно... за първи път чувам подобно нещо...
BorderManager
01-17-2007, 17:18
На мен ми се е случвало с една девойка.
Е, не избухна в див рев със сополи, а просто се просълзи.
Казват, че ставало при много силен оргазъм.
Ама ако детето горе се сдухва и направо си циври, не трябва да се изключва варианта, описан от мен по-горе. :roll:
Friend_witH_Benefit
01-17-2007, 17:32
Ебати шашавото ... най-добре да отидеш при някой който се занимава с такива проблеми, но незнам какъв специалист трябва да потърсиш ... посъветвай се с ваще ...
alexxgold
01-17-2007, 17:55
Добре де, ама опиши ни вътрешно как се чувстваш. Нещо специално?
JoeBanana
01-17-2007, 18:04
така трябва :-D сексът с цел удоволствие е грях и подсъзнанието ти го знае :-D
mravkata_z
01-17-2007, 18:10
и на мен ми се е случвало, ама е от радост а не от мъка! :smt081
malka_sladuranka
01-17-2007, 18:29
:shock: брей, че странно. И аз се чувствам странно някво неопределено след оргазъм, ама при мене малко по-различно не мога да сваля една доволна усмивка, може при тебе това да е изразено с рев.. :shock:
TupacFena
01-17-2007, 18:34
винаги когато стигна до оргазъм след това започвам да плача просто ей така без повод без пречина не зависимо от това в какво настроение съм била преди това.Следкато свърша веднага ме избива на рев и това е от известно време ,можеби от преди година две ,а преди това изобщо съм го нямала този проблем. Посъветвайте ме кво да направя,плс шшш ало залепи си клепачите на очите за джуката и ше престанеш да ревеш ;)
bulgarche
01-17-2007, 19:14
Тъй е гадно...
e kak taka shte plachesh? az primerno ponqkoga i na mene mi se sluchva da se prosulzqvam ama ne da placha prosto ot silniq orgazum i mi se nasulzqvat ochite :oops: sushtoto e kato se prozsqvam ama bash da reva nz.. mn shashavo naistina opishi po podrobno kak se chuvstvash.... :shock:
namely_me
01-17-2007, 19:55
На мен пък винаги ми става студено...
Juicy_Lucy
01-17-2007, 20:02
OMG :!:
е кфо?!?!свършваш и веднага почваш да ревеш?!??пред момчето?!??!?!?
dudadude
01-17-2007, 21:01
Да и аз почти винаги плача след кът свърша . И приятелката ми не е доволна но ще трае :-D
винаги когато стигна до оргазъм след това започвам да плача просто ей така без повод без пречина не зависимо от това в какво настроение съм била преди това.Следкато свърша веднага ме избива на рев и това е от известно време ,можеби от преди година две ,а преди това изобщо съм го нямала този проблем. Посъветвайте ме кво да направя,плс
Помисли за хилядите сперматозоиди които не са те оплодили... чак мен ме напушва на рев.... от смях :lol: :lol: :lol: