View Full Version : za purvia put..
zn 4e ima mn takiva temi.. no plss razkagete malko za va6ia purvi put ima6e li gafove kak se polu4i toi liza li vi ..?
ами аз не се гордея много с първия си път, но не се срамувам да го кажа...
бях на 14 и бях на рожден ден в едно село ( Узунджово ). И понеже малък и гледам пиене и 'големите' и те пият и реших и аз да пия... и както става в такива случаи, накопах се много здраво... а когато човек е в такова състояние много му идва смелостта. Отидох при едно момиче, което познавах от два часа и просто взехме да се натискаме в дискотеката.. тя беше с година по-голяма от мене... попита ме дали искам да излезем и го направихме на една полянка под звездите....
винаги съм бил романтик и не подкрепям такива неща, но какво да се прави.. съдба :)
иначе всичко мина гладко... то човек като е пил, всичко му иде отръки :lol: :lol:
alexxgold
01-17-2007, 17:37
Ама Тотев, забрави да кажеш..."ТОЙ ЛИЗА ЛИ ТЕ?". :D
Бъзикам се.
Да, който е получил честта да е първият на някое момиче, и не я овлажни добре, което става кажи-речи най-ефективно с ORAL PLEASURE...е пълен кретен. Е, ако може по друг начин да я възбуди повече, :roll: браво... Ама трябва момичето да не го боли...така че доста работа трябва да се хвърли предварително...със сигурност повече, отколкото с момиче, на което не й е за пръв път...
zn 4e ima mn takiva temi.. no plss razkagete malko za va6ia purvi put ima6e li gafove kak se polu4i toi liza li vi ..?
Първия път, аз станах от леглото, изкъпах се и отидох до магазина и си купих хляб и кола. на следващия ден ми стана и втория път. На четвъртия като ми свърши колата ми се развалиха пътите и отидох само за кола...
За какво става реч във въпроса ти?