Влез

View Full Version : Как да я накарам

Soy Yo
01-17-2007, 18:03
Как мога според вас да накарам едно момиче от училишео да са "оплождаме" без да сме гаджета ами само приятели пък и не само нея ами почти всяко момиче което ми се иска да еба при условие че повечето са ми мн добри приятели да ама аз искам и да ги оправям по до добри ???

BorderManager
01-17-2007, 18:05
Разбий си главата в стената като начало!
Може пък поне съчувствие да предизвикаш у тях... :roll:

JoeBanana
01-17-2007, 18:11
изиграй танца на любовта и ше се оплождате :-D

TupacFena
01-17-2007, 18:40
изиграй танца на любовта и ше се оплождате :-D ама си дебилен.....

JoeBanana
01-17-2007, 18:42
въх как не те досрамя да го кажеш :-D

TupacFena
01-17-2007, 18:43
въх как не те досрамя да го кажеш :-D па незнам може да уредиме некоя ШШШ АЛООО ДАЛАВЕРА :-D

JoeBanana
01-17-2007, 18:47
въх как не те досрамя да го кажеш :-D па незнам може да уредиме некоя ШШШ АЛООО ДАЛАВЕРА :-D
Pour out a little liquor for your homie nigga :-D

bulgarche
01-17-2007, 19:13
Голям си оплождач...за таз цел първо трява да имаш сперма, сперматозоиди, те пък от своя страна да са годни за оплождане...ма туй ще е след 5-6 години...ся почивай малко

FikyScHetOo
01-17-2007, 21:27
Голям си оплождач...за таз цел първо трява да имаш сперма, сперматозоиди, те пък от своя страна да са годни за оплождане...ма туй ще е след 5-6 години...ся почивай малко
Момчето иска да се съвукупляват не го ебавайте хаха
Ти май си 'Йебач' ("Не сме ангели 2") хахаха

01-17-2007, 23:42
Как мога според вас да накарам едно момиче от училишео да са "оплождаме" без да сме гаджета ами само приятели пък и не само нея ами почти всяко момиче което ми се иска да е** при условие че повечето са ми мн добри приятели да ама аз искам и да ги оправям по до добри ???

Отиваш и й казваш! - айде да ходоим да се възпроизвеждаме, тогава да видим какво ще ти каже... гледай да си гол когато й го казваш, ще подсили възбудата в нея както и на 70 годишната ти даскалка и голяма част от момчешкото съсловие в класа

С една дума искам да ти кажа че си голям БОТ!!!