PDA

View Full Version : q pomonete mi sa i na mene

opaopa
01-17-2007, 20:22
obi4am edno momi4e, ma tq sa ima gaje sa i nema kak da stane nehsto sa nema kvo da vi obesnqvam
problema e dr - edna dr me haresva mene, samo mi prai nameci, ma az ne q haresvam hi4
ta da trugna li s taq vtorata, da q izluja i da q iz4ukam i da se opitam da zabraa drugata ili da si 4akam smireno taq koqto obi4am?
vtorata za dr osven za sex ne staa, nemam nikvi 4uvstva kum neq... ama pa ako tq zeme se vlubi i posle kat q zareja i kofti...
ko da praa? :oops:

temata e serious

01-17-2007, 20:31
otidi na teatur

WaKo
01-17-2007, 20:41
Хвани другата - така ставаш по-привлекателен за първата. Може с втората нищо да не стане, даже не е нужно, ама да се види, че си оборотен. Пък и малко секс никога не е излишен :wink:

джони браво
01-17-2007, 20:42
напиваш са . оправяш тая дято те харесва . и после с чиста съвест отиваш да сваляш оная с гаджето като се опиташ да докажеш че си нещо повече от него . така са правили 90 % от момчетата . много ясно че харесваш повече тая дето е със гадже :)

Me4oOoOo
01-17-2007, 20:50
WaKo абе то малко секс наистина не е изли6ен ама,защо не вземе6 да помисли6 и за момичето което го харесва ?? Тя как 6те се почувства като осъзнае че е била използвана само за СЕКС и за да може случайно "opaopa" да се хареса на момичето което тои харесва и тя да си зареже гаджето не6то немога да си го представя тва.А колкото до вапроса ти според мене кажи на 2-та че не я харесва6 и не изпитва6 никви чувства към нея и че някои ден ако си промени6 чувствата 6те и каже6 и така.А колкото до 1-та по добре си чакаи мирно и спокойно и 1-во мисли и за другите хора а не само за това да си задоволи6 собствените нужди.Това мисля аз по темата.

Amayo
01-17-2007, 20:52
Хвани другата - така ставаш по-привлекателен за първата. Може с втората нищо да не стане, даже не е нужно, ама да се види, че си оборотен. Пък и малко секс никога не е излишен :wink:
Абсолютно - ей тва и аз щях да кажа. Уако е много в час да знаете.

luda^S^vibrator
01-17-2007, 20:54
Абсолютно - ей тва и аз щях да кажа. Уако е много в час да знаете.

I az shtqh da ti kaja tova! :lol: :lol: :lol:

opaopa
01-17-2007, 21:01
zna4i ne se izrazih mn to4no - taq s gajeto ve4e bqh s neq, smisal i tq me haresvashe i tq go zarqza zaradi mene i prekaraxme edna `nezabravima ve4er` xaxaxa nqmashe sex :( i sled tova oba4e toi se okaza mn nastoqntelen i tq se vurna pri nego
est 4e mislq vinagi purvo za drugite i posle za men, zatva i puskam temata... vsushtnost uspelite hora nikoga ne mislqt za drugite, ako iskam da uspeq...
ma kakto i da e vse oshte nz kvo da praa :(

WaKo
01-17-2007, 21:11
Еми тогава си в малко тъпа ситуация - тя е с другия без ти да знаеш колко време да я чакаш, а пък ако се хванеш с другата ще си помисли, че не я харесваш. Тогава отиваш и й казваш - харесвам те и т.н. и искам да сме заедно, ако и ти искаш остави го оня. Ако не иска или каже, че й трябва време и т.н. ти й кажи, добре, но тогава ще се чувствам свободен да си правя каквото знам, пък ти като решиш винаги си добре дошла - хем си оставяш вратичката отворена за нея. хем да си правиш каквото искаш без да те притеснява. При това положение тя няма да има какво просто да ти каже

opaopa
01-17-2007, 21:14
mda to4no v tva polojenie sum... to kat si govorime s neq i vinagi do tuka stigame - tq mene me haresvala, kazva mi 4e i lipsvam no onq pa go obi4a i e privarzana shtot sa mn vreme zaedno i t.n. i t.n.
ne iskam, da si misli 4e ne q haresvama obratnoto, oba4e v sushtoto vreme ne iskam i da stoq i da q 4akam, pa oshte pove4e 4e ima dr deto mi se predlaga...
oba4e znam az kak se 4uvstvam i ako vtorata se 4uvstva posle taka s mene she e mn gadno, zatva mai she si 4akam...
a vrati4ka sum si ostavil sa samo 4akam da se skarat, pa ako ne stane do 1 godina i oshte imam takiva 4uvstva she ima umreli hora :-D

Amayo
01-17-2007, 21:18
Еми тогава си в малко тъпа ситуация - тя е с другия без ти да знаеш колко време да я чакаш, а пък ако се хванеш с другата ще си помисли, че не я харесваш. Тогава отиваш и й казваш - харесвам те и т.н. и искам да сме заедно, ако и ти искаш остави го оня. Ако не иска или каже, че й трябва време и т.н. ти й кажи, добре, но тогава ще се чувствам свободен да си правя каквото знам, пък ти като решиш винаги си добре дошла - хем си оставяш вратичката отворена за нея. хем да си правиш каквото искаш без да те притеснява. При това положение тя няма да има какво просто да ти каже
Тва в червеното е критичния момент. Жената и тъпо живвотно и като види че неква друга се клеца на нейно място ще заебе сичко само и само да ти докаже че тя е по добрата за тебе. Ше се изяде вервай, най вече от това че на тебе ти дреме на хуя, тя очаква са да си трагично залитнал по нея и си казва самочувствието, ама по тоя начмин бързо ше и го смъкнеш.

01-17-2007, 23:43
obi4am edno momi4e, ma tq sa ima gaje sa i nema kak da stane nehsto sa nema kvo da vi obesnqvam
problema e dr - edna dr me haresva mene, samo mi prai nameci, ma az ne q haresvam hi4
ta da trugna li s taq vtorata, da q izluja i da q iz4ukam i da se opitam da zabraa drugata ili da si 4akam smireno taq koqto obi4am?
vtorata za dr osven za sex ne staa, nemam nikvi 4uvstva kum neq... ama pa ako tq zeme se vlubi i posle kat q zareja i kofti...
ko da praa? :oops:

temata e serious

Купи си изкувствена вагина - сериозен отговор

opaopa
01-18-2007, 16:34
kreten :-D

01-18-2007, 21:02

педалл... отказваш на момиче...

bibonka
01-18-2007, 21:05
milo moe zablydena momchence....:) v nikakyv slychai ne izpolzvai nqkoe momiche samo za sex,zashtoto slynce,nqkoi den shte popadnesh na takyv chovek kato mene i shte se pitash Boga mi,kyde sgreshih...Po-dobre sam,otkolkoto da naranish nqkoi :) Celyvki :)

01-18-2007, 22:54

pedal - kupuvash si izkustveni vagini..

01-19-2007, 04:29

pedal - kupuvash si izkustveni vagini..

аз не ги купувам, аз ги продавам :-D :-D :-D :-D