View Full Version : Как може
..всички момчета,които познавам си умират за свирка. С приятеля ми сме заедно от 4месеца.Казвал ми е и преди да тръгнем,че не обича да му правят фрнска, но не го вярвах.Вчера реших да пробвам и 10тина минути след като започнах ми каза да спра. Физически чувството му харесвало, но иначе се чувства неудобно. Не го разбирам това. Обясних му,че на мен ми е приятно и няма от какво да се притеснява,но..не помага. Изобщо познавате ли някой с този "проблем".
naistina dosta stranno,do sega ne sym vijdala mom4e koeto da ne iska da mu pravqt flenska :?
Ами и на мен ми е странно, но в крайна сметка явно наистина не оби4а. Примири се и правете други работи.
az ne obi4am nqkoq da mi pravi ako na neq ne i haresva, sexa trqbva da dostavq udovolstvie i na 2mata partniori ina4e se gubi smisula, 6tom na tebe ti haresva ne vijdam kuf mu e problema na pi4a, obqsni mu 4e na teb ti haresva i 6te ne6te 6te mu pravi6 frenska i tva e, ako puk 4ak tolko ne mu haresva toi gubi
mmrammstein
01-18-2007, 11:43
На мен ми е чудно как може да не обича френска. Може да е свързано с някакво неприятно преживяване, или пък да си мисли, че не е нормално или нещо такова. Но всеки е различен, не може всички да харесваме едно и също. Той пък може да не харесва свирки.
SlasHDaFiveNine
01-18-2007, 12:21
аз имах един приятел с подобен случай,.....не искаше гаджето
му да му прави свирки щото после от самата мисъл щяло да го бъде гнус да я целуне
......след време така или иначе го превъзмогна ама може би тва е
причината незнам....хора всякви и проблеми всякакви
Спокойно, причината е същата, поради която доста момичета не обичат френска - не могат да се отпуснат, смятат, че на другия му е неприятно, гнусят се от самите себе си.. С времето може да почне да се отпуска, но не е задължително. Първата ми партньорка - 8 месеца и не ми даде да я лижа.
krem4et0
01-18-2007, 17:50
И аз отначало се чудах дали му е приятно да ме облизва,но при положение,че е така възбуден и може да свърши нямам съмнение-харесва му!
..всички момчета,които познавам си умират за свирка. С приятеля ми сме заедно от 4месеца.Казвал ми е и преди да тръгнем,че не обича да му правят фрнска, но не го вярвах.Вчера реших да пробвам и 10тина минути след като започнах ми каза да спра. Физически чувството му харесвало, но иначе се чувства неудобно. Не го разбирам това. Обясних му,че на мен ми е приятно и няма от какво да се притеснява,но..не помага. Изобщо познавате ли някой с този "проблем".
щото си му аверка, кофти му е че те кара да правиш такиа неща... на теб как би ти се сторило ако го накараш да те лиже? После няма ли да съжеляваш че си го накарала?
qvno si misli,che ne ti e priqtno i nastoqvash ,samo i samo,za da my dostavish ydovolstvie...Govori s nego za pritesneniqta my..:) USpeh :P
щото си му аверка, кофти му е че те кара да правиш такиа неща... на теб как би ти се сторило ако го накараш да те лиже? После няма ли да съжеляваш че си го накарала?
Хубаво си го казал..поне и той нещо такова ми обясни. Може би наистина така си мисли,че го правя един вид, за да му угодя. Въпреки,че мисля,че съм му показала,че ми е хубаво и го правя с удоволствие.Явно ще трябва да му помогна да си избие тези мисли от главата.
MIM4ETO SEXA
01-19-2007, 08:06
NO PUK AZ OBI4AM TAKIVA MOM4ETA ZA6TOTO MI PISNA OT LIGAVI MOM4ETA SAMO RAZPRAAT OHH SVIRKA TREA ZADULJITELNO AWE DA TI KAJA OCELILA SI NA PE4EN TIP :lol:
maybelline
01-19-2007, 08:18
Нормално е да се притеснява след като сте били заедно само 4 месеца.
lamzzzercho
01-19-2007, 08:25
еми може да го е гнус според мен
Ми можв би колкото и да му е хубаво, просто смята, че по този начин те унижава...Поне с моя приятел в началото беше така, каза че за мен било унизително, иначе тои си ме близкаше...
alkobalko
01-19-2007, 17:43
Много зависи от момчето. Може пък наистина да му е непроятно (което много ме съмнява), може просто да се притеснява, като си мисли, че те унижава по този начин.
TreeHill
01-19-2007, 19:16
Ами и на мен ми е странно, но в крайна сметка явно наистина не оби4а. Примири се и правете други работи.