View Full Version : Moderated: Какъв СМС да му пратя?
zdraveite.mnogo bix iskala da mi pomognete s nqkolko sms-a za biv6oto mi gadje.s nego skasaxme predi okolo mesec za6toto az mu izneverix no razbira se sega sajalqvam i iskam da sme otnovo zaedno,toi sa6to go iska no go e strax da ne mu izneverq otnovo.i vi molq da pomognete s nqkoi i drug sms podxodq6t,za6toto vsi4ki koito gi znam mu gi pratix.predvaritelno blagodarq!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
asdadsda
01-18-2007, 16:42
sms-ite nqma da ti opraqt problema...po dobre spri da si gubi6 vremeto kato mu pra6ta6 sms a mi go izpolzvai kato pogovori6 s nego i se opita6 da go ubedi6 otnovo da budete zaedno i da ti ima doverie
GalleNo_MoMi4eNce
01-18-2007, 16:51
Да,така е намеро го някъде и поговорете на 4 очи така е най-добре!Целуни го прегърни го и това ще ти помогне повече!Докажи му че го обичаш!
Докажи му че го обичаш!
Като си отрежеш ръката...
TreeHill
01-18-2007, 17:21
със смс всеки може беееееее (ама май не и ти) по-добре очи в очи да се видите
ami az vsa6tnost mnogo pati se opitvam da govorq s nego kato sme zaedno,no toi ne mi vqrva.obqsnqvam mu edno i sa6to ne6to milioni pati,no toi vse si znae negovoto a ne moga da go zabravq.
Krum4o18
01-19-2007, 08:49
Еми както се казва както си направиш такова ще сърбаш :( не е трябвало да му изневеряваш той щом на живо не иска камоли на СМС .. забрави го
Докажи му че го обичаш!
Като си отрежеш ръката...
:smt023
И аз съм била в подобно положение, поне си си осъзнала грешките.Аз в този период слушах една песен на Тони Стораро и Йорданка Христова - Прости ... И му изпратих някои думи от текста на тази песен,но не действах само с смс-и.Аз на колене съм му падала,ревах тръшках се,кълнях се, че няма да погледна друг,че няма дори да излизам от вкъщи.Е накрая си постигнах желаното...
И аз съм била в подобно положение, поне си си осъзнала грешките.Аз в този период слушах една песен на Тони Стораро и Йорданка Христова - Прости ... И му изпратих някои думи от текста на тази песен,но не действах само с смс-и.Аз на колене съм му падала,ревах тръшках се,кълнях се, че няма да погледна друг,че няма дори да излизам от вкъщи.Е накрая си постигнах желаното...Да, чрез самоунижение...
С смс тва не става... трябва да се видите очи в очи и да му покажеш, че наистина съжаляваш. Ама само не взимай пример от Мерито, щото сигурно все пак си държиш на достойнството...
Abe Alerta kvo dostoinstvo te goni tuka, 6to ne zemish da sa obajdash kogato razberesh za kakwo stawa duma. Kvo da sa unijavam az si bqh vinovnata, kato obi4a6 ne6to 6te se bori6 za nego, ne sam napravila ni6to sramno, a prosto se borih sas zabi i nokti za lubovta si. Kato ti se slu4i sa6toto si sedi u vas i si revi i saajalqvay. I q obesni s nqkakvi prosti dumi kak 6te dokaje6 4e sajalqvash do bolka. Qvno imam golqmo sarce i mnogo sam obi4ala, 6tom sam si vzela i dostoinstvoto pod kraka.Pojelavam go na vseki.I alerta 4akam da obqsnish kak da go nakara da i prosti , ti sigurno ot opit znaesh
Ами бих се видяла с него (или бих говорила с него тъй като не е от моят град и е малко трудно да се видим освен ако не отида при него), бих му се извинила така, че да разбере, че е искрено (ако е такова ще разбере) и бих го помолила да ми даде втори шанс и да направя всичко възможно да се реванширам и да разбере, че втори път няма да се случи това нещо. Но в никакъв случай няма да се унижавам като тебе. Да, може да плача пред него, но никога няма да му падам на колене. И какво достойнство ме гони ли? Това, което не бих потъпкала дори за любовта си. Ти усещаш ли се колко жалка картинка си била? И аз имам голямо сърце и много обичам, ама до там няма да си позволя да стигна.
А ти миличка, като обичаш толкова много що не се замисли за последствията преди да започнеш да се чукаш с всеки срещнат?!
Алерта изневярата за теб непременно чукане ли е?От къде си толкоз сигурна, че съм се изчукала с някого? При теб явно са такива правилата.Да може би съм била жалка картинка, нормално е, толкова много страдах, че не можех да мисля, това чувство сам сигурна, че не ти е познато,щом при такава ситуация ще ми говориш за достойнство,но никога не съжалявам за това, което направих, успях отново да спечеля доверието му и ако не го бях направила това може би нямаше да си го върна.И аз имам достойнство, но когато вината е в мен няма закво да се правя.Важното е, че си върнах любовта и сме щастливи.Ти като си толкоз достойна, като ти се случват подобни неща се скатай достойно в някой ъгъл и мри. Сорка ама не си ти човека, който ще ме критикува за постъпките ми и то при положение, че не съм направила нищо срамно :!:
Ще те критикувам колкото си искам, имам пълното право да го правя.
И знаеш ли, и аз съм страдала. И знаеш ли, да, по моя вина.
И да, ще говоря за достойнство. Защото ако така правиш при всяка раздяла след време в очите на останалите ще си ебати парцала. По-добре да се оттеглиш на време и с достойнство, а не да се правиш на боклук. Ще рева месец - два и ще го забравя. Но ще знам, че пред него съм се оттеглила с достойнство и пред него не съм изпадала до ниво БОКЛУК!
И както казах като толкова си го обичала да не си му изневерила бе!
Дори да не си спала с третия
Нямаш никакво право да го правиш пък и слабо ме интересува какво е твоето мнение за това, което съм направила.И не правя така след всяка раздяла, защото човек се поучава след всяка грешка.Веднъж сам го направила и видях каква болка е, мислиш ли, че и втори път бих го направила?! И не съм в очите на никого парцал, затова, че съм обичала до такава степен и никога не съм била боклук в очите на приятеля ми, даже за него се издигнах след тази постъпка.Имах си и пълната подкрепа и разбиране от страна на приятелите ми.Няма какво да се оттеглям, както казах боря се винаги затова, което обичам и нямам причина да се оттеглям.И си живея достойно и гордо, защото съм дала много за тази любов и от другата страна виждам същото.И мненията на такива като теб изобщо не ми правят впечатление.Яд ме е, че не си била в мойто положение, а се обаждаш неподготвена.
И ти от къде знаеш, че не съм била в твоето положение?
И в моите очи си парцал, така че споко :lol:
Както казах ако си го обичала нямаше да му изневериш. Еми ебахти мисли преди да направиш нещо.
Аз пък на мястото на приятеля ти щях да си кажа 'таз пък погледни я, седи ми тука на колене и ми реве, не разбра ли, че не искам да съм с нея'... или най много да тръгна с тебе от съжаление :lol:
И ако мнението ми не те засягаше по някакъв начин даже нямаше да ми обърнеш внимание. Или щеше да го направиш само с 1 мнение :)
Както казах била съм в твоето положение. А сега тихо, че ставаш все по-жалка...
Ами и ти в моите очи си парцал, понеже би се отказала без да направиш всичко, което можеш за да спасиш връзката си.Ти можеш всичко да кажеш, понеже си с ограничено мислене.Ако знаех, че момчето няма чувства към мен никога нямаше да го направя бъди сигурна.Той може би страдаше повече и от мен, когато стана това.Момчето ме обича просто е за разбиране.Пък и ти щом си толкоз достойна как ще тръгнеш с някого към когото нямаш чувства от съжаление?
Ми не бих тръгнала... виж колко е просто (;
Виж, аз бих направила всичко, може би малко бих си потъпкала достойнството и морала но ДО ИЗВЕСТНА СТЕПЕН. А не да се правя на не знам и аз какво...
И кво, много ясно, че приятелите ти ще те подкрепят ама тези, които са ти просто познати? И изведнъж започват да те сочат пръст и да си викат 'Ей я тая дето едно достойнство няма'. Ами да, в тва отношение ми пука за мнението на хората. Защото аз един ден ще се разделя с този човек, ама това, че няма да ме уважават ще си остане.
И въпреки, че не знам какви са му чувствата, за да му падаш на колене и да се правиш на парцал би трябвало да си изхабила всички останали средства. Аз ако те обичах толкова нямаше да ти позволя да паднеш толкова ниско и щях да ти дам втори шанс...
Никой не би казал подобно нещо за мен бъди сигурна.Може би ще кажат:"Ей това момиче колко много обичаше навремето,евала на такава обич." Ми както ти казах получих си втория шанс, и в никакъв случай това за мен не е да се правиш на парцал.Без достойнство са онези които спат наляво и надясно със всеки срещнат или позволяват на приятеля си да ги върти както си иска...Да се опиташ да коригираш направена грешка-би било хубаво всеки да го прави...
Абе добре бе човек...
Ти не разбираш ли, че си се унижавала така?
На къв език да ти кажа, че едно е да докажеш, че съжаляваш, съвсем друго да се унижиш.
И ок и аз бих си коригирала грешка и в момента 3ти месец я коригирам ама до там няма да си позволя да стигна.
И както казах - щом е позволил да стигнеш до тук, значи наистина те е въртял както си иска...
АБе унижавала съм се, не съм се унижавала не мога да разбера тебе кво те касае? Да, изтърпяла съм и унижение и какво?
ти каза : И както казах - щом е позволил да стигнеш до тук, значи наистина те е въртял както си иска...
Изобщо не можеш да ми кажеш дали ме е въртял или не.Аз си знам ситуацията в която съм била, аз знам дали съм била обичана и въртяна.Незнам ти кво разбираш под въртене ама мен никой не ме е въртял.Ай не мисля повече да ти отговрям, че ми писна да слушам тъпотии. :smt080
Еми не ме касае всъщност, ама ти се опитваш да ми разправяш някви глупости как аз ако го обииичам разбираш ли ще изтърпя тва...
И аз мога да ти кажа всичко, въпросът е дали ти ще го приемеш и ще се замислиш. Аз нищо не мога да ти набия в главата, както ти не успя в моята...
Merito_,az napravix sa6toto.molix go nad 100 pati,daje i plakax pred nego.a na nego vinagi mu e bilo mnogo gadno kato pla4a.opitax vsi4ko.e,naistina se vijdame ot vreme na vreme no ve4e ne e sa6toto.az stra6no mnogo sajalqvam za tova koeto mu pri4inix,kazax mu go no toi ve4e ne mi vqrva.ti kak go postigna?
Говори с него ли4но и може да те разбере
Konfucii
01-24-2007, 10:48
щом веднаж си изневерила пак ще стане тва споко ;)
ще видиш :roll:
сМс-и виж в търсачката май има доста теми незнам!
az ve4e go napravix i to nqkolko pati.no problema e 4e iska,no ne moje da mi povqrva. :( ve4e se 4uvstvam bezsilna.ne znam kakvo o6te da mu kaja i kakvo da napravq za da mi povqrva 4e tova ve4e nqma da se povtori!
da,problema e 4e mai ve4e vsi4ki saitove vidqx i vsi4ko podxodq6to izpratix.
ako nqkoi znae nqkoi podxodq6t-moje da mi go napi6e tuk.
Миличка браво,опитваш се да си го върнеш, а не приказваш за "достойнство".Ми както ти казах за мен беше трудно да го върна,той спря да ми има доверие и не ми вярваше.Но в любовта винаги трябва да има втори шанс.Кажи му, че наистина няма да съжалява ако ти го даде.Кажи, че вече си се поучила от грешките си и ще бъдеш разумна.Няма да направи грешка ако опитате отново, ако пак го направиш нека ти удари текмето и повече да не ти даде шанс.Върни си го някак си и му покажи, че този път нещата ще са различни,че не искаш да продължиш старата връзка, а че искаш да почнете всичко на ново без грешки.Вярвам, че той ако те обича ще ти прости.Успех мила и пиши как вървят нещата. :wink:
ami da.nqmam drug izbor.mnogo go obi4am i iskam da si go varna s cenata na vsi4ko.ako trqbva da zabravq dostoinstvoto si-6te go napravq no s granica.ne bix mu padnala na kolene,no ve4e mnogo pati se slu4va da pla4a pred nego i da go molq do omrazvane.mersi za savetite.kazax mu vsi4ko tova koeto me posavetva,za6toto to naistina otgovarq na tova koeto 4uvstvam i mislq.nadqvam se i az kato teb da uspeq da si go varna
6tom si mu izneverila - da go duha6 i da umira6, takiva mn mrazq, ako priqtelkata mi izneveri az sum q predupredil - 6te q obesq pred apartamenta i
aP0kAlIpSiS
01-25-2007, 20:45
Аз изкам да изразя мнение за разногласието м/ъ двете дами.
Да, съгласна съм и аз не бих паднала на колене.И аз мисля, че това е унижение, но не е ли унижение да изневериш?
PS: Аз лично нямам абсолютно нищо против изневярата,но ако приятелят ми има,тогава и аз не бих изневерила
Край унизила съм се тогава, какво да направя, бях си виновна.Ама сега се обърнаха нещата и той ми пада на колене.Всичко се връща на този свят.
Карай унизила съм се тогава, какво да направя, бях си виновна.Ама сега се обърнаха нещата и той ми пада на колене.Всичко се връща на този свят.Отстрани е лесно да се коментира, но може би незнаете каква е болката...Идва ти да умреш и би направил абсолютно всичко за да си го върнеш, ако наистина го обичаш
da,pri men e to4no taka-bix napravila vsi4ko za da si go varna,i stra6no mnogo sajalqvam,vse pak 4ovek se u4i ot gre6kite si.i az znam 4e ve4e nikoga ne bix go napravila,no za sajalenie ne moga da varna vremeto
no nali i za tova sa gre6kite-da se u4im ot tqx i da ne gi povtarqme
teardrop
02-16-2007, 18:19
Най-добре говори наживо с него. Ясно е, че ти е трудно, обаче така имаш най-голям шанс да ти прости, със смс всеки знае и излиза, че така едва ли не отбиваш номера и бягаш от проблема.
CrIsTiaNo_
02-16-2007, 18:28
govori s nego li4no obqsni mu 4e si sgre6ila kaju mu tova korto naistina misli6 predpolagam 4e 6te te razbere i ako naistinate te obi4a kakto kazva6 6te ti dade 6ans
tova i napravix.i s dosta usiliq,salzi i nervi otnovo sme zaedno...i tozi pat nqma ni6to i nikoi da ni razdeli...blagodarq na vsi4ki za savetite i otdelenoto vreme
feshankaa
02-21-2007, 12:13
Преди да пиша,прочетох няколко поста и виждам че всички са единодушни.Подкрепям ги - очи в очи става всичко..смс-ите и пс-то лъжат..
не можеш да му докажеш колко го обичаш само с думи нали :?: