View Full Version : Смяната в училище ми пречи за купонче ???
EvilBeast
01-18-2007, 16:59
Много често това коя смяна сме в училище ни пречи да идем на някоя купонче или да излезем с добрите си приятели. Понякога дори и дългите и в някои случеи скучни домашни дадени от нашите учители също ни спират да излезем някаде и да се позабавляваме както ни се иска.
Та .... исках да чуя мнение и предложения.
Каво бихме направили ако много ни се иска да идем някаде но учението ни спира и се чувстаме длъжни да наблягаме именно на него :)
IlLuSi0nS`
01-18-2007, 17:18
просто отиваш и се забавляваш и заебаваш всичко останало хаа мн трудно пък хахаха
RoyTheReaper
01-18-2007, 17:38
Ученето трябва да е приоритет. Но колкото и да е много то, винаги ще остава време и за развлечения.
priti_kiti
01-18-2007, 17:55
Абе.. организацията му е майката. Ако си организиран и си правиш нещата на време - ще имаш време за всичко ;)
SladkataVoleybolistka
01-18-2007, 18:29
Ако си 1 смяна на даскало е най-лесно....учиш си следобед...цяла нощ на диско и после направо на даскало..!
SaYoNaRa
01-18-2007, 18:44
еми ако толко те е страх 1 ден да отидеш без домашно на даскало няма как да стане
Ако си 1 смяна на даскало е най-лесно....учиш си следобед...цяла нощ на диско и после направо на даскало..!
е да ама като се отидеш на даскало като труп :). Аз съм го правил вече до сега това и секи час тряяя да ме сабужда някои. Лошото е когато учителя доиде да те сабужда :shock:
white_chik
01-19-2007, 05:56
Според мен трябва да намериш начин да съчетаваш нещата,защото,колкото и да ни е неприятно учението е важно,от него до голяма степен зависи бъдещето ни.Това разбира се не означава да се превърнем в некви тъпи зубъри,които да не могад да се забавляват.Винаги можеш да препишеш от някого домашно или да поспиш по-малко,за да смогнеш със задачите
teenkopele
01-19-2007, 09:08
просто отиваш и се забавляваш и заебаваш всичко останало...
То не може само да се учи. :wink:
е браво хубаво мислите. Аз ако тряя си отговоря на вапроса бих казал. Когато работата или ученето пречи на пиенето имаме само един избор , зарезваме ученето и работата. :D :D :D
kati_0513
01-19-2007, 17:53
Предполагам си втора смяна и нямаш възможнос да отидеш на купон- може да попитате учителите си да ви пускат от последните часова точно заради това, поне нашите учители ни пускат от последните два часа, когато някой каже, че ще ходим на дискотека примерно... а с приятели можеш да се виждаш преди училище, това, че домашните са гадни не е причина да не се събираш с приятели- дори и да се съберете в къщи, може някои да си пишат домашните и едновремено с това да се забавляват с приятелите си... :-D
EvilBeast
01-19-2007, 18:00
е браво хубаво мислите. Аз ако тряя си отговоря на вапроса бих казал. Когато работата или ученето пречи на пиенето имаме само един избор , зарезваме ученето и работата. :D :D :D
Като че ли с това мнение съм най-съгласен :D . Ама и другите са много добре казани . :D
BunnYY_f
01-19-2007, 18:04
Учи по-малко време, но качествено и после на купон, така че две в едно- научен и купонясвал :-D Е верно че си после като труп ама си заслужава :lol:
Винаги намирам време за всичко,макар понякога да пренебрегвам ученето...Но мисля че е нормално,сега точно ни се живее най-много.И все пак ученето в никакъв случай не трябва съвсем да бъде занемарявано.