View Full Version : закъснява ми
закъснява ми с 2 седмици... правила съм секс само един път миналия месец и то с презерватив и нямаше никакви гафове , но за по - сигурно вече 2 теста си направих- отрицателни , обаче не ми идва.. дали е от времето защото е променливо? и да ходя ли на лекар или да поизчакам още малко?
Oт времето и от притеснение е.
Спокойно.
ne se pritesnqvai-opredeleno e zaradi vremeto ili ot tova,4e si se pritesnila prekaleno mnogo,no opredeleno ne si bremenna:)
MIM4ETO SEXA
01-19-2007, 08:08
I AZ SUM NA TVA MNENIE NE SE KORKAI TOLKOVA SPOKOINO :wink:
Заради времето или от притеснение ти закъснява. Спокойно, ще ти дойде :wink:
времето е проблема :) аз съм забелязала 4е на мен ли4но смяната на есен със зима и пролет с лято ми влияе -разлика около 2-3 седмици! уникално е ама е така ...
The^SweeTesT^Thing
01-19-2007, 12:21
Spokoino...Sled 1viq pat e normalno da ti zakasnee a i 6tom i testovete sa "-" zna4i nqma stra6no 6te ti doide.A i kato se pritesnqva6 nqma da ti doide skoro.Pritesnenieto e lo6o ne6ty
закъснява ми с 2 седмици... правила съм секс само един път миналия месец и то с презерватив и нямаше никакви гафове , но за по - сигурно вече 2 теста си направих- отрицателни , обаче не ми идва.. дали е от времето защото е променливо? и да ходя ли на лекар или да поизчакам още малко?
Няма как да не се каже и тук - :lol: Бременна сИ!!!
lo6a_karma
01-20-2007, 17:38
скапа спок май си бремена