View Full Version : pomognete mi molq wi
Nqam reg
01-19-2007, 10:37
Iskam da vi pitam ne6to
na4i s priqtelkata mi sme zaedno ot 2 meseca i tazi ve4er moje da stane ne6to az sam devstven i tq sa6to i mnogo se obi4ame
iskam da vi pitam
kato po4nem nali kato zema da svar6vam trqbva da gi izvadq nalii ako iskame moje oralen i posle da sloja nov prezrvativ i pak?
ili kato zapo4na vendaj da ne go vadq 6tot me e strah da ne spuka prezarvativa?
Pi4aga vij sa,purviq put vinagi e problemen za vseki...vuprosa oba4e e da zapajish samoobladanie-kato gledam si dosta pritesnen....nqma kakvo tolkova da mislish predvaritelno kak da prote4e ostavi neshtata do momenta na samiq akt togava sam shte precenish koe e nai-dobre ....otnoso vuprosa ti napravi go kakto ti se 4ustvash po-siguren .... nz kakuv prezervativ si reshil da polzvash,no ako e markov nqma da se skusa uverqvam te .... otnosno oralniq mislq 4e e nai-dobre da zapo4nete s nego kato podgotovka za samiq akt ....
............
01-19-2007, 11:35
AmA i ti q lizni po klitor4eto da moje6 i ti da q predrazpoloji6 i q popipkai malko.polzvai po-skup prezervativ i ako iska6 si se prazni i v nego nqma da se skusa,ako e markov!USPEX
nz kakuv prezervativ si reshil da polzvash,no ako e markov nqma da se skusa uverqvam te
начи при марковите презервативи няма късане а??
колко маркови кондоми са ми се късали.. , че и бенетон имаше един който си беше скъсан още в опаковката :lol:
драги авторе, земи питай някой твой приятел който вече е правил секс по добре ще ти обесни
Iskam da vi pitam ne6to
na4i s priqtelkata mi sme zaedno ot 2 meseca i tazi ve4er moje da stane ne6to az sam devstven i tq sa6to i mnogo se obi4ame
iskam da vi pitam
kato po4nem nali kato zema da svar6vam trqbva da gi izvadq nalii ako iskame moje oralen i posle da sloja nov prezrvativ i pak?
ili kato zapo4na vendaj da ne go vadq 6tot me e strah da ne spuka prezarvativa?
да
lo6a_karma
01-20-2007, 17:41
AmA i ti q lizni po klitor4eto da moje6 i ti da q predrazpoloji6.polzvai po-skup prezervativ i ako iska6 si se prazni i v nego nqma da se skusa,!USPEX
Ти решаваш дали да свършиш в нея или не.И естествено, по нейно предпочитание.Ако презерватива е здрав, е все едно.Оралната любов ще е най-добре да ти я направи без презерватив-на теб ще ти е по-приятно.И не се коркай толкова, дано всичко мине добре.
TreeHill
01-20-2007, 18:38
nz kakuv prezervativ si reshil da polzvash,no ako e markov nqma da se skusa uverqvam te
начи при марковите презервативи няма късане а??
колко маркови кондоми са ми се късали.. , че и бенетон имаше един който си беше скъсан още в опаковката :lol:
драги авторе, земи питай някой твой приятел който вече е правил секс по добре ще ти обесни
kuv prezervativ be bate nali ste devstveni i dvamata ise obi4ate :P