Влез

View Full Version : Вярата ?!?!

Emcho
01-19-2007, 11:26
Вярвате ли в любовта изобщо ? Какво е за вас това чувство любов ?! Любов по телефона , любов с sms-и , любов по скайп , любов по ирс , любов в даскало , любов в дискотеката ? К'во възприемате като истинска любов ?

P.S. Колко време след като ходите с някой му казвате че го обичате - а ви се струва че го обичате от както сте тръгнали ?!

priti_kiti
01-19-2007, 11:31
хаха такаа..
значи моята представа за любов не е нито една от тези, които ти изброи - "Любов по телефона , любов с sms-и , любов по скайп , любов по ирс , любов в даскало , любов в дискотеката " ...

От анкетата ти избирам любовта,доказала се с времето,разбира се ..
Значи за да тръгна с някой трябва да го познавам от известно време,да ми е приятно с него,да сме сближили поне като приятели дотогава, за да знам, че мога да му имам доверие.. а не като го видя и оп да му се хвърля на врата.. то не че може,ама повечето такива връзки нямат кой знае какво бъдеще :? /разбира се има и изкючения/ А кога казвам на гаджето си,че го обичам.. ами когато го почувствам..

pampers
01-19-2007, 12:07
ами във лубовта която се е доказала с времето но съм склонна понякога да вярвам и на лубовта от пръв поглед :lol:

[B]a[N]D[i]T[k]a
01-19-2007, 12:08
ne vqrvah v lubovta ot 1 pogled dokato ne q izpitah... i be6e mn`mn`mn`krasivo... :roll:

Писенце
01-19-2007, 12:42
Ами аз невярвам в никаква любов,няма любов,всичко е една голяма,голяма лъжа...Толкова си изпатих че вече незнам дали ще повярвам някога наистина иска ми се да вярвам,но опита ми показва че от любовта само ме боли.Невярвам че двама души могат да се обичат чисто и искренно просто единият винаги се оказва прецакан.Не се залъгвайте с тъпата любов защото рано или късно ще страдате...

anubite
01-19-2007, 14:20
Аз съм грозен!

wait a minute
01-19-2007, 14:31
хахахаха любов ...любов няма има само сексуално привличане :roll:

anubite
01-19-2007, 14:35
хахахаха любов ...любов няма има само сексуално привличане :roll:

Има сексуално привличане. Има и изключително много предложения как да омекотиш прането си, че направо не знам.

Nadelina
01-19-2007, 14:39
Lubovta e edno krasivo chuvstvo.. Az vqrvam v istinskata lubov.. Vqrvam i v lubovta ot pryf pogled.. Prosto sym na mnenie che edin den vseki otkriva svoqta srodna dusha.. i dopylva sebe si po tozi nachin..

Undying
01-19-2007, 14:41
Да,вярвам в истинската любов,която идва с времето. :-)

wait a minute
01-19-2007, 14:42
твоята сродна душа сигурно ще е някой пилон ако и ти практикуваш гъзенето от картинката ти :shock:

anubite
01-19-2007, 14:46
Да,вярвам в истинската любов,която идва с времето. :-)

.. и си отива с времето.

wait a minute
01-19-2007, 14:49
и после пак идва и после пак си отива и после......ти отиваш в лудницата :shock:

Konfucii
01-19-2007, 14:52
be ima q 4uval sam za neq
ama ne sam q usetil o6te ko da se prai ;)

anubite
01-19-2007, 15:15

В такива случаи е крайно време човек да си отреже ръката.

wait a minute
01-19-2007, 15:16

В такива случаи е крайно време човек да си отреже ръката.
или ухото за да спре да чува гласове (за любовта имам предвид)

anubite
01-19-2007, 15:22
или ухото за да спре да чува гласове (за любовта имам предвид)

Не-е. Ако си отрежа ухото, ще стане много голямо плагиатство. Така де. Некъв пич, комиски рисувал, слънчогледи, ала-бала. Много странно усещане за комикс - да рисуваш слънчогледи!

koalka
01-19-2007, 16:32
Естествено, че вярвам.Мога ли да не вярвам, след като я изпитвам?Ами...най-прекрасното чувство, което всеки си заслужава да изпита, въпреки че понякога е съпътствано с много болка и за двамата(не винаги).Такива неща като любов по телефона, по скайп, по ирс няма)поне за мен).Ти не познаваш човека, с който си пишеш фактически, не знаеш какъв е всъщност, но да твърдиш, че го обичаш...Любов в даскало....не знам защо си го ал като пример.Да, може да има, ако човека, който обичаш е от твоето училище.Под истинска любов възприемам това чувство, което те кара да си готов да направиш всичко за този човек, да мислиш за него, за не можеш да живееш за него, да живееш с мисълта, че ще се видите.Да броиш колко дни остават, докато се видите.И в по-малки неща.Да му показваш, че държиш на него, да не го нараняваш умишлено, да не му изневерявш, защото за да го направиш нещо не ти достига и не обичаш този човек, след като търсиш това, което няма в друг например.Ако го обичаш истински на него нищо няма да му липсва, а и да му липсва ти няма да го забелязваш.Поне аз така разбирам нещата!

decu4ka
01-19-2007, 17:30
[quote="Nadelina"]Lubovta e edno krasivo chuvstvo.. Az vqrvam v istinskata lubov.. Vqrvam i v lubovta ot pryf pogled.. Prosto sym na mnenie che edin den vseki otkriva svoqta srodna dusha.. i dopylva sebe si p Podkrepqm :)

LO6IQ
01-19-2007, 17:36
Аз съм грозен!
Хаха и аз :-D

alkobalko
01-19-2007, 17:48
За пореден път- ДА, вярвам в любовта. Но не, когато някой казва "Обичам те" на първата среща. Любовта на думи е лесна, важно е делата на човек да я доказват.

PerfectStrang3r
01-19-2007, 17:57
Вярвам в любовта, доказала се във времето.

anubite
01-19-2007, 18:01
Аз съм грозен!
Хаха и аз :-D

Ей, ама и забавен, бе!

TreeHill
01-19-2007, 19:37
определено второто ...

Beb4e__to
01-19-2007, 20:08
Аз вярвам в любовта от пръв поглед! :)

malkata_
01-19-2007, 21:04
Аз избрах любовта доказала се с времето,защото при мене е така...на доста боклуци съм попадала....и залагам на по сигурното!!! :? :roll:

IlLuSi0nS`
01-19-2007, 21:29
любовта за мен е най-великото чувство, което е способен да изпита човек.. ако тя е истинска е способна да преобърна цял един живот, че дори и два.. не съм изпитвала такава любов, но знам че тя същесвтува, и няма да спра са вярвам колкото и пъти да се разочаровам и да ме предават.. ще оставя сърцето си отворено за нея, защото любовта е свещена и ни доближава до Бог и ни прави истински..

Emcho
01-20-2007, 18:22
Ами аз невярвам в никаква любов,няма любов,всичко е една голяма,голяма лъжа...Толкова си изпатих че вече незнам дали ще повярвам някога наистина иска ми се да вярвам,но опита ми показва че от любовта само ме боли.Невярвам че двама души могат да се обичат чисто и искренно просто единият винаги се оказва прецакан.Не се залъгвайте с тъпата любов защото рано или късно ще страдате...

Абе то се страда ама за добро. Любов има . и се доказва ... Вярно е това че човек който те познава от 1 ден ти каже че те обича не е вярно ама има случаи в които не знаеш какво изпитваш и още в началото казваш че обичаш - а си е едно силно привличане нищо друго. След като този който е казал "обичам те" значи има нещо , остава въпроса дали наистина е обич?!? аЗ лично заобичах може би от 1вата седмица но случая е малко по-различен. Относно коментара горе - сигурен съм че 99% от форума са патили ... аз съм препатил вече колкото и гадно да звучи :( Единия винаги е прецакан в случаите когато на срещите си говорят за клюките около последния клип на азис или тн и премълчават това което искат да кажат за връзката си ! Всичко се събира в един разговор. Дължината и тона му определят дали имате бъдеще ... Разговорите на 4 очи с партньора отностно дали връзката е сериозна и обсъждането на проблемите заедно е една от най-важните части на една пълноценна връзка.

P.S. Разговорите не ги правете по скайп по телефона или в компанията на 20 човека. Разговора насаме е най-краткия път към постигане на желана връзка !

CrIsTiaNo_
01-20-2007, 19:07
a[N]D[i]T[k]a]ne vqrvah v lubovta ot 1 pogled dokato ne q izpitah... i be6e mn`mn`mn`krasivo... :roll:

=D>

Merito_
01-20-2007, 23:39
Mi az opredeleno vqrvam v lubovta dokazana s vreme,koeto pri men stava mnogo trudno,imam vpredvid vqrvaneto.Lubovta e onva sladko 4uvstvo koeto kara sarceto ti da bie ludo i kolenete ti da omeknatt..Vpro4em moje bi ima lubov ot prav pogled no obi4ta stava s vreme.Da obi4ash nqkogo e drugo,da si vluben e drugo spored men...

teenkopele
01-21-2007, 06:17
Аххх тая любов...има я, но много трудно се намира. Някои хора дори не успяват. :shock: :wink:

IKisseDAGirL
01-21-2007, 06:18
a[N]D[i]T[k]a]ne vqrvah v lubovta ot 1 pogled dokato ne q izpitah... i be6e mn`mn`mn`krasivo... :roll:
изпитала си силно привличане, влюбила си се след като сте се запознали :wink:

а аз всъщност незнам кое да избера.. вярвам в любовта, но не в своята.. имам предвид, че ще мине доста време докато някой наистина ще успее да ме накара да се влюбя в него.. да не е само мимолетно чувство :roll: дори понякога да ми се е струвало, че изпитвам нещо по-сериозно към някого, е минавало доста бързо :? може би трудно допускам хората до себе си, незнам

за любовта от пръв поглед няма да говоря, защото това не е любов, а бързо появило се чувство, което след това вече може да се превърне в нещо по-сериозно :-)

май ще подкрепя любовта, доказала се с времето, макар че не е задължително да мине кой знае колко време, за да заобичаш някого.. достатъчни са няколко дни прекарани заедно, общи моменти, в които да се разкриете, мигове, които да значат нещо.. и.. вече е станало :D

ThePainIsReaL
01-21-2007, 15:31
Ем , да .. вярвам .
Нещо като добрия парфюм е тя , ако не издържи да времето - значи не струва . :?

PoisoNGirL
01-21-2007, 19:42
Nqkoi beshe kazal: Ako imash lubov,drugoto,koeto imash nqma znachenie.Ako q nqmash,nqma znachenie kakvo drugo imash
Lubovta e nai-vajnoto i se useshtas s vremeto.Lubov ot pruv pogled e malko presileno.. moje da ima silno privlichane,no e i lubov,zashttoo za da obichash nqkoi trqbva da znaesh vsichko za nego,a ne samo vunshniq mu vid. Ima Lubov makar da e nai-prekrasnoto i nai-gadnoto chuvstvo.Stiga da namerish istinskata lubov si e neshto veliko. a koga da kajesh na drugiq,che go obichash? emi kogato kato go poglednesh v ochite i ti ide da izkreshtish na celiq svqt obicham tozi chovek..ne moga bez nego! togava :smt048

NaSkO_
01-21-2007, 19:59
Да в любовта доказала се с времето!