View Full Version : trevoja se....
trevoja se....
01-19-2007, 11:43
ot 4 meseca ne mi e idvalo..Kakaf e problema nemoga da razbera?Dali e ot vremeto Nz no se pritesnqvam!
отивай се прегледаш физически но и психически
Me4oOoOo
01-19-2007, 11:50
Ами на една моя приятелка неината приятелка :) дано да ме разбрахте и на нея не и бе6е идвало от 4 месеца и има6е ебахти и коремчето ае все едно е бременна но накрая и доиде и така.Незнам при тебе как ти е корема ама за всеки случаи иди на лекар да те види за да си 100 % спокоина.Ако не си пременна просто трябва да чака6 тои 6те ти доиде :)
Me4oOoOo
01-19-2007, 11:52
Me4oOoOo написа:
Ами на една моя приятелка неината приятелка дано да ме разбрахте и на нея не и бе6е идвало от 4 месеца и има6е ебахти и коремчето ае все едно е бременна но накрая и доиде и така.Незнам при тебе как ти е корема ама за всеки случаи иди на лекар да те види за да си 100 % спокоина.Ако не си Бременна просто трябва да чака6 тои 6те ти доиде :)
( гре6ката поправена :P )
Me4oOoOo написа:
Ами на една моя приятелка неината приятелка дано да ме разбрахте и на нея не и бе6е идвало от 4 месеца и има6е ебахти и коремчето ае все едно е бременна но накрая и доиде и така.Незнам при тебе как ти е корема ама за всеки случаи иди на лекар да те види за да си 100 % спокоина.Ако не си Бременна просто трябва да чака6 тои 6те ти доиде :)
( гре6ката поправена :P )
а можеше да си я поправиш и на първия пост а не да правиш втори
еее петканчоо
da e i na edna moq priqtelka ne i beshe idvalo ot 5-6 meseca no nakraq doide ako si nqmala polov kontakt e dobre shtot pone zn che ne si bremenna no vse pak varvi na lekar ...moje da e neshto seriozno ne che iskam da te pritesnqvam ama ...
mmrammstein
01-19-2007, 12:02
Може да имаш нарушения в хормоналния баланс. Отиди на гинеколог!
BloodSoul
01-19-2007, 13:13
Върви на гинеколог. Слабичка ли си? Може да получаваш някаква аномалия.
Ами иди на гинеколог....най-добре е така, ако не си правила секс и си сигурна, че не си бременна, значи ти има нещо.
alkobalko
01-19-2007, 17:40
На всяка цена отиди на лекар. Дори и да не си бременна, очевидно има друга причина да ти закъснява толкова време.
TreeHill
01-19-2007, 19:31
shadow4e
01-19-2007, 19:57
Да не си отслабвала напоследък? Да си намаляла драстично яденето?
Каквото и да е- отиди на лекар!
Буффф при една съученичка още на първите 6-7 свалени кг й спря менструацията, но тя не беше казвала на никой...А ако беше обърнала внимание сега нямаше да е в такова положение, защото тогава все още си даваше сметка за нещата. После вече стана анорексичка и се появиха всичките болести:( кръвно, сърце. Абеее завърши в болница с 32 кг. Само кожа имаше, която й висеше:( Толкова нямаше сили, че не можеше да си вдигне ръката дори... Важното е, че сега се оправи, но и година и половина- две след спирането на менструацията, още няма.
Та това беше отклонение, ние не можем да знаем какъв е проблемът, затова отиди на лекар преди да е станало прекалено късно!
:wink:
Skramizavar
01-19-2007, 20:43
Пий повече витамин С... :-D
ot 4 meseca ne mi e idvalo..Kakaf e problema nemoga da razbera?Dali e ot vremeto Nz no se pritesnqvam!
Бременна си!!