View Full Version : Възможно ли е да забременее?
nov_v_zanaiata
01-19-2007, 12:08
Ситуацията е следната: спах с едно момиче. Тоест не правихме секс, а аз работих с пръсти само. Мисълта ми е следната, че 2 часа преди това се самозадоволих и изчистих всичко от себе си, но има ли шансове ако случайно е останала сперма по боксерките ми и тя се е търкала в тях да забременее?
Me4oOoOo
01-19-2007, 12:15
Не според мене няма такава вероятност да забременее споко апак и случаино това да стане отива прави аборт и готово.Но все пак мисля че няма да е забременяла
The^SweeTesT^Thing
01-19-2007, 12:16
Hahahhahaha neeeee
nov_v_zanaiata
01-19-2007, 12:19
Мне, понеже знам че забременяването се осъществява м/у 11 и 16тия ден след като и дойде на жената, а на нея и дойде миналата седмица и стават някъде точно там бройката дни. А и освен това не знам дали е останало нещо от онова самозадоволяване. Знам ли дали е станало някъв обмен на телесни течности (или там както се казва).
miss_india
01-19-2007, 13:14
axax kolko lesno ti e, a? abort i gotovo, znae6 li kakvo 6te i kostva edin abort, i psihi4eska i fizi4eska travma...ei na4i ako vseki put tiq problemi se opravqha s aborti ... a ina4e za problema ne ne e stanalo ni6to 1000% sigurno, ne se panirai spoki4 :) No zanapred ako pravite seks zaduljitelno s prezervativ, ili ako 6te go pravite redovno neka si vzima protivoza4atu4ni tabletki, koito su6to ne sa mn polezni :) aide yspeh4eta i hubav den :lol:
kristina_ok
01-19-2007, 13:22
Не,няма да забременее.Спокойно!
nov_v_zanaiata
01-19-2007, 14:11
Мерси много за ясните отговори, успокоихте ме много. А иначе и аз за аборта съм против - по-нататък може и бездетна да е, а не искам да и го причинявам това. Аз бях с презеврватив (но не се стигна до същински акт). По- ме притесняваше това което свърши преди това. Отново мерси много.
BloodSoul
01-19-2007, 16:33
Определено не може да забременее.
Абе, за пореден път се убеждавам, че тук някои хора са наистина леееко малоумни.Добре, как си мислиш, че това може да е станало въобще?И да питаш на всичкото отгоре.Някои родители години работят за деца.То да не мислиш, че става толкова лесно.Вземи прочети нещо по-добре.
Няма опасност,спи спокойно.
alkobalko
01-19-2007, 17:37
Спокойно, няма защо да се притесняваш. То, ако ставаше така лесно...
nov_v_zanaiata
01-19-2007, 19:06
Мерси много за успокоенията ;) Радвам се че има хора, които да помагат.
saninka91
01-19-2007, 19:08
Не може да забременее от такова нещо,споко :D
TreeHill
01-19-2007, 19:11
Определено не може да забременее.
Няма опасност,спи спокойно.
:D
да близначи ще са :lol: естествено че неможе ебе даже и да свършиш в момичето не е гаранция че ще забременее камоли ако по боксерките си имал :x
Ситуацията е следната: спах с едно момиче. Тоест не правихме секс, а аз работих с пръсти само. Мисълта ми е следната, че 2 часа преди това се самозадоволих и изчистих всичко от себе си, но има ли шансове ако случайно е останала сперма по боксерките ми и тя се е търкала в тях да забременее?
.... досещате се нали? :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol: :lol: - БРЕМЕННА Е!