View Full Version : Raztrevojena sym!
Znachi to problemyt ne e moi no e na mnogo blizyk chovek . Ta taka znachi priqtelqt mi predi dulgo vreme mi spomena che kato e hodil do toaletnata da pishka i e pishkal malko kryv tova beshe sled kato sme pravili sex. Vchera(koeto e dulgo vreme sled kato pishka kryv) zapochna da se oplakva che desniqt mu testis go boli , tazi sutrin ne e mogal da se izhodi i se pritesnqvam. Utre shte hodim na doktor no ako moje nqkoi da kaje kakvo moje da e ? Dali e nqkakva infekciq ili kakvo? Na nqkoi sluchvalo li si e?
Me4oOoOo
01-19-2007, 12:26
Ми на мене не ми се е случвало съжалявам аз за жалост немога да ти помогна.Дано да се оправи приятелят ти!!
Странно, за пръв път чувам за подобен проблем. Тестиса няма нищо общо с пишкането... Ако наистина пишка кръв може би има някакъв порблем с бъбрецие. А за тестисите има много въжможни варианти, предполагам нещо, но едва ли е то! Всичко ще бъде наред!
Не съм лекар, не мога да ти кажа.Просто изчакайте до утре.
Дано да няма серизони проблеми.Успех
alkobalko
01-19-2007, 17:28
По-добре изчакай до утре и лекарят ще ви каже със сигурно какво му е.
В един филм - The green mile май беше на Стивън Кинг главния герой имаше подобен проблем - възпаление на пикучния мехур...
Абе аз съм момиче, но да ти кажа - пък може да се окаже вярно.Аз понеже си имам проблеми с бъбреците и ми се беше случило да пишкам кръв, когато ми откриха песъчинки.В момента, в който минават по уретерите разраняват тези каналчета и от там идва кръва.А иначе за тестиса...от всичко може да се случи - Ако му е стягал панталона, ако го е попритиснал малко...мн неща.
problem v bybrecite mislq
Blagodarq vi mnogo na vsichki :)
lo6a_karma
01-20-2007, 17:02
Дано да няма серизони проблеми.Успех
По-добре изчакай до утре и лекарят ще ви каже със сигурно какво му е.
тва е наи доброто ре6ение