View Full Version : на купон съм тази вечер и мисля да чукам? как да действам?
рики мартин
01-19-2007, 13:31
със сигурност ще има свободни курви и ще пожелая някоа да е с мен.
винаги обаче става така, че все другите се уреждат а аз до като си допия пиенето и оставам без курва.
какво да променя? дайте повече съвете хората които имате по богат опит с разни яки купони. кви са основните неща за да има човек успех сред курвите на купона?
Ti su pylna kurva e tva e brato... hahaha
Neka ti kaja kakvo shte napravq ako te vidq na jivo.
Shte si brykna s pryst v gyrloto i shte povyrna vyrhu teb, opitvaiki se da zaleq cqloto ti lice. Dano Gospod ti pokaje praviq pryv...
изкъпи се :lol: :lol:
това е добър съвет
бейби гърл
01-19-2007, 13:50
ебаси тъпанара 'искал да чука' ем аз ако бях там и ти с мен ако ще да съм най-голямата курва няаше ти пусна е кретен най-мноо да та надървя и после да та зарежа и свирка няа ти напрая ти си много ограничен ако не си промениш отношението към жените скоро секс няма да видиш! щяло да има 'курви'-да не би да ходиш на купон на магистралата!? ебаси изрода,всяко момиче си има достойнство и ти ако не го оценяваш,значи си ааадски зле,което е и така де. можеш да свалиш момичето и да действаш поетапно, а не така грубо. пък и на същия принцип моеш си купиш изкуствена вагина и 'да си я чукаш' пфф аман от загоряли лайнца. аре махай се.
Me4oOoOo
01-19-2007, 13:59
Ае ся не разбрах каде 6те е купона в некоя къ6та или на магистралата,защото за мене курвите са на магистралата а не на някое парти и т.н и както каза момичето по добре си промени отно6ението.КУРВИ 6те вика за тебе ако всяко момиче е курва просто незнам как 6те си намери6 някоя.А ти какав си??? мъжка курва? и се замисли ако случаино си промени6 държанието към момичетата и не се отнася6 с тях като с някакви играчки и парцали и да ги убижда6 на курви може би някоя 6те ти пусне на някои купон и както каза
абвгд написа:
изкъпи се
направи го !!!
рики мартин
01-19-2007, 14:01
ебаси тъпанара 'искал да чука' ем аз ако бях там и ти с мен ако ще да съм най-голямата курва няаше ти пусна е кретен най-мноо да та надървя и после да та зарежа и свирка няа ти напрая ти си много ограничен ако не си промениш отношението към жените скоро секс няма да видиш! щяло да има 'курви'-да не би да ходиш на купон на магистралата!? ебаси изрода,всяко момиче си има достойнство и ти ако не го оценяваш,значи си ааадски зле,което е и така де. можеш да свалиш момичето и да действаш поетапно, а не така грубо. пък и на същия принцип моеш си купиш изкуствена вагина и 'да си я чукаш' пфф аман от загоряли лайнца. аре махай се.
Жените са едни слугини!
Е такива пачи като теб са ми се явявали на купони. Надърви ме, възбуди ме и ха вече да я прасна и тя - "ма не искам, ма такова, ма аззз"
Е не сте ли курви!? Кви сте тогава като постъпвате така с мъжете?
И не ме критикувай мърло. Дай ми съвет ако не си мълчи!
Ае ся не разбрах каде 6те е купона в некоя къ6та или на магистралата,защото за мене курвите са на магистралата а не на някое парти и т.н и както каза момичето по добре си промени отно6ението.КУРВИ 6те вика за тебе ако всяко момиче е курва просто незнам как 6те си намери6 някоя.А ти какав си??? мъжка курва? и се замисли ако случаино си промени6 държанието към момичетата и не се отнася6 с тях като с някакви играчки и парцали и да ги убижда6 на курви може би някоя 6те ти пусне на някои купон и както каза
абвгд написа:
изкъпи се
направи го !!!
Извинявам се, че така ги приемаш нещата ,пък май си от мъжки пол.
Виж са, мой човек, нямам проблем с поведението си. Аз жените ги имам за стока и никога не съм уважавал такова дето като пикае кляка и всеки месец пуска кръв и не умира.
Не искам да те обиждам, ама малко като мухльовците сресани на път и с очила разсъждаваш.
Me4oOoOo
01-19-2007, 14:04
Ем до съвета моя съвет е рики мартин примерно да не умазва6 да става6 мата хари о6те в началото на купона като мене и после да си седи6 сам а о6те в началото да започне6 да зарибява6 някоя и след тва 6том е с тебе е тогава може да пиине6 малко и да ходите да правите това което 6те правите.Но съ6то така се дръж малко по добре с момичетата дори и да не иска6 се преструваи ако случаино иска6 да "чука6" некоя т'ва е !!!
рики мартин
01-19-2007, 14:14
Ем до съвета моя съвет е рики мартин примерно да не умазва6 да става6 мата хари о6те в началото на купона като мене и после да си седи6 сам а о6те в началото да започне6 да зарибява6 някоя и след тва 6том е с тебе е тогава може да пиине6 малко и да ходите да правите това което 6те правите.Но съ6то така се дръж малко по добре с момичетата дори и да не иска6 се преструваи ако случаино иска6 да "чука6" некоя т'ва е !!!
Съвета е добър! Нещо такова обмислям точно и аз да направя. Радвам се, че поне ме разбра кво питам и ми отговаряш точно. Мерси
JoeBanana
01-19-2007, 14:16
земи един кол и си го зачукай в гъзъ :-D
джърк :-D
Me4oOoOo
01-19-2007, 14:16
Няма проблем само по полека да не я разпори6 и после да не се върне при тебе Хахахахаха :-D
eeeeeeebati klupaka ti za ty samo s kurvi mojesh da poddyrjash vryzki i to s vse razli4ni mai a da ve ti i s tqh pyk ne mojesh i dosta ti e plitak mozyka da ne znaesh kak da si hvanesh KURVA na kade si trygnal izvinqvai xaxxaaxax maloumnik :twisted: :-D :-D
бейби гърл
01-19-2007, 14:22
абвгд написа:
изкъпи се
направи го !!!
Виж са, мой човек, нямам проблем с поведението си. Аз жените ги имам за стока и никога не съм уважавал такова дето като пикае кляка и всеки месец пуска кръв и не умира.
Не искам да те обиждам, ама малко като мухльовците сресани на път и с очила разсъждаваш.
ХАХАХА,нещастник ! А ти какво си !? Едно леке,на което му фърчи тъпото бяло вещесвтво от мизерната клечица,наричаща се 'твоя пенис' ахахаха и което по смъртно няма да има което и да е момиче точно заради малоумния си начин на мислене! Ти кво имаш ве лайно,една клечка за зъби в гащите със стафидки и мноо ми се отваряш-най-много да ти го прегризя,че да останеш без него!!! Тогава от тебе ще остане само едно говедо,което заслужава да умре,което си и ся. Ха! Слугиня ама на кукуво лято! Ти с тва мислене слива цял живот няа видиш и ше си караш на смешните чикии..пхахахахА!
рики мартин
01-19-2007, 14:26
ХАХАХА,нещастник ! А ти какво си !? Едно леке,на което му фърчи тъпото бяло вещесвтво от мизерната клечица,наричаща се 'твоя пенис' ахахаха и което по смъртно няма да има което и да е момиче точно заради малоумния си начин на мислене! Ти кво имаш ве лайно,една клечка за зъби в гащите със стафидки и мноо ми се отваряш-най-много да ти го прегризя,че да останеш без него!!! Тогава от тебе ще остане само едно говедо,което заслужава да умре,което си и ся. Ха! Слугиня ама на кукуво лято! Ти с тва мислене слива цял живот няа видиш и ше си караш на смешните чикии..пхахахахА!
Твойта слива е миризлива и загнила. Няма кой да ти го поставя в нея и си толкова зла.
bulgarche
01-19-2007, 15:21
е нали щяло да гъмжи от мацки и всички ще ти се лепят...к'во се чудиш..пий спокойно...после само й каже да идва
olive_oil
01-19-2007, 15:27
винаги обаче става така, че все другите се уреждат а аз до като си допия пиенето и оставам без курва.
какво да променя? дайте повече съвете хората които имате по богат опит с разни яки купони. кви са основните неща за да има човек успех сред курвите на купона?Като за начало спри да наричаш момичетата курви.
BloodSoul
01-19-2007, 16:24
какво да променя? дайте повече съвете хората които имате по богат опит с разни яки купони. кви са основните неща за да има човек успех сред курвите на купона? Простотия е твойто! Мисля че друго няма к'во да ти кажа!
SlasHDaFiveNine
01-19-2007, 19:00
вземи обърни единия стол и са нанижи на някой от 4те крака
после го смени...и така изреди 4те крака докато цъфнеш отзаде кат
роза.....мацките много щи са лепят много
пфффффффф аман от балъци
TreeHill
01-19-2007, 19:06
изкъпи се :lol: :lol:
да вееее изкъпи се да те еба в ебача
Skramizavar
01-19-2007, 19:55
Нема страшно, ве братчето ми, те "пичоците" само като те видят ще изпопадат като круши...чак смъртни случаи ще има...
Похвали се след "якия купон", да разберем дали е имало курви и за тебе...
. Аз жените ги имам за стока и никога не съм уважавал такова дето като пикае кляка и всеки месец пуска кръв и не умира.
:smt081 :smt082 :smt005 :smt081 :smt082 :smt005 :smt081 :smt082 :smt005 :smt081 :smt082 :smt005
Xa xA XA Xa xA XA ! :-D
:arrow: BloodSoul:,,Простотия е твойто! Мисля че друго няма к'во да ти кажа!''
IlLuSi0nS`
01-19-2007, 20:26
ам с тия разсъждения и липса на ценности и възпитание май само курви ще чукаш.. мислиш ли че живот без любов е стойностен? ако продължаваш да мислиш по този начин никога няма да бъдеш щастлив, защото самия ти заставаш на пътя на истинската любов.. но щом ти харесва така, чукай курви и умри в самота и самосъжаление..
какво да променя? дайте повече съвете хората които имате по богат опит с разни яки купони. кви са основните неща за да има човек успех сред курвите на купона?
Първо гледай да напиеш женските тогава пий ти! :-D :-D
аз таквизи проблеми нямам щот ако ходя на купон с яко женски веднага ми се лепва някаква. Проблема е че нема често купони ма кво да се праи. Шсъ приместа у стиденстки грат
axaxaxxaxa, 4ak vze da mi haresva da 4eta temite na takiva kato teb :smt044 ti sigurno ne moje6 i da se zapoznae6 s MOMI4E... i o6te ne6to - koi te pokani to4no teb na kupon :shock: a syvet 6te dam - kogato se nau4i6 da se dyrji6 dobre s momi4etata - togava moje i da ti pusne nqkoq(stiga da se promeni6,i to na 100%) ina4e iz4akai malko i da porastne6, da ti doide pone malko akyl v glavata i nqkoq toku vij 4e ti pusne... ama pak ne e garanciq de, kvo da ti kaja... :-D
axaxaxxaxa, 4ak vze da mi haresva da 4eta temite na takiva kato teb :smt044 ti sigurno ne moje6 i da se zapoznae6 s MOMI4E... i o6te ne6to - koi te pokani to4no teb na kupon :shock: a syvet 6te dam - kogato se nau4i6 da se dyrji6 dobre s momi4etata - togava moje i da ti pusne nqkoq(stiga da se promeni6,i to na 100%) ina4e iz4akai malko i da porastne6, da ti doide pone malko akyl v glavata i nqkoq toku vij 4e ti pusne... ama pak ne e garanciq de, kvo da ti kaja... :-D
tova bqh az
JoeBanana
01-20-2007, 09:57
автора, ко стана ? чука или ти го зачукаха ? :-D
tova bqh az
dnes ne6to mi stava s registraciqta :?
абвгд написа:
изкъпи се
направи го !!!
Епа ти си някаква отрепка!Мамка ти стара копеле!
NiksaN4o
01-27-2007, 21:24
хахахахахаххахахахахахах :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
лелееее тука докато чета темата половин час не мога спра да се хиля за глупостта на автора ... Аз кат гледам на тебе и 1367457 съвета няма ти помогнат с твоя манталитет... Опс чакай сега да не кажеш, че съм зализан мухльо с очила :-D Но все пак да ти кажа говедо неориентирано ... 1во се научи да уважаваш момичетата и да можеш да се запознаеш с някоя, а след това прави каквото и да е... не че ти ще направиш нещо де... 8) Бе просто такива акто тебе не заслужават дори да им се говори ...
SEXtreme
01-28-2007, 07:42
Заслужаваш да те фане някой космат мангал ида те на**е хубаво в задника! ПЕ*АЛ с пе*ала ти мнръсен!
starazagorsi_eba4
02-03-2007, 20:38
AWe brat vij ko 6ti kaja>> zna4i na kupon otiva6 napiva6 uvajava6 zaribqva6 ebava6 i sled tui zaribqva6!1-vo da naebe6 na kupon nqkoq trqbva da ste imali ne6to ob6to predi tova q da se poznavate q da si q zaribqval!2-riq na4in da naebe6 na kupon e nqkoq KURVA koqto e oti6la sas sa6tata cel da e nabe nqkoi zagurql i dvamata da sa dovolni tam ne se iska nikvo uvajenie ili uvajava6 samo za ve4erta sled tui q zaebava6 :P i taka ne gi slu6ai tuka sulio i pulio det polovinata ne ebali o6te devstveni davat ve4e saveti kak da ebe6 koi da uvajava6 ala bala ;)
Fucking_Bitch
02-03-2007, 20:45
Като за начало си смени ника,щото с тоя ник ще чукаш само МЪЖЕ...
IRRIDUCIBILI
02-03-2007, 20:51
hahahaahahahahah ebasi agro by6mena s tva mislene 6e si cql jivot na ra4na `bratko`
STANCHEV
02-04-2007, 08:34
хахахахахахахахахаха добре, че има във форума секция "СЕКС" иначе селянчета като тоя немаше да има къде да пишат и да си избиват комплексите... хахахаха "приятелю" професора ми по психология има много хубава клиника ще ти пуснат малко ток....може и да се оправиш...кой знае?...макар че не ми се верва...хахаха....искал си хване ку**а хахахаха...успех сигурно и некоя със спин нема ти пусне, защото и най-пропадналата жена нема да ти търпи отношението.....похвали се как мина купона хахахаха дано да си намазал нещо (макар че не вервам освен ако не си ходил и не си си дал дупето на некои мангал хахахаа)
леле... Рики... бебчо, много си тъп! да не кажа като гъз... хах... ](*,) ](*,) ](*,)
еби си майката... сигурно и тя е курва като всички жени, потвоите представи? а?
дръвник!