View Full Version : Problemm!!!
Emi problema mi e sledniq...Noemvri i dekemvri pih postinor duo..ne v edin cikal..ama dva meseca posledovatelno..shtoto stanaha gafove..;[i sq sme qnuari i trqq6e da mi doide predi 1 den..pravih si test..otricatelen..dali e ot vremeto dali ot hap4etata..tva me interesuva?:(a i zabravih da kaja ,4e sled kato vtoriq pyt pih hap4eta mi dodie s 10 dena po rano..;]Ta ako nqkoi moje da mi dade obqsnenie ,zashto mi zakysnqva?:(
i'm so excited!
01-19-2007, 22:17
еми станало гаф. ми тва да не са ти бонбонки, че да ги гълташ всеки месец, за да пораснеш здрава и силна ?
сериозно лекарство е това, сещаш ли се ?
едва ли си бременна , но нишо чудно да имаш някакво хормонално смущение.
бъди по-внимателна следващия път.
da spox ni6to ti nqma sled mesec 2 pak 6te ti se normalizira cikala
Emi problema mi e sledniq...Noemvri i dekemvri pih postinor duo..ne v edin cikal..ama dva meseca posledovatelno..shtoto stanaha gafove..;[i sq sme qnuari i trqq6e da mi doide predi 1 den..pravih si test..otricatelen..dali e ot vremeto dali ot hap4etata..tva me interesuva?:(a i zabravih da kaja ,4e sled kato vtoriq pyt pih hap4eta mi dodie s 10 dena po rano..;]Ta ako nqkoi moje da mi dade obqsnenie ,zashto mi zakysnqva?:(
щото си бременна!
yuHku
a sega dokato ne mi e normaliziran..kak 6e te4e..hahahaa;;]
BloodSoul
01-20-2007, 16:03
Emi problema mi e sledniq...Noemvri i dekemvri pih postinor duo..ne v edin cikal..ama dva meseca posledovatelno..shtoto stanaha gafove..;[i sq sme qnuari i trqq6e da mi doide predi 1 den..pravih si test..otricatelen..dali e ot vremeto dali ot hap4etata..tva me interesuva?:(a i zabravih da kaja ,4e sled kato vtoriq pyt pih hap4eta mi dodie s 10 dena po rano..;]Ta ako nqkoi moje da mi dade obqsnenie ,zashto mi zakysnqva?:( За презарвативи не си ли чувала?
kombinirano e i ot vremeto i ot hapovete .. organizma ti reagira taka i sega e normalno da ti e "razburkan cikyla" 6te sa nujni pone 2-3 meseca otnovo da se normalizira sled udurnata doza hormoni koqto si si nabavila [-( [-X
BloodSoul skysa se prezyrvativa macko;];];]...
TreeHill
01-20-2007, 19:20
еми станало гаф. ми тва да не са ти бонбонки, че да ги гълташ всеки месец, за да пораснеш здрава и силна ?
сериозно лекарство е това, сещаш ли се ?
едва ли си бременна , но нишо чудно да имаш някакво хормонално смущение.
бъди по-внимателна следващия път.