View Full Version : МНОГО ВИ МОЛЯ
МНОГО ВИ МОЛЯ
01-20-2007, 16:48
Здр всички...мн мн мн мн ще съм ви благодарен ако ми кажете или дадете някакво пожелание за 5 месеца,в смисъл утре правим 5 месеца с гаджето и вече се изчерпах с пожеланията за картичка..МНОГО ВИ МОЛЯ ДАЙТЕ НЯКАКВИ ИДЕЙ СПЕШНО Е 1000х Предварително
е тва лесно
досадна перверзна краво търпа те вече 5 месеца.С обич аз.
PoisoNGirL
01-20-2007, 16:53
dai volq na dushata si .. kvoto ti doide na um :P ponqkoga i 2-3 mili dumi sa dostatuchni.. ot sorta na .. prekarah neveroqtni 5 meseca s teb dano da ima oshte mn po tolkova.s vseki izminal den te obicham vse poveche .. bla bla.. ponqkoga momichetata obichat po-nejni dumichki :)
JoeBanana
01-20-2007, 16:55
а за 5 1/2 месеца не искаш ли ? после за 5 3/4 :-D
като почнете да си мислите "годишнини" направоооо.... :-D
е тва лесно
досадна перверзна краво търпа те вече 5 месеца.С обич аз. :-D Мъка е нали а аз я исках за себе си :-D
TreeHill
01-20-2007, 18:58
а за 5 1/2 месеца не искаш ли ? после за 5 3/4 :-D
като почнете да си мислите "годишнини" направоооо.... :-D
е тва лесно
досадна перверзна краво търпа те вече 5 месеца.С обич аз. :-D Мъка е нали а аз я исках за себе си :-D
ммм не те разбирам О.О разсъжденията ти са твърде сложни
е тва лесно
ммм не те разбирам О.О разсъжденията ти са твърде сложниА трябва ли да ме разбираш :-D просто кажи на момичето че за 5 месеца е крайно време гаджетои да си смени чорапите :-D
е тва лесно
ммм не те разбирам О.О разсъжденията ти са твърде сложниА трябва ли да ме разбираш :-D просто кажи на момичето че за 5 месеца е крайно време гаджетои да си смени чорапите :-D
ахааааааа ^^ хахахаха
ти ми се подиграваш и това е забавно
4epHo0KaTa_Lady
01-22-2007, 07:35
Prosto edno 0bi4am te ;)
blabla_bla
01-22-2007, 07:39
mi po dobre si ggo izmisle sam taka e nai milo i izob6to zabravi za teq gotovite pojelaniq 6tot nqma da postigne6 nikakav efekt!!!
Що не погледнеш във ВАЖНАТА тема ?
Телетъбис
01-22-2007, 16:50
Ооо,ВАЖНАТА ТЕМАААААААА!!! *кланя се пред линка с Важната тема*
Дали детето вече не е погледнало там?
ако искаш да си оригинален й напиши"скъпа,сори,ама късаме ;)"
muhlqsal_4orap
01-22-2007, 17:35
Изчакай още 4 месеца и й прати картичка за новороденото ; )