View Full Version : vapros4e
vapros4eto
01-20-2007, 17:03
zdraveite,
tuk sam za va6iq savet.iskam da vi pitam kakvi trikove izpolzvate za da vazbudite priqtelq si po vreme na kafe :) iskam da go nakaram da se pobarka..kakvo shte mi preporachate.10x
Me4oOoOo
01-20-2007, 17:22
Вземи си близалка и .... знае6 ко да прави6 с нея
TreeHill
01-20-2007, 18:56
Вземи си близалка и .... знае6 ко да прави6 с нея
:-D
zdraveite,
tuk sam za va6iq savet.iskam da vi pitam kakvi trikove izpolzvate za da vazbudite priqtelq si po vreme na kafe :) iskam da go nakaram da se pobarka..kakvo shte mi preporachate.10x
za6to po vreme na kafe?svirki pod masata li 6te mu pravi6?ina4e tva s blizalkata e dobro,ako ne s laji4kata za kafeto!
artilerista_vlad
01-20-2007, 21:33
stiga de nie mom4etata vijdame ne6to vyzbujda6to v 85% ot deistviqta na momi4etata koito obi4ame, ina4e tova s blizalkata (lyji4kata) e mnogo qko, fizi4eskiq kontakt si ostava klasika, estestveno vlajniq pogled i miganeto na parcali ni pobyrkva, NO 4ak svirki pod masata prekaleno e pone za MEN!
Хич не е яко пусни му едно краче ;)
zdraveite,
Изсипи си 25 пакетчета захар в устата и му се изплюй в лицето. Няма начин да не му хареса :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D