View Full Version : az sum shahmatist....
smisul treniram shahmat, nosq ochila i sum leko pulen, kato cqlo moga da kaja che ne privlicham jenskoto vnimanie, mnogo jeni sa mi kazvali che sum zabaven, i imam strahotno chustvo za humor, no s nikoq ot tqh ne sum stignal do po dalech ot priqtelski razgovor, imal sum vuzmojnosti da trugna s ne tolkova privlekatelni momicheta, no te ne meprivlichat fizicheski, i az kato vseki normalen muj tursq krasivoto, smqtam che sum dosta nad srednoto nivo po intelekt sred moite vrustnici tineidjuri, svirq na piano, igraq futbol i tenis, puskam redovno evrofutbol, zapoznat sum dosta dobre s geografiq, vobshte imam dosta bogata obshta kultura, problema e che ne moga da si namerq krasiva priqtelka, iskam suvet ot jenskata chast v tozi forum!!, molq vi kajete mi tainiq put po koito da stigna do surceto na edna jena, koqto da vijda v men ne fizicheskiq mi oblik a dushata i kachestvata s koito razpolagam, napulno sum otkroven s vas i vi molq da podhodite seriozno, az sum na 16 ot sofiq i ochakvam ot vas da spodelite nqkoi jenski taini :)), koito da me ulesnqt, predvaritelno vi blagodarq!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Me4oOoOo
01-20-2007, 18:30
Ами аз съм момче ама 6те се опитам да ти помогна поне малко.Като за начало ако се притеснява6 от това че си леко "пълничък" и ако иска6 да го промени6 това ти си знае6 как!!Диети и тренировки и отслабва6 но ако не вижда6 причината в това просто си стои така.А и аз как да кажа забелязал съм че повечето момичета не търсят някакви такива как да кажа само да не те убия "зубари" ти като изброи тези не6та аз си викам "тоя 6те е некаф зубар" ама после си казах "ае хубаво е да има и такива хора" 6тото аз съм пълен мат към някои не6та иначе и мене ме влекът Географията и Историята всичко друго за мене е помия!!!А и нз как тези момичета от форума 6те ти помогнат,защото те могат да ти дадат некви савети ама не всички момичета са такива.Просто си мисля една работа и тя е.Да свали6 примерно некои килограм да махне6 очилата и да си сло6иж ле6ти и леко да намалее6 учението тоест да напраска6 некоя друга 2-ка но след това веднага да си я поправи6.Казвам това понеже по горе ти казах че не всички момичета харесват зубарите някои от тях да не кажа почти всичките търсят некви момичета да са красиви и т.н а не гледат характера и другите вътре6ни качества."момичетата да не се убиждат казах почти всички :)" Та човек горе ти написах моето предложение ако иска6 изчакай да види6 какво 6те ти кажат другите и ти сам ре6и.
Мой да ти дам ли съвет аз а
1 - Отслабни това не е трудно стига да имаш хъс пък тъй като гледам ти имаш
2 - обличай се стилно момичетата обожават стилни момчета знам го от опит
3 - освен забаван бъди и настойчив не се притисняваи да пробваш да речем да целунеш момичето с което тъй опияняващо си говорите дори и да се дръпне струва си да опиташ аз тъка правя ;) ама не се дърпат :lol:
4 - никога не мълчи като си с момиче момичетата мразят да им мълчиш измисли тема за разговор която ще им допадне ;-)
5 - Никога ама никога не показвай на момичето че те е срам или се притисняваш бъди самоуверен дори и най-гупавото нещо да направиш ако го правиш самоуверено то ще изглежда добре :wink:
това е от мене надявам се че и едно момче може да ти помогне ;)
Ice_Queen
01-20-2007, 18:34
Не можем да ти кажем точно как да се сдобиеш с мечтаното момиче,всеки човек е различен,всеки оценява различно другото в отсрещния човек!!!
А и не е редно да казваш - аз съм така и така ( "moga da kaja che ne privlicham jenskoto vnimanie" ) , после да казваш - imal sum vuzmojnosti da trugna s ne tolkova privlekatelni momicheta" и след това , "i az kato vseki normalen muj tursq krasivoto".както ти търсиш красивото,привликателно женско същество..така и ние момичетата търсим също привлекателното и красиво забавно момче!Не е редно хората да се слагат в групи,рамки или категорий!!!!!!!!!!Защото както ти не харесваш тези както ти наричаш по Непривликателни момичета,сам казваш че и ти малко или повече си такъв..извода какъв е ?!Всеки търси хубавото!Въпроса е че както казах хората харесват различни неща и правилно са казали Любовта е сляпа -когато обичаш 1 човек забравяш за недостатъците му!Така че не бъди така критичен,защото ще ти се отвърне със същото!
За всеки влак си има пътници и не си на 26 за да се притесняваш - Нямам гадже!На 16 няма нищо,ама нищо странно че нямаш..
Относно нашите тайни..жените не сме толкова сложни колкото си мислят мъжете -добро отношение,малко глезене,добър характер иии приличен външен вид от страна на момчето винаги вършат работа.
molq vi kajete mi tainiq put po koito da stigna do surceto na edna jena, koqto da vijda v men ne fizicheskiq mi oblik a dushata i kachestvata s koito razpolagam
Ти, обаче, явно не си готов да видиш във въпросните дами "не физическия (им) облик, а душата и качествата, с които разполага(т)." Как тогава очакваш да получиш такова отношение.
Както и да е. Хората са различни. При мен лично истинското физическо привличане идва след като съм опознала дадения човек. От друга страна, дори най-привлекателният човек може да ми се стори отблъскващ ако намеря нещо в характера му, което силно не одобрявам.
Няма тайни тактики. Единственото, което можеш да направиш е да оставяш момичетата да те опознаят - първо стани приятел, не насилвай нещата. По начало, всичко се подрежда добре, когато най-малко го очакваш. Тъй че не си поставяй цели. Контактувай възможно най-много с момичета, бъди естествен, забавен...всичко, което си. И рано или късно ще се появи и подходящата партньорка.
Btw, гостът по-горе ти е дал чудесни съвети. Като момиче ще кажа, да, обичаме уверени момчета. Момчета, които могат пълноценно да контактуват с нас без да се правят на интересни...или другата крайност - да потъват в земята от срам.
Относно целувката на средата на приятелския разгавар - айде да не е целувка. Естествено можеш да се опиташ да осъществиш физически контакт. Но действай постепенно. (И отново, дори и в опитите си за физическа близост не показвай страх - ако искаш да я прегърнеш, направи го сякаш това е най-нормалната и логична постъпка в този момент.)
Мой да ти дам ли съвет аз а
1 - Отслабни това не е трудно стига да имаш хъс пък тъй като гледам ти имаш
2 - обличай се стилно момичетата обожават стилни момчета знам го от опит
3 - освен забаван бъди и настойчив не се притисняваи да пробваш да речем да целунеш момичето с което тъй опияняващо си говорите дори и да се дръпне струва си да опиташ аз тъка правя ;) ама не се дърпат :lol:
4 - никога не мълчи като си с момиче момичетата мразят да им мълчиш измисли тема за разговор която ще им допадне ;-)
5 - Никога ама никога не показвай на момичето че те е срам или се притисняваш бъди самоуверен дори и най-гупавото нещо да направиш ако го правиш самоуверено то ще изглежда добре :wink:
това е от мене надявам се че и едно момче може да ти помогне ;)
С тези съвети определено може да спечелиш красиво момиче.
Но ще си позволя да ти направя една забележка - не може ти да държиш на красотата на едно момиче, а да искаш тя да не забелязва недостатъцете ти!Замисли се, че както ти обичаш като всеки мъж красотата, така и момичетата обичаме на красотата. Не искам в никакъв случай да те засегна, но и ти не си невероятен(сам така казваш) Не отхвърляй момичетата, защото не са достатъчно красиви
Me4oOoOo
01-20-2007, 19:06
Гост написа:
Но ще си позволя да ти направя една забележка - не може ти да държиш на красотата на едно момиче, а да искаш тя да не забелязва недостатъцете ти!Замисли се, че както ти обичаш като всеки мъж красотата, така и момичетата обичаме на красотата. Не искам в никакъв случай да те засегна, но и ти не си невероятен(сам така казваш) Не отхвърляй момичетата, защото не са достатъчно красиви
"Не отхвърляй момичетата, защото не са достатъчно красиви"
Абе и аз мога да кажа това и за вас.Да не отхвърляте момчетата за това че не са достатъчно красиви ама ето че го правите дори и с това момче понеже е малко по пълно и носи очила и си викате с 1 думичка "зубар" и го отхвърлят момичетата.Ако не бе така няма6е да пи6е тази тема.Мога да кажа че и вие несте цветя за мирисане ама ае.... 6те се въздържа да не ви убиждам
едно момиче...
01-20-2007, 19:22
а аз не си казвам "зубър"...но това е сигурно защото съм по-голяма от вас и вие все още разсъждавате по този начин...някои момчета с очила са доста секси,а определено момче с висока обща култура е по-добрият вариант от сладникъв гъзар кух като градинска лейка..
проблема при това момче е друг:момичетата на тази възраст първо гледат външността,даже да не кажа най-вече....с времето и годините започват да оценяват другите качества...ще те оценят,ще видиш :wink: и все пак з ада се харесаш на момиченцата които не са прескочили предразсъдъците относно "зубъра" може наистина да се постараеш да свалиш някое килце и то става много лесно особено при мъжете...не е чак толкова задължително да спазваш строг хранителен режим ако редовно спортуваш(играеш често футбол,баскет и др. с приятели,нещо което ти харесва...или плуване!особено много помага,фитнес...)един приятел така смъкна доста килца без да се тормози с хранителен режим и без да се ограничава..а само с футбол почти всеки ден!резултатите са изумителни!както казах при мъжете е лесно...а колкото до очилата-не е нужно да ги махаш,всичко е в рамката и това кой тип форма ще отива на лицето ти
като малка и аз имах комплекси затова,че носих очила,но моето беше генетично,а не защото съм "зубър" :) (да ви таковам детския акъл,за да си мислите,че очила се слагат само от това :D )
и сложих лещи и...чувствах се по-добре,но след това много момчета ми казаха,че очилата ми стоят страхотно,а един даже каза,че с тях съм по красива :-D и от тогава от време на време съм с очила,от време на време с лещи....и хубаво е,защото всеки път може да си различен-с и без...все едно..човека е важен,характера не очаквай да ти се оцени веднага,с времето...нужно е търпение,всичко ще е наред,просто релакс:0
Me4oOoOo
01-20-2007, 19:36
Абе и аз съм съгласен с тебе за тва да има по умни хора и т.н и от части му завиждам на момчето.6тото преди време и аз си бех умничък ама изтъпях не6то или се правя на такъв о6те немога да разбера.И преди малко разбрах о6те не6то че вие момичетата повечето от вас гледат вън6ния вид а не характера и ду6ата примерно какав е човека.И за това си държа позицията за това което казах!!
Здравей!
Каквото и да си говорим според мен е нужно и малко и на външен вид да 'поработиш'.Щом смяташ че си 'леко пълен' /както сам се определяш/ поспортувай малко.За очилата-има хиляди оптики,може да си купиш лещи.Посарай се малко да изглеждаш възможно най-добре.Така ще можеш да впечатляваш и 'красивите момичета'
Както казват хората: 'по дрехите посрещат по ума изпращат'
Колкото разбрах си умно момче,така че несмятам,че се нуждаеш от повече разяснения ;)
аз съм от мъжката 4аст на форума и 6те ти кжа едно
6том пуска6 еврофутбол зна4и 4е или си някъв гении на 11 или си тъп и не го осъзнава6
IlLuSi0nS`
01-20-2007, 20:28
ама ей такива 'умници' колко са заблудени.. значи за да си 'умен' тряа да имаш 6-тици, да играйш шах, да свириш на пияно.. хахха не казвам че тези неща са лоши, напротив браво че ги умееш, но те не те правят умен.. а къде ти е акъла за нещата от живота? как така си умен пък не можеш да измислиш начин да зарибиш некое момиче? и искаш момичетат да те приемат не по външния вид, а ти търсиш 'красавица'.. хаха начи първо виж се в огледалото и си определи категорията, след тфа почни малко сошъл лайф да водиш, пък тогаа мисли за момичетата
пич личи си че си умно момче,всмисъл както казваш сам,можеш да говориш по различни теми с дадено момиче.Това е добре защото момичетата обичат да им се говори,а не да им стоиш на среща и да малчиш като пукал.Препораките които 6те ти дам са няколко
1.Щом смяташ че си малко пален,промени го,дадоха ти мн съвети как да го направиш,избери си един и с малко постоянство ще успееш :)
2.ако те притесняват очилата или притесняват избранницата ти,махни ги,сложи лещи
3.започни да се обличаш малко по-стилно.Всмисъл ако се обличаш а анцуг и няква изхакана блуза или анурак дет ти стои като торба.Ми няма да имаш глям шанс.Сегашните моми4ета парво гледат облеклото на едно момче и след това какав е от вътре,или поне повечето са такива :).Така че излизаш по магазините харесваш си стилни дрешки с които имаш шанс да привлечеш женския поглед.
4.Изгради си самочувствие.Излизай по кафета и ходи на дискотеки.Изживявай си палноценно най-хубавите години.Ако си стоиш вкъщи,няма да привлечеш много вниманието на момичетата,най-много майка ти да те забележи,ма не целим тва нали :)
5.Не мисли само за учение и шах.Не са от нещата които ще ти дадат шанс с момичетата
6.Не се притеснявай.Раздавай я по тежко.Ако с една не стане,пробвай с друга.Все някоя ще те хареса,но първо изпълни горните точки.Успех! :)
malka_sladuranka
01-20-2007, 21:11
мм...не се цели прекалено на високо
на тази възраст повечето момичета не гледат само интелекта
съжалявам че го казвам но според мен това е истината
smisul treniram shahmat, nosq ochila i sum leko pulen, kato cqlo moga da kaja che ne privlicham jenskoto vnimanie, mnogo jeni sa mi kazvali che sum zabaven, i imam strahotno chustvo za humor, no s nikoq ot tqh ne sum stignal do po dalech ot priqtelski razgovor, imal sum vuzmojnosti da trugna s ne tolkova privlekatelni momicheta, no te ne meprivlichat fizicheski, i az kato vseki normalen muj tursq krasivoto, smqtam che sum dosta nad srednoto nivo po intelekt sred moite vrustnici tineidjuri, svirq na piano, igraq futbol i tenis, puskam redovno evrofutbol, zapoznat sum dosta dobre s geografiq, vobshte imam dosta bogata obshta kultura, problema e che ne moga da si namerq krasiva priqtelka, iskam suvet ot jenskata chast v tozi forum!!, molq vi kajete mi tainiq put po koito da stigna do surceto na edna jena, koqto da vijda v men ne fizicheskiq mi oblik a dushata i kachestvata s koito razpolagam, napulno sum otkroven s vas i vi molq da podhodite seriozno, az sum na 16 ot sofiq i ochakvam ot vas da spodelite nqkoi jenski taini :)), koito da me ulesnqt, predvaritelno vi blagodarq!!
Виждам колко си над средното, просто по почерка... по начина на писане, по използваната втора бета версия на БГ азбуката, направо къртиш.
JoeBanana
01-21-2007, 09:16
важното е да си футболистче :-D
zaiobaio
01-21-2007, 12:32
кой подбира- мастурбира...
едно от най-важните открития на човечеството. определено тряа го осмислиш мойто момче :lol:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Да и освен тва учиш в номерче
и имаш IQто на таборетка
нееее спокойно не казвам че си ментално изостанал който се мисли за умен(не че не си такъв но аз не съм груб човек) Дай си скайпа за една партия.
Mimka_sweet
01-21-2007, 12:58
Отслабни и си сложи лещи , обличай се яко направи си прическа :-D
Отслабни и си сложи лещи , обличай се яко направи си прическа :-D
Струва ми се че ще е по лесно и по евтино да се самоубие
пак да кажа
интелектуалец незабравяй да си дадеш скайпа за една партия
_candy_girl_
01-21-2007, 17:21
тва ли е най-важното ми тя кат е красива и примерно няа капка мозак кво праите?стоите и се гледате тъпо пък и искаш хубаво момиче ами представи си че тва хубаво момиче иска хубаво момче замисли се малко и сам ще си помогнеш...
artilerista_vlad
01-21-2007, 17:39
като момче бих те посъветвал:
1 не се прави на умен, това отначало плаши момичетата
2 не се опитвай да приличаш на другите момчета
3 вкарай свой стил, който да ти харесва на теб
4 бъди уверен в себе си
5 опитай се да разшириш кръгозора си и да си по-често сред останалите
НО!!! САМО СЪВЕТ - НЕ ВИНАГИ ХУБАВИЯ ВЪНШЕН ВИД Е КРИТЕРИЙ, ЗА ТОВА ДАЛИ ЕДИН ЧОВЕК Е ГОТИН. ТИ САМИЯ СЕ ОПИТВАШ ДА НИ УБЕДИШ, ЧЕ ПОТВЪРЖДАВАШ ТЕЯ МОЙ ДУМИ!!![/i]
Vij kvo ,priqtel!
Kato gledam spisyka ti s hobita ,ne mojesh da otdelqsh vreme za fitnes,shlqene po magazinite i t.n.
Az syshto se zanimavam s mnogo neshta,momiche sym,no uspqvam da byda vyv forma,da se oblicham stilno,da byda dushata na kompaniqta,da imam dobri ocenki,da cheta po noshtite enciklopedii,da svirq na piano,da hodq na aktiorsko maistorstvo,da se zanimavam s chujdi ezici,da pytuvam,da imam priqteli i priqtelki,gadje,da chistq ot vreme na vreme,da se obryshtam vnimanie na semeistvoto i t.n.Nqkoi kazvat,che denqt mi se systoi ot 48 chasa :-D
Az haresvam momcheta kato teb,koito si znaqt interesite,zabavni sybesednici,mogat da ti govorqt primerno ot promishlenostta v Rurskata ravnina do klasicite,ot poslednata produkciq na Hollywood do politikata v Bg i i Evropeiskiq syiuz!
Qvno ne si popadnal v dobra sreda.Kyde uchish?
Po-golqmata chast ot momi4etata na taq vyzrast se interesuvat ot diskotechki,batkovci,dreshki i parichki.I nishto drugo.No vse oshte imam momicheta,koito shte te ocenqt i takyv ,kakyvto si,vqrvai!
I tochno zashtoto ejednevieto mi mai e syshtoto kato tvoeto,mi se struva,che ne mojesh da otdelqsh po 2 chasa na den za fitnes,prestoi v salona za krasota i t.n.!Hrani se zdravoslovno i pravi uprajneniq vkyshti.Kogato imash vreme(primerno lqtnata vakanciq ) poraboti malko nad sebe si.
Е не гледай само да са красиви външно, но и вътрешно.И да е най-голямата красавица, ако с нея не можеш да вържеш две приказки на кръст...Не може да се отрече и скромността ти, де :lol: Така сега сериозно...Това е хубаво, че се занимаваш с доста неща, че се интересуваш и имаш обща култура, но това не винаги е достатъчно.Ако не си харесваш външния вид например се опитай да го промениш.А и може би до сега не си срещнал момичето, което наистина да те харесва по този начин...
Az syshto se zanimavam s mnogo neshta,momiche sym,no uspqvam da byda vyv forma,da se oblicham stilno,da byda dushata na kompaniqta,da imam dobri ocenki,da cheta po noshtite enciklopedii,da svirq na piano,da hodq na aktiorsko maistorstvo,da se zanimavam s chujdi ezici,da pytuvam,da imam priqteli i priqtelki,gadje,da chistq ot vreme na vreme,da se obryshtam vnimanie na semeistvoto i t.n.Nqkoi kazvat,che denqt mi se systoi ot 48 chasa
Пропусна да кажеш, че си вундеркинд, печелила си международни състезания по медицина, литература, математика, география, химия, физика и други науки, които още не са открити. Владееш тринайсе езика, 4 от които вече са изчезнали, а 1 дори не е известен на никой друг, общуваш с хора от цял свят, занимаваш се с йога, джудо, таекуон до, кунг фу, карате, плуване, художествена гимнастика, футбол, баскетбол, волейбол и тенис, републикански шампион си по компютърни игри (каквито и да е), практикуваш археология и мотокрос...
Ти си един гений. Даже няма да се учудя, че знаеш каква е скоростта на светлината във вакуум и че тя е константа, както и 7 доказателства на Питагоровата теорема. За теб е кристално ясно какво са египетски дроби, както и как се доказва окръжността на деветте точки, права на Симпсън. И това само от 9-токласния материял!!! Дори разбираш неща като мутуализъм, аминокиселини и строеж на въглехидратите.
Печелила си Стани Богат три пъти, Минута е много - 10 месеца поред...
Господи...
Prav si,propusnah da spomena mnogo neshta.Pechelila sym systezaniq, hodih na olimpiada po matematika v Indiq,tova zasega e nai-golqmoto mi postijenie,ima vreme za oshte,inache sym pechelila v bg dosta systezaniq.
Do 13 ezika ne sym stignala de,ama nali kazvam-Ima vreme.Zasega sa 5.
Inache se zanimavah s ioga predi,po 3 chasa na den,ama sega samo se prochistvam s angliiska sol.
Da,imam karta za pluvane,fitnes,sauna i djakuzi i hodq po vednuj-dva pyti v sedmicata.Na tenis hodq seriozno kym mai mesec,kato se zatopli,no sega ,no tazi godina,sledeiki klimatichnite promeni,moje bi shte zapochna po-rano.
Za arheologiqta kakvo da ti kaja..hodih dobrovolka,kopahme na plaja na Sozopol,no ne e neshto seriozno,prosto trqbvashe da opitam :-)
E tova za egipetskite drobi ne go znaq,ako iskash mojesh da mi obqsnish ili utre,kato hodq do bibliotekata,shte se porazrovq :-)
Mi nakarai gi da razberat istinskoto v teb,a ne samo po van6niq vid da si pravqt izvodi...prosto govori ob6tuvai s pove4e momi4eta i im pokaji 4e si zabven...
blabla_bla
01-22-2007, 07:45
мм...не се цели прекалено на високо
на тази възраст повечето момичета не гледат само интелекта
съжалявам че го казвам но според мен това е истината
mnogo si prava!!!moeto mnenie e sa6to!na na6ta vazrast nikoe momie ne gleda kolko e umno mom4eto vs e prosto fizi4esko privli4ane
Az syshto se zanimavam s mnogo neshta,momiche sym,no uspqvam da byda vyv forma,da se oblicham stilno,da byda dushata na kompaniqta,da imam dobri ocenki,da cheta po noshtite enciklopedii,da svirq na piano,da hodq na aktiorsko maistorstvo,da se zanimavam s chujdi ezici,da pytuvam,da imam priqteli i priqtelki,gadje,da chistq ot vreme na vreme,da se obryshtam vnimanie na semeistvoto i t.n.Nqkoi kazvat,che denqt mi se systoi ot 48 chasa
Пропусна да кажеш, че си вундеркинд, печелила си международни състезания по медицина, литература, математика, география, химия, физика и други науки, които още не са открити. Владееш тринайсе езика, 4 от които вече са изчезнали, а 1 дори не е известен на никой друг, общуваш с хора от цял свят, занимаваш се с йога, джудо, таекуон до, кунг фу, карате, плуване, художествена гимнастика, футбол, баскетбол, волейбол и тенис, републикански шампион си по компютърни игри (каквито и да е), практикуваш археология и мотокрос...
Ти си един гений. Даже няма да се учудя, че знаеш каква е скоростта на светлината във вакуум и че тя е константа, както и 7 доказателства на Питагоровата теорема. За теб е кристално ясно какво са египетски дроби, както и как се доказва окръжността на деветте точки, права на Симпсън. И това само от 9-токласния материял!!! Дори разбираш неща като мутуализъм, аминокиселини и строеж на въглехидратите.
Печелила си Стани Богат три пъти, Минута е много - 10 месеца поред...
Господи...
Prav si,propusnah da spomena mnogo neshta.Pechelila sym systezaniq, hodih na olimpiada po matematika v Indiq,tova zasega e nai-golqmoto mi postijenie,ima vreme za oshte,inache sym pechelila v bg dosta systezaniq.
Do 13 ezika ne sym stignala de,ama nali kazvam-Ima vreme.Zasega sa 5.
Inache se zanimavah s ioga predi,po 3 chasa na den,ama sega samo se prochistvam s angliiska sol.
Da,imam karta za pluvane,fitnes,sauna i djakuzi i hodq po vednuj-dva pyti v sedmicata.Na tenis hodq seriozno kym mai mesec,kato se zatopli,no sega ,no tazi godina,sledeiki klimatichnite promeni,moje bi shte zapochna po-rano.
Za arheologiqta kakvo da ti kaja..hodih dobrovolka,kopahme na plaja na Sozopol,no ne e neshto seriozno,prosto trqbvashe da opitam :-)
E tova za egipetskite drobi ne go znaq,ako iskash mojesh da mi obqsnish ili utre,kato hodq do bibliotekata,shte se porazrovq :-)
О господи намерих те!!!
Хора това е изгубения ми хамстер той беше свръхинтелегентен но избяга от както прибрах котката.
taka li?i svryhintelEgenten li beshe?Pone da mojeshe da pishesh pravilno..
1 ми е интересно как да ходи по дискотеки като за да ходи му трябва яка компания,а там приемат само "готините"?
ahxhaxhxaaxhxhahxah Чакай малко драги не става така....значи ти искаш те да ти виждат вътрешната красота а да не гледат външната, а ти си търсиш некоя хубава...еее не стаа сорка! Както ти казаха и преди мен трябва да си определиш категорията и да се целиш според нея! Всеки се разпростира според чергата си! Като не се оценяваш като много привлекателен как искаш да си хванеш привлекателна приятелка?? Еми сори ама никое привлекателно момиче, което може да има много по-красиви момчета предполагам няма да иска да е с нетолкова привлекателно момче.... плътта е преходна! Като толкова искаш красавица поработи над външния си вид... в днешно време хората са измислили фитнеси за отслабване и всякакви други приспособления!