Влез

View Full Version : Сън ? Случвало ли ви се е?

mrsy
01-20-2007, 21:05
Сънувах, че ... никога не трябва да се влюбвам, защото ако се влюбя, е щяло да ми се случи нещо лошо. По принцип не вярвам на сънищата, но реших да споделя този с вас. Какво може да означава това ?

Shogi
01-20-2007, 21:11
Ми в сънищата ако си забелязал/а всичко е наопаки..Това за което съм сигурен е, че ако сънуваш че си влюбен те очаква разочарование, ще бъдеш изоставен, пренебрегнат..Сега незнам какво е да сънуваш че никога не трябва да се влюбваш, но по обратната логика не е на лошо :) Пък и любовта си има и добрите и лошите страни..Аз въм влюбен..За мен добрите са повече :) :P 8)

Shadow_Walker
01-20-2007, 22:03
Вярно сънищата понякога се сбъдват...но не бъди толкова суеверен :-D

kAdrOkoSkA
01-20-2007, 22:08
Не съм съгласна, че в сънищата всичко е наобратно. За всичко си има логично обяснение. Сънищата в повечето случеи са отражение на преживяното през изминалия ден или просто нещо което те вълнува или тормози в момента. За това мисля че и сама можеш да си го разтълкуваш.

Shogi
01-20-2007, 22:13
Сънят има 2 етапа - същински (дълбок) сън и т.наречената просъница. Човек сънува единствено в просъницата си, защото в дълбокия сън мозъкът е "изключил" и именно на това се дължи някой хора да не помнят сънищата си. Аз пък несъм съгласен с това че сънищата са отражение на случилото се през деня и веднага казвам защо.. Ти лягаш и почваш да си мислиш или за изминалия ден или за следващия..В един момент се събуждаш на сутринта и не помниш с каква мисъл си заспал и кога точно, но си спомняш момента преди да се събудиш и мислите ти тогава, които в повечето случай са далеч отвъд случилото се в предходния ден. На това се дължи и че когато сънуваш мн лесно се събужаш (защото не е през фазата дна дълбокия сън:)) И като съвет - вземи попрочети един съновник и виж как когато сънуваш едни работи в повечето случай се тълкуват именно обратното! 8) :twisted:

artilerista_vlad
01-20-2007, 22:49
любовта е риск, който двама души поемат, винаги може да се развие добре или да се саморазруши, а съня ти не значи нищичко убеден съм. Вярно че сънищата имат някакъв смисъл, НО НЕ ВСИЧКИ! според мен този един от тия дето нямат смисъл!

xixi
01-20-2007, 22:52
отиди на врачка.Не отиди на скъпоплатена врачка.Не дай ми парите на мен.
П.П. проблемите ви винаги могат да бъдат решени от хихи телефон за справка няма да получите но може да пишете на лс банковия си номер

BloodSoul
01-20-2007, 23:12
Сънувах, че ... никога не трябва да се влюбвам, защото ако се влюбя, е щяло да ми се случи нещо лошо. По принцип не вярвам на сънищата, но реших да споделя този с вас. Какво може да означава това ? Сънищата са нашето подсъзнане. Обикновено в тях се явяват нашоте страхове, притеснения, желание и т.н. Нещатата, който се опитваме да отхрълим. Сбъдването на сън... Не си Ванга или от този род, съновници - пълни глупости. А и в сънищатата наистина това, което сънуваш става обратното! Не се притеснявай, това е просто сън, страх да не би да се влюбиш и да ти се случи нещо лошо!

кръц-клъц
01-20-2007, 23:15
Сънят има 2 етапа - същински (дълбок) сън и т.наречената просъница. Човек сънува единствено в просъницата си, защото в дълбокия сън мозъкът е "изключил" и именно на това се дължи някой хора да не помнят сънищата си. Аз пък несъм съгласен с това че сънищата са отражение на случилото се през деня и веднага казвам защо.. Ти лягаш и почваш да си мислиш или за изминалия ден или за следващия..В един момент се събуждаш на сутринта и не помниш с каква мисъл си заспал и кога точно, но си спомняш момента преди да се събудиш и мислите ти тогава, които в повечето случай са далеч отвъд случилото се в предходния ден. На това се дължи и че когато сънуваш мн лесно се събужаш (защото не е през фазата дна дълбокия сън:)) И като съвет - вземи попрочети един съновник и виж как когато сънуваш едни работи в повечето случай се тълкуват именно обратното! 8) :twisted:
Ах,Шоги миличка,толкова си умна!Винаги съм се възхищавал на начетени момичета като теб!
Ensnare Forever,разкрих те.Изобщо не се опитвай да ми отнемеш моята Шоги с тази глупава тема!Шоги обича само мен!Ясно!Сънят ти е преднзнаенование,че скоро ще умреш.Така че отиди до кенефа и се изсери за последен път,докато аз и милата ми Шоги се радваме на живота.
ПС:Надявам се,че нямаш запек О.о

koalka
01-21-2007, 07:17
Не трябва да вярваш толкова на сънищата. :wink:

kupondjiikata
01-21-2007, 07:51
Vinagi ko6marite ozna4avat ne6to hubavo.Az imam sanovnik,v koito pi6e vs i sym zabelqzala,4e ako synq ti e prekrasen-slu4va se ne6to lo6o,a pri lo6iq syn-ne6to hubavo.

TreeHill
01-21-2007, 11:52
Не трябва да вярваш толкова на сънищата. :wink:

CrIsTiaNo_
01-21-2007, 12:02
badi na principa hubavite sani6ta se zbadvat a lo6ite ne ! :!:

PoisoNGirL
01-21-2007, 12:05
tova e prosto sun ne mu se vruzvai tolkova moje da oznachava mn neshta..che iskash da se vlubish,no te e srah nai-veche :wink:

xixi
01-21-2007, 12:17
tova e prosto sun ne mu se vruzvai tolkova moje da oznachava mn neshta..che iskash da se vlubish,no te e srah nai-veche :wink:
или пък да значи че вчера е убил баба си и сега се прикрива като пуска теми за тъпи лигави сънища!!!
Но не можеш да се скриеш на хихи нееее не и на хихи МУАХХАХАХ

Qnchety
01-21-2007, 13:11
Ем аз знам че човек сънува за да преодолее страховете си... Едва ли би било вярно тва дет си го сънувал. Абе фани си гадже и ше разбереш!!!

Bloodlust
01-21-2007, 14:58
:-D И как, по-точно мислиш да преодолееш влюбването?
Не, не! Не се влюбвай никога. Сънят ти е закодирано послание от извънземни. Всеки път, като видиш момче бягай възможно най-далеч:wink:

anubite
01-21-2007, 15:42
Аз веднъж сънувах, че съм супермен и ме глобяват за неправилно паркиране. Какво ли трябва да означава това?

xixi
01-21-2007, 15:44
Аз веднъж сънувах, че съм супермен и ме глобяват за неправилно паркиране. Какво ли трябва да означава това?
че си ме гледал по телевизията и искаш да си като мен

anubite
01-21-2007, 15:45

Не-е. Според мен това е знак, когато порастна, да стана Батман.

xixi
01-21-2007, 15:46

Не-е. Според мен това е знак, когато порастна, да стана Батман.
Това ми беше второто предположение

anubite
01-21-2007, 15:48

Ти и второ предложение ли си имал, бе?

П.П. Гореописаният сън е действителен.

xixi
01-21-2007, 15:49

Ти и второ предложение ли си имал, бе?

А третото ми беше че ти се ядат кисели краставички

anubite
01-21-2007, 15:53
А третото ми беше че ти се ядат кисели краставички

Това вече е по-приемливо.

Let-me-love-you
01-21-2007, 18:30
Vlubvaneto edva li mojesh da go izbegnesh...rano ili kasno vse shte se vlubish,ne mislq 4e trqbva da se varzvash na toq san.

4epHo0KaTa_Lady
01-22-2007, 07:30
Poprincip ako sunuva6 ne6ty lo6o..zn 6te se slu4i protivopolojnoto..!M/u dr tova sum go zabelqzala.. i ne se vprqgai tolkova na tiq suni6ta :P :P :P

blabla_bla
01-22-2007, 07:33
mi za taq rabota si ima sannovnici v neta ima mn

ThePainIsReaL
01-22-2007, 13:49
Ако всеки сън се сбъдваше ...

anubite
01-22-2007, 15:47
Ако всеки сън се сбъдваше ...

Дам... Особено онзи, в който падав от един мост...

kupondjiikata
01-23-2007, 19:45
Neeeee,gadno e da se sbydvat.Kofti e,a i bezinteresno da znae6 kakvo 6te se slu4i i da znae6,4e ne moje6 da go izbegne6.

marche
01-24-2007, 10:42
Нз,аз не вярвам много в сънищата,и нз много за тях.Аз сънувах как ме убиват крадци и идва момчето което харесвах да ме спаси,ама и той умря! :lol: :shock:

svetlidim
01-24-2007, 23:57
Ами аз като сънувах(ама тва беше преди век),че съм в някакъв град с вампири :roll: .Отначало всички бяхме нормални,но после се появиха няколко вампира и почнаха да ни гонят.Разбягахме се,но доста хора биваха нахапани.Бях много уплашена ...и тогава изневиделица се появи един човечец ,на който му бях хвърлила око ,ама само така ,нищо сериозно.И той си ме гушкаше и беше с мен до последния момент,когато ухапаха и него.А когато и той тръгна след мен заедно с целия град само и само да ме направи една от тях,тогава вече не издържах и се събудих! :shock:
Това ,ако някой ми го разгадае -ЕВАЛА! :wink:
П.С.:Не бях гледала филми за вампири!!!

Psihi4no_bolen
01-25-2007, 07:56
sanuvah 4e letq .... i padnah ot legloto 8)

01-25-2007, 08:19
Абе вие много дословно ги тълкувате тези сънища.

Ensnare Forever според мен този твой сън ти показва че имаш някакви страхове и те е страх от това да се влюбиш.

playful_baby
01-25-2007, 08:30
Сънувах, че ... никога не трябва да се влюбвам, защото ако се влюбя, е щяло да ми се случи нещо лошо. По принцип не вярвам на сънищата, но реших да споделя този с вас. Какво може да означава това ?
eee kvo sa vprqga6 ot edin san! palni prostotii men ako pita6!!

MTV_GIRL
01-25-2007, 09:10
Oh ne se pretesnqvai spored mene nqma ot kakvo da se pretesnqva6 ne se strahuvai da se vlubi6 za6toto mislq 4 eot tam idva problema ;) !! uspeh :)

The-Cult
01-25-2007, 09:29
Хаха аз много често си санувам и повечето ми сънища са някакви забавни било то за жени или другата ми болест :oops: Ама тфа е че сега съм си харесал едно момиче многооо и направо ужас и постоянно него сънувам но ако не стане работата и не може да съм с нея май ще ми останат сънищата апа иначе я санувам как се цункваме и т.н. ама кво да се правиш сън не можеш да го избираш :wink: