Влез

View Full Version : sex s dreha

onq_izvrateniq
01-20-2007, 22:19
az sum onq s ku4eto i s banqta
tva e poslednata tema ot moq top 3, ako si spomnq oshte she pisha...xXx da se ima predvid 4e tiq raboti sum gi pravil predi da navursha 14 :-D koito ne vqrva e mn zle shtot ne se ebavam

taa, haresvax mn edna priqtelka i vednuj valq dujd tq doide u nas pri sestra mi i se preoble4e i si ostavi mokrite drehi sled koeto te dvete izlqzoxa nanqkade

i az?!?! nz kvo mi stana i zeh potnika i go pomirisax i si mislex 4e she i usetq mn qkata mirizma ama uviii smaredeshe na pot i na kotka (qvno momi4eto imashe kotka)
naprao shtex da povurna oba4e zeh dunkite, bqha leko vlajni i vikam kvo tolko i se sabuh i gi slojih na legloto i po4nax da se turkam v tqx :shock: i nakraq kato svurshix beshe mn qkooo
kvo she kajete :shock:

artilerista_vlad
01-20-2007, 22:25
pak 6te ti kaja HODI SE PREGLADAI, v ponedelnik hodi na lekar se pregledai ne6to ti hlopa mnoooooooooooooooogo seriozno!!!!!!!!

Its Me
01-20-2007, 22:27
с дънково яке как е?

Глей сега нас не ни инт какво си правил (или правиш щото мене ако питаш ти и сега го правиш) запази си фантазийте за себе си моето момче отиди на курва :lol:

kAdrOkoSkA
01-20-2007, 22:29
XAxaxXAxaxXAxaxXAxaxAXxaA Да те похваля ли очакваш :smt043 :smt005 :smt081 Голяма гордост ей XAxaxXAxaxXA То бива да си зле ама чак пък толкова... :smt043 :smt042

Shogi
01-20-2007, 22:31
Дали можеш да го направиш и с пръстен :) Тогава ше има закфо да се гордееш и то ще е нещо свързано с теб :)

ku4e_banq_sex
01-20-2007, 22:34
eheheehe :-D
ne beshe qke a dunki pri tva mn sexy dunki :oops:

ako iskate da vi razkaja oshte raboti :P:P

+oshte neshto, sega sum guzar i kurvi4kite me haresvat, nqmam takuv problem kato predi sus sexa oba4e reshih tuka anonimno da si priznaq kuv sum bil

i da
gordost e ne 4e sum go naprail a 4e si priznavam, i se nadqvam da razbera 4e ne sum edintveniq izvraten tuka

a ako sum zdrave da e pak qkooo unikalen sum

BloodSoul
01-20-2007, 23:04
tva e poslednata tema ot moq top 3, ako si spomnq oshte she pisha...xXx da se ima predvid 4e tiq raboti sum gi pravil predi da navursha 14 :-D koito ne vqrva e mn zle shtot ne se ebavam

taa, haresvax mn edna priqtelka i vednuj valq dujd tq doide u nas pri sestra mi i se preoble4e i si ostavi mokrite drehi sled koeto te dvete izlqzoxa nanqkade

i az?!?! nz kvo mi stana i zeh potnika i go pomirisax i si mislex 4e she i usetq mn qkata mirizma ama uviii smaredeshe na pot i na kotka (qvno momi4eto imashe kotka)
naprao shtex da povurna oba4e zeh dunkite, bqha leko vlajni i vikam kvo tolko i se sabuh i gi slojih na legloto i po4nax da se turkam v tqx :shock: i nakraq kato svurshix beshe mn qkooo
:smt043 :smt042 :smt042 :smt042 :smt005 :smt005 :smt005 :smt042 :smt042 :smt042 :smt043 Еееееееее!!!

01-21-2007, 00:49

че ти тря спешна медицинска подкрепа с успокоително в слонски дози за да спреш да живееш в тоя филм...

ProstoAz
01-21-2007, 08:24
11 точка от правилника!