View Full Version : pomo6t :(
Gostenka
01-20-2007, 23:34
molq vi .. zagubih mom4eto koeto mnogo obi4am i iskam da si go vurna .. no ne namiram to4niq na4in molq pomognete mi mnogo go obi4am :(
puskash temata v sex zastoto o4akvash da ti predlojim da mu predlojish tova???? :twisted:
taka predlagam otiva6 pri nego ska4a6 mu po4va6 da mu lapa6 , da mu bie6 pravite vs pozi ot kamasutra i nakraq vika6 nai-dobrata ti priqtelka za troika .... tva 100 % se vurne pri tebe ! :shock:
Ami razqsni malko kak stana zashto go zagubi?i shte ni e po lesno da ti dadem saveti :wink:
molq vi .. zagubih mom4eto koeto mnogo obi4am i iskam da si go vurna .. no ne namiram to4niq na4in molq pomognete mi mnogo go obi4am :(
Като му пръднеш в устата много ще ти се зарадва. Не си ли видяла че има специален раздел за сърцераздерателни истории?
BloodSoul
01-21-2007, 09:51
molq vi .. zagubih mom4eto koeto mnogo obi4am i iskam da si go vurna .. no ne namiram to4niq na4in molq pomognete mi mnogo go obi4am :( 1. Темата няма нищо общо със секса.
2. Обесня за какво става въпрос, много относително е всичко!
kato napravite troika vikni i men da si napravim 4etvorka. tova ako ne go varne 6te minem na metoda na sebeotritzanieto. toest toi 6te si tragne i nie 6te prodaljim.