PDA

View Full Version : Всяко лято си ходя на моето село..

01-21-2007, 11:58
то се намира край видин, аз съм на 17 и миналото лято правих за първи път секс, знам че някой ще реагират много остро но го направих с момиче от ромски произход, бях тръгнал за риба в една от малките рекички които се вливат в дунава и точно когато стигнах до вира който си бях избрал я видях да се къпе гола, не мога да ви опиша как се почуствах, одървих се като телескопа който носех, тя вобще не се смути а ми каза че водата е много хубава и ще съжелявам ако не се изкъпя, аз и отговорих че нямам бански а тя ми отговори че и тя е без да не ми пука, вече била виждала голи мъже и няма да я смутя, аз се притесних много признавам си ама криво ляво се съблякох, влязох много неуверено и лека полека се отпуснах, заиграхме се почнахме да се пръскаме, да се дърпаме и по едно временаправо н знам какво ми стана така я награбих и после няма да ви обяснявам какво стана, в интерес на истината беше девствена, абе велика циганка, баща и е некъв местен ромски бос, държи кръчма и пункт за изкупуване на старо желязо, тя ми каза да си трая какво е станало щото при циганите имало някъв обичай да са девствени до сватбата, тия цигани които са от род, а тя била обещана на некво момче от лом вече, не го харесвала а искала първия да и бъде някой който харесва, тя вече се ожени и живее в лом, не знам какво го е лъгала оня , но пичове истината е че ми липсва, никога не съм мислил че ще се влюбя в циганка аз уча в езикова гимназия имам познати от агитката на цска скинове, на никой не съм споделял, обаче е факт че ми липсва, пише ме си майли с нея и тя ми каза че най много още една две години щяла да го търпи тоя да стане пълнолетна и ще се чупи, не знам какво да си мисля, аз нямам предрасъдаци по принцип, но не змам майка ми и баща ми как ще я приемат, какво да направя според вас, да продължа да контактувам с нея или да престана, улавям се че мисля за нея постоянно, наистина е абе няма да ви я описвам невероятна красавица , подържана, епилирана, тя си е от род, баща и кара джип мерцедес, нищо че е циганин, абе не знам сърцето ми говори едно разума друго....

Mimka_sweet
01-21-2007, 13:22
Амиииии :roll: сърцето ми казва да продължиш да "контактуваш" с нея а разума ми да спреш . Значи нз обаче от тази страна щом баща и е "бос" можеш да си навлечеш големи неприятности а и близките ти едва ли ще приемат този твой контакт и дори да е трудно - спри да мислиш за нея и разни такива защото положението може да стане по- лошо :cry: Демек послушай разума ми :-D

LO6IQ
01-21-2007, 13:45
Защо пък да е циганка . Има толкова красиви българки :-D
:? Незнам , явно много я обичаш ,чв да си мислиш постоянно за нея.
А тоз обичай доста яко е измислен :-D :-)