View Full Version : Hora ujasno e :( pomognete
Don't woRrY Be haPpY
01-21-2007, 12:28
Вече взех да се комплексирам абсолютно всичките ми приятели си намериха гаджета само аз без даже и най-големия смотаняк според мен поне си намери гадже само аз без?
Защо?????
ПРиятелите ме заебах заминаха по гаджета бахти тапото хора!
само здрасти 4ао и това е :)
опитах се да си намеря в mIRC в Skaip ама се някви дет ен се харесваме и разбрах че там няма да стане нищо
ся няма с кой да излизам по дискотеки на сам натам виках приятелите
ама те
все нямат време заете да се видим някой пат за 30 минути и тва е :)
ходим играим футбол ама кат ги питам да варим на дискотека се нещат незнам как да си намеря хора дет да варя с тях на диско ?
btw на 14 съм момче и до ся не сам имал приятелка смсиал гадже
и ша прая 15 ужаст!
имал съм само по нета ама е бахти тапото бяхме от различни ргадове и скасахме неможехме да се виждаме и за тва а бе все едно не сам имал
незнам как да си хвана и аз е знам ама просто е кофти сам да варвя по пътя .......
Каде са fr-tata :)
neznam?!?
даите савети
Благодаря предварително
JoeBanana
01-21-2007, 12:31
след 15 няма живот и гаджета :-D примири се :-D направо отивай да те копаят
незнам кво бихте ме посаветвали друго мисля да ме копаят след 140? години някаде искам да живея до край .. :)
Mimka_sweet
01-21-2007, 12:55
Аз съм на 14 (пучти) и си няам гажи :cry: Айде да се взимаме :-D
Мноу е кофти така... и аз съм в подобно положение, но съм на 16, сега ще правя 17 :? Много е тъпо! Така почти всичките ми приятели с гаджета, а аз сам... направо ми е супер тъпо... ма да не се отчайваме :lol: И нащо време ще дойде :lol:
Vari_sa_maai
01-21-2007, 16:47
А е пробема ти е често срещан и защото съм алтруистка щях да ти вдъхна малко опитмизъм ама като видех колко неграмотно ти е написана темата се отказах :!:
muhlqsal_4orap
01-21-2007, 16:48
Ми явно приятелите ти не са гейове, кво ги насилваш да излизате насам-натам по срещи О.о
Нема да ти пуснат и тва е. Грозен си.
Е, какво толкова като не си имал гадже?И аз нямах до 15, но за сметка на това си заслужаваше чакането :) .Питай ги защо не искат да излизат с теб. Можеш да ходиш с тях на дискотека и с гаджетата им.Не трябва толкова да ти пука дали приятелите си имат гаджета, а ти не.Просто се опитай да потърсиш, в училище няма ли готини момичета?
Konfucii
01-22-2007, 14:32
КО СЕ ЕБАВАТЕ С ХОРАТА?
ПИЧ ИЗЛИЗАЙ ПОВЕЧЕ
help pls
01-22-2007, 14:41
help pls
Точно когато най малко очакваш любовта ще долети и при теб :wink: !!!
moito purvo gaje be6e na 5 posle imah edno na 6 posle na 7 posle ote edno na 8,9 na 10 imah 200 a na 25 ve4e bqh razveden :cry:
alkobalko
01-22-2007, 15:00
За всеки влак си има пътници.
Не е верно! За влака Девня-Боровец почти винаги няма.
Hora kade otide lubovta :( :( :cry:
JoeBanana
01-22-2007, 15:09
Не е верно! За влака Девня-Боровец почти винаги няма.
така е, така е :-D а колко линии закриха...
Телетъбис
01-22-2007, 15:21
даже и най-големия смотаняк според мен поне си намери гадже само аз без?
е щом той си е намерил,дали ти не си най-големият смотаняк,а?
едно не сам имал
незнам как да си хвана
еми просто е-въдица, стръв и подходяща локва с повечко амеби вътре ;)
muhlqsal_4orap
01-22-2007, 17:23
До тоалетната да практикува гмуркания^^
кръц-клъц
01-22-2007, 21:00
Съжалявам,глътнах я...
someone`
01-22-2007, 21:12
ae kak se e promenilo pokolenieto prosto...na 14 si o6te ve jivota e pred tebe ima vreme za gadjeta az kat bqh na tvoita vuzrast(sega sum na 18) vaob6te ne sum si i pomislql za gadjeta i mi e bilo super...hodili sme da ritame da praim prostotii
abe az ne moga da razbera za kvo vi e da se zakopavate s gadjeta??? igrai si futbol, hodi si po diskoteki, zaigravai se s momi4eta (zabivki po kuponi, v daskalo i taka na tataka) i si gledai kefa... kat doide vreme da si ima6 priqtelka, 6e si nameri6 bez da si dava6 zor, daje po pravo - tq 6te te nameri
Ako pochnesh da gledash na neshtata ot toq ugal samo she zatuvash,pich.Losho neshto e depresiqta ama ne trqbva da i se davash.I pri mene polojenieto e taka,ama stiskash zubi i traesh,ako ne ti iznasq raboti po vyprosa i si namirai moma!
muhlqsal_4orap
01-23-2007, 08:56
abe az ne moga da razbera za kvo vi e da se zakopavate s gadjeta???
А аз не мога да разбера как... Тоест как ше се самозакопаят, като те трябва да бъдат закопаните?! :evil:
i si gledai kefa...
и му пази топличко и гледай да не хване грипа ииии не спирай да го гледаш колкото и грозен да е...
kat doide vreme da si ima6 priqtelka
седиш търпеливо и чакаш времето да почука на вратата...
6e si nameri6 bez da si dava6 zor
...и гледаш да не си в тоалетната със запек :!:
благодарности за превода- на лс.