PDA

View Full Version : Хора,имам проблем

sTrIkE
01-21-2007, 19:59
Пичове,имам малко нужда от помощ.Значи с една съученичка излизаме от няколко седмици и мн се харесваме,ама тя не иска да правим нещо особено в училище.В смисъл не пуска целувки и т.н. Неква идея как да я убедя или нещо такова?

iiirish
01-21-2007, 20:05
защо трябва да я убеждаваш да става по твоята? :? щом момичето не иска да сте център на внимание в даскало приеми, че така е най-добре! а не е ли по-важно тя какво желае?! в крайна сметка не е нужно да правите циркове на тоя и на оня от съучениците си нали така ;) аз също ходя от скоро с момче от класа и в училище никога не се натискаме, защото за мен това си е чиста показност, която лично мене ме дразни. всички знаят, че ходим, личи си защото винаги идваме и си отиваме от даскало хванати за ръце, виждат ни по барчета да се целуваме, но в даскало... нямам намерение да съм в устата на хората ;)

PoisoNGirL
01-21-2007, 20:07
emii ako te haresva rano ili kusno shte ti dade da q celunesh..puk shto ne q iznenadash nqkoi put ei taka za zdr ili chao s edna celuvka ne vqrvam da ima nishto protiv.a za daskaloto..moje prosto da ne iska da e pred drugite ot klasa vi(nali znesh buzicite i t.n.) vsichko s vremeto si.zasega poemi purvata krachka i q celuni! :smt008

JoeBanana
01-21-2007, 20:09
Пичове,имам малко нужда от помощ.Значи с една съученичка излизаме от няколко седмици и мн се харесваме,ама тя не иска да правим нещо особено в училище.В смисъл не пуска целувки и т.н. Неква идея как да я убедя или нещо такова?
"шестокласника", ти ли си ? :-D

TreeHill
01-21-2007, 21:02
защо трябва да я убеждаваш да става по твоята? :? щом момичето не иска да сте център на внимание в даскало приеми, че така е най-добре! а не е ли по-важно тя какво желае?! в крайна сметка не е нужно да правите циркове на тоя и на оня от съучениците си нали така ;) аз също ходя от скоро с момче от класа и в училище никога не се натискаме, защото за мен това си е чиста показност, която лично мене ме дразни. всички знаят, че ходим, личи си защото винаги идваме и си отиваме от даскало хванати за ръце, виждат ни по барчета да се целуваме, но в даскало... нямам намерение да съм в устата на хората ;)

Whisperry
01-22-2007, 09:17
Напълно съгласна! На мен ми е много досадно, вървя си по коридора в даскало и някви се мляскат, влизам в някоя стая и пак някви се мляскат по прозорците... абсолютно глупаво.. едно,че училището не е мястото да плющиш "милото" си, все едно, че искаш да го изядеш, второ, че се прави най-често само за показност и е меко казано неуместно.. не обвинявам приятелката ти, че не е съгласна... ми права си е! :-D

Barbaronka
01-22-2007, 09:35
Pochvash da svalqsh drugo momiche i da vidish kfo stava.. ! :) :-D

Lorraine
01-22-2007, 09:55
Пичове,имам малко нужда от помощ.Значи с една съученичка излизаме от няколко седмици и мн се харесваме,ама тя не иска да правим нещо особено в училище.В смисъл не пуска целувки и т.н. Неква идея как да я убедя или нещо такова?щом не иска в училище да се целувате и т.н.-нищо не можеш да направиш....просто уважи мнението й :wink:

koalka
01-22-2007, 11:12
Говори с нея и я попитай каква е причината да отказва.Аз ако имам приятел в училище ще ми е много гадно да се правим просто на приятели, да е на 1 метър от мен и да не мога да го целуна и прегърна.Гадно е и й го кажи.Какво толкова й пука за другите, какво ще кажат и т.н.

кръц-клъц
01-22-2007, 19:56
Хора,имам проблем
Да,ама тва не е мой проблем...Аве що не си се самозапалил още?!Не моа да те разбера кво чакаш.Не е чак толкова трудно...Е то бива да си тъп,ма една клечка да не моеш да си драснеш вече на нищо не прилича!

Amayo
01-22-2007, 20:01
Тряя да и земеш респекта - казваш и. - Кучкоо! Тебъ вгъ зъ, закво съм те зел като не мога да те използвам да ме гледат хората?