View Full Version : аз съм в 6-ти клас и излизам с момиче в 10-ти
по-голяма е отмен и не ми пуща за секс още обачи а сме 3 месеца всеки ден ходим на училище заедно и такива неща
как да я склоня към секс? май и още е дефствена и иска да е сигурна че ще сам и верен пък аз я обичам и как да я обедя?
KpuCuTo0o
01-22-2007, 08:29
:shock: :shock: :shock: :shock:
кво се пулите? имаме връзка ама се държим само за ръчички и два пъти сме се целували и другите момичета правят секс на нейната възраст и аз искам да опитам с нея и от това не може ли да сте по сериозни да ми дадеате съвет как да подходя към нея? притеснявам се щото тя ме има за по-малко братче все едно и само сме се целували
ей така си ме целува и гали и гуши ама не е само това има и повече желания мисля да опитаме нещо да ми кайжи по вапроса ви моля
bboy_bunker
01-22-2007, 08:34
изчакай да ти порасне пишока бе пич ;)
16cm мисля да си е добре
:shock: :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
bboy_bunker
01-22-2007, 08:43
16cm мисля да си е добре
хахах и си 6-ти клас... мда беее :lol:
Me4oOoOo
01-22-2007, 09:03
6666666 човек я вземи се успокой ве.1-во тебе немога да си те представя 13 годи6ен хлапак да ходи с 16-17 годи6на кака.2-ро на 13 години да има6 16 СМ.Ем аз съм на 17-18 и ми е 38 (да не повярва6) дай си каката насам аз 6те я оправя.Успокой се малко ве Еминем.
има 13-14 годишни дето ходят с каки на 16-17 кво се шашкате
JoeBanana
01-22-2007, 09:13
нали си мъжага :-D принуди я ! :-D
Kisses_P
01-22-2007, 09:35
темата е ебавка нали :shock:
TreeHill
01-22-2007, 09:39
нали си мъжага :-D принуди я ! :-D
да бе с голяма шишка :-D
donkihot
01-22-2007, 09:53
a :shock: abe toq svqt se e pobarkal....ahaha poslushai bboy_bunker hahahah aide bez ebavki de stiga ste me zabavlqvali,4e ne moga da sedna da u4a ot vas tztztzt budete po-seriozni sq :}
mi pi4 1vo 6tom ste se celuvali 2 pati na4i zemete da go pravite po 4esto az kato izlizam s moq fr vseki den i kat se varna ne moga da ti kaja kolko mn pati sme se celuivali.taka pri vseki udoben moment q hva6ta6 i po4va6 da tq celuva6 samo kato te pogledne i pak dava6 tva ama seki det
i nqkade okolo mesec daje i pove4e tei da znae6 oba4e 4e trqabva da si mn tarpeliv i az s moq parviq bqhme tei sled tova varvete u vas ili u tqh i pak celuvaite se tui onui taka nqkade pone 10 pati no o6te ne sex kato hodite u vas ili u tqh i kato se celuvaite lqgaite na nqkoe leglo i taka sloji si rakata na puteto i no varhu dankite samo i pak taka 6te prodaljava6 izvestno vreme i pak ti kazvam bez nikvi nameci za sex posle moje6 da brakne6 pod dankite no varhu ga6ti4kite i da ti e rakata zapo4ni da q mesti6 nagore nadolu no mn bavno i nejno tova pak trqbva da prodalji nqkolko sedmici sled tova pak taka 6te si sloji6 rakata varhu ga6ti4kite i i 6te stoi6 taka po dalgo vreme kato moje i da ponatisne6 savsem leko s edin ili dva prasta i prodaljava6 da si mesti6 rakata mn nejno prec cqloto tova vreme oba4e trqbva i da se celuvate tova pak 6te go pravi6 bqkade okolo sedmica i posle ve4e 6te po4ne6 da i sabli4a6 bluzkata i dankite 4e da ostane po pra6ki i sutien zapo4va6 ot vratleto do puteto s celuvki i moje6 da i svali6 i ga6ti4kite sled tova zapo4ni da q lije6 otdolu 4e da i stane super qko i tova go pravi nqkolko dena i posle ve4e kogato doide momenta trqbva taka da q vazbudi6 4e da se podmokri qko otdolu lijiq stimulirai klitora i s raka i gotovo!mn bavno stava no e po4ti sigurno uspeh
Lorraine
01-22-2007, 10:16
повярвах ти.. :roll:
BunnYY_f
01-22-2007, 10:34
Я пак сметни тя в кой клас е и тогава пиши :lol: Не можеш да ме убедиш че момиче на 17 ходи с пикльо на 13 :smt018 Колкото и да ти се иска няма :twisted:
Luciferian
01-22-2007, 11:38
по-голяма е отмен и не ми пуща за секс още обачи а сме 3 месеца всеки ден ходим на училище заедно и такива неща
как да я склоня към секс? май и още е дефствена и иска да е сигурна че ще сам и верен пък аз я обичам и как да я обедя?
"Хвани си кака, да те отрака", хахахахаха :-D
Само че, пич, май не си избрал подходящата кака. Освен ако не послъгваш де, което няма значение, защото темата ми хареса. ;)
Хахахах, вярваме ти на "интересната" тема да знаеш. :lol:
SeXy^KuKLi4Ka^
01-22-2007, 12:02
kaji i : 'svalqi ga6tite da te iba' i gotoo :) bez zaobikalki
що пък да е невероятно 4-5 години разлика не са кой знае какво
абе ти луд ли си бе!!! чукай я бързо друга такава възможност няма да видиш 6ти клас с 10 това е сензацие ве ти сперма имаш ли или още малко :lol:
зашото между 17-23 разликата е доста по малка от 13-17 просто той не се е развил още :wink:
Алминатора
01-22-2007, 13:08
Дебилизъм :lol:
И все пак-хвани си как да те отрака.
зашото между 17-23 разликата е доста по малка от 13-17 просто той не се е развил още :wink:
Не се е развил друг път! Има тема някъде за момиче на 13 правило секс с 21 годишен. Защо момче на 13 да не може да прави секс със 17 годишна? Вие май момчетата ги имате за недоразвити дебили. Но това съвсем не е вярно. От 12 години мъжете почват да имат сперма.
Не се е развил друг път! Има тема някъде за момиче на 13 правило секс с 21 годишен. Защо момче на 13 да не може да прави секс със 17 годишна? Вие май момчетата ги имате за недоразвити дебили. Но това съвсем не е вярно. От 12 години мъжете почват да имат сперма.
Тебе не са ли те учили че момичетата се развиват по-бързо от момчетата а? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
относно спермата при всеки е различно :wink: аз бях на 13 ама де да знаеш бе щом има хора с по 2 глави що да няма момчета на по 13 без сперма ? :wink:
artilerista_vlad
01-22-2007, 14:19
пич, като се събудиш и пораснеш малко ни се обади пак, че да ти дадем някои съвет, ама ся не ни занимавай с простотии!
Едно време аз като бях 6-ти клас теа фантазии само в сънищата, нещата се модернизират вече по форумите схсхахах..... ахах абе брато тебе презервативече става ли ти ? :D ахахха или като се изпикаеш мама идва да ти го изтръска и го е натиснала без да иска с нокът и се е подуло ? :D :D :D
ludo_mace
01-22-2007, 14:35
Да и накрая един шоколад уви мармота в станиол :-)
haha
Tfa e Qkoo Gledaite kfo izmisli sq И два мармота завиват станиола в шоколад..Не, не! Станиола завива мармотите в шоколад..Да и накрая един шоколад уви мармота в станиол :-D
haha
Tfa e Qkoo Gledaite kfo izmisli sq И два мармота завиват станиола в шоколад..Не, не! Станиола завива мармотите в шоколад..Да и накрая един шоколад уви мармота в станиол :-D
Мини на члага !!! :shock: :D :shock: :twisted: :twisted:
Хайде се поукротете малко,защо пък да не е вярна цялата история.
Ако момичето не иска секс,няма смисъл да я принуждаваш.Много се дразним от момчета,които ни притискат и дават улптиматоми.
Ако момичето не иска секс,няма смисъл да я принуждаваш.Много се дразним от момчета,които ни притискат и дават улптиматоми.
Много сте заблуден/а госпожице/господине..... пили ли сте нещо или прсто искате да продължите ташака... как едно момче на 12 години ще води полов живот... при това с момиче на 17 схаха 1 нема му стане 2 нема с какво да я чука.. 3 то ебати ташакаааа :D
Pz Azis - Neka da ti dam
gangbang
01-22-2007, 15:07
Много сте заблуден/а госпожице/господине..... пили ли сте нещо или прсто искате да продължите ташака... как едно момче на 12 години ще води полов живот... при това с момиче на 17 схаха 1 нема му стане 2 нема с какво да я чука.. 3 то ебати ташакаааа :D
Pz Azis - Neka da ti dam
Момичетата влизат в пубертета на 9, а момчетата на 12. Както при момичетата се появява мензис, при момчетата се появява сперма. Щом има тези два елемента е възможно да правят секс.
:arrow: справка биология за 8 клас
ако го нямате под ръка, питайте учителката :-D
f1s714e70
01-22-2007, 15:08
:shock: . . . :smt082
malka_sladuranka
01-22-2007, 15:23
ами тя за това е с пикльо, защото не иска секс хаха
gangbang
01-22-2007, 15:26
:-D :smt023
FikyScHetOo
01-22-2007, 15:34
хехе никой неможе д аме убеди,че темата е реална хаха (дори снимки ако сложи автора :-D )Иначе съм съгласна хаха с горното мнение, въпреки,че дори да си супермен на 13 е трудно да си хванеш какичка с 5 години по-доляма :-D
хехе никой неможе д аме убеди,че темата е реална хаха (дори снимки ако сложи автора :-D )Иначе съм съгласна хаха с горното мнение, въпреки,че дори да си супермен на 13 е трудно да си хванеш какичка с 5 години по-доляма :-D
ne zabravqi che jenite ste materialni kurvi :) i kato vidite pari vi se otvarqt vsichki dupki !!! q sq pomisli tova momche ako e sin na nqkoi bashta deto kara BMW 6-7 seriq kakvo sledva ? momcheto na 12 godini da ima zlaten lanec za 2-3 bona telefon za 2-3 bona markovi drehi i maratonki za 500-600 lv minimum ! a sq da vidim kakata dali nqma da se fani sys nego ?
namalete si hapchetata i mislete malko po realno u BG sme i tuka vsichk ose sluchva ne si mislete che vie ste nai perfektni i takiva ili vie ako na 12 ne ste mojeli da fanite dori 11 godishna ne prechi tova momche da fani 17 ;-)
ScrappyDoo
01-23-2007, 06:22
А представяте ли си колко се е сдухал тоя пич,ако темата е истинска :-D Направо му е.ахте майката :-D
е не ли възбуждащо да се наебаваш с някъв малчо? :P
blabla_bla
01-23-2007, 10:33
mi otgovora mi e
radvai se samo 4e hodi6 s 10 klasni4ka!!!
a za seksa ne se i nadqvai vse pak si 6 klas o6te neznae6 patkata ti kade se namira/obrazno kazano/ kamo li seks da pravi6
FikyScHetOo
01-23-2007, 12:35
ne zabravqi che jenite ste materialni kurvi :) i kato vidite pari vi se otvarqt vsichki dupki !!! q sq pomisli tova momche ako e sin na nqkoi bashta deto kara BMW 6-7 seriq kakvo sledva ? momcheto na 12 godini da ima zlaten lanec za 2-3 bona telefon za 2-3 bona markovi drehi i maratonki za 500-600 lv minimum ! a sq da vidim kakata dali nqma da se fani sys nego ?
namalete si hapchetata i mislete malko po realno u BG sme i tuka vsichk ose sluchva ne si mislete che vie ste nai perfektni i takiva ili vie ako na 12 ne ste mojeli da fanite dori 11 godishna ne prechi tova momche da fani 17 ;-)
Ако искам парите на 12 годишно лапе (или ланеца няма значение) ще му бия два шамара и е готово! Сещаш се...пък и материялните хора си хващат по-големи от тях, понеже имат собствени пари ;)
BloodSoul
01-23-2007, 17:03
как да я склоня към секс? май и още е дефствена и иска да е сигурна че ще сам и верен пък аз я обичам и как да я обедя? Каква грамотност!
хвани си кака зада те отрака :lol:
FikyScHetOo
01-23-2007, 17:04
как да я склоня към секс? май и още е дефствена и иска да е сигурна че ще сам и верен пък аз я обичам и как да я обедя? Каква грамотност!
момчето е 6-ти клас...до 7-ми трябва да е научил как се пишат някои думи :-D
lamzzzercho
01-23-2007, 17:15
ама момче да не си хванал някоя 17 годишна зубарка с ангелско лице като на Роналдиньо и тяло като на Митъо Пищова
ама момче да не си хванал някоя 17 годишна зубарка с ангелско лице като на Роналдиньо и тяло като на Митъо Пищова
:-D :-D :-D
_candy_girl_
01-24-2007, 08:00
хахаха ти колко си висок че и за секс мислиш бе 160 см имаш ли?ае стига вече с такива абсурдни теми
запознат
01-24-2007, 09:36
хахаха ти колко си висок че и за секс мислиш бе 160 см имаш ли?ае стига вече с такива абсурдни теми
Темата не е никак абсурдна. Мой съсед който е в осми клас, в момента има сексуална връзка с какичка на 23 години
HardcorE_AFA
01-24-2007, 09:43
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Темата не е никак абсурдна. Мой съсед който е в осми клас, в момента има сексуална връзка с какичка на 23 години
Я я питаи тая какчка за 3-ка :D
Тц тц тц...на къде отиде светът...Аз като бях 6 клас се вълнувах че случайно някой ме е погледнал или че съм получила валентинка от някоя приятелка...Виж сега ,мойто момче,ако притиснеш своята какичка,по-добре да я цункаш за сбогом за трети път!Че вие ако сте се целували два пъти...Я по-добре седни да четеш Хари Потър както нормалните шестокласници и остави секса за когато самия ти си готов....
Събуди ли се вече?? :shock: :-D :lol:
6 клас? :-D :-D Какви глупости говориш бе дете ...сигурно още приличаш на калинка ....150 , 45 кила! За кви глупости говориш? А и няколко месеца сте се целунали 2 пъти! Как ...по бузката ли? Сам каза че те приемала за "братче" ли какво беше там...и само те гушкала и т.н. Ми на тая възраст как да те приеме? Като мъж ...като сексуален обект ...? Как очакваш да те приеме?
Heartbreaker
01-26-2007, 05:53
Надигни се на пръсти тамън вече ще си до путката и почвай да лижеш щи пусне :-D
(. ) ( .)
01-26-2007, 06:24
Какичката със сигурност има големи цици. Привлякла е младежа. Има множество момичета, които си падат по по-млади мъже. Какво пък. Няма нищо лошо в това. Всеки с избора си.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Вие сте малоуМНИ. КВо толкоВа ви шокиРА?
az sum male u 3 klass i praveh sex s 7 klass v dvora na daskalo :oops:
Eternal_flame
01-26-2007, 12:38
4akai sega.....ti si 6-ti klas,a tq e 10,celuvali ste se 2 pati,tq se otnasq s teb kato s po-malak brat.......togava po dqvolite za kakav sex stava duma!?!?6tom e devstvena,kak moje da si pomisli6,4e parviq i pat 6te e s mom4e koeto o6te ne znae da 4ete sigurno,ama e tragnalo sex da pravi!
ProstoAz
01-26-2007, 12:47
11 точка от правилника!