View Full Version : Правили ли сте секс със извънземни?
Обадих се на един еро тел и там ми предложиха много як разказ. Секс с извън земни с две момичета на Витоша. Единия извънземен беше с три атрофирали хуя и ги ебяха по една от двете. А другия имаше пишка и на носа и го завираше в устата на едната. Еи такива разни яки неща.
Може ли реално да съществува такова нещо и да ли ви се е случавало или пък имали ли сте подобни сексуални фантасмагории?
Mastodont
01-22-2007, 09:06
Аве ти преди да легнеш да спиш уран ли ядеш ве?
Me4oOoOo
01-22-2007, 09:22
Извънземни има за мене само по филмите веее брато.То тук ако видим некой извънземен ние 6те припаткаме все едно сме на полигона в София ве.Апак и ако ти харесва СЕКС с извънземни които уската им е задника и от там ядат няма проблем. :-D (т'ва от кадето ядат го гледах на един филм :) )
Luciferian
01-22-2007, 11:43
Най-редовно, тъй като и аз съм извънземен.
На Венера са много готини мацките, ама е голяма жега там, затова предпочитам юпитерианки. На Нептун е студено, препоръчвам ти да си вземеш дебел пуловер за там , а на Марс са ниски и правят свирки прави.
Мале, колко глупости написах за толкова кратко време...
Веднъж в Люлин 7 кацнаха едни марсианци,но преди да кажат "Take us to your leader!",гладните цигани от катуна се спуснаха и ги закалха. После цяла седмица пекоха мръвки,направиха 2 чавета и върнаха летящата чиния на вторичните. Страшна приказка,ей! И аз бях там,и аз видях!
:lol: