View Full Version : help
zna4i az hodq s edno mom4e na 15 godini(ne mu li4i de).mnogo sme 6tastlivi zaedno...obi4ame se...ne mojem edin bez drug.tova e hubavo oba4e problema e 4e toi sigurno 6te iska ne6to po taka imam v predvid da spq s nego...a az smqtam 4e sum malka ili pone ima vreme za tova i ne iskam da burzam za6toto vremeto e pred men...kazvame si vsi4ko no me e strah 4e ako mu kaja 4e ne iskam 6te me zareje a az mnogo go obi4am i ne iskam da go zagubq...makar 4e mi e kazal 4e ako ne6to ne mi haresva nqma da go pravi...Toi samiqt mi kaza 4e e po dulgite vruzki i si mislq 4e 6te iska ne6to pove4e...no az sqka6 ne sum gotova za tova....kakvo da pravq....
Незнам точно на колко си,но щом не се чувстваш готова просто ще му го кажеш.Ако наистина те обича и държи на теб едва ли ще има някакъв проблем.А и щом е по-дългите връзки едва ли ще му пречи да поизчака докато станеш готова. :-)
nikinkaaa
01-22-2007, 12:07
Той ако те обича няма да ти дава зор :wink:
PerfectStrang3r
01-22-2007, 13:36
На същото мнение съм.
sexiiiii
01-22-2007, 14:17
Незнам ти на колко си,но щом си под 15 год. мисля,че той ще те разбере.Не е нужно да му казваш,че не искаш!Ако започва да ти намеква тогава му кажи,че не си готова.
И аз бях попаднала на нещо подобно.Само,че при мене беше нормално той да си иска,защото беше по-голям.Аз все още не се чуствах готова и просто прекратихме връзката си.И все още ми е гадно за този човек,но свиквам с мисълта,че не сме заедно :(
Nqma ot kakvo da se pritesnqvash da mu kajesh .... prosto mu kaji che e kazal che nqma da pravi neshto koeto ne ti haresva a ti pak ne si gotova z apo intimna vryzka i ako te obicha shte go prieme i estestfno nqma trugne da ti izneverqva. No ako pak li te zareje sama za sebe si bi trqbvalo da znaesh che ne si e zaslujaval truda dori da budesh s nego nito pak e durjal na teb.
Ако поиска, си отрежи ръката - сам ще те разбере.
Телетъбис
01-22-2007, 15:32
Ако поиска-начи не те обича,а те използва за дупка ;)
Ако поиска-начи не те обича,а те използва за дупка ;)
Тогава идва моментът да си отрежеш ръката.
Телетъбис
01-22-2007, 15:50
и да го биеш с нея
и да го биеш с нея
После да си отрежеш и другата.
Телетъбис
01-22-2007, 16:40
да помолиш някой да ти я завърже на крака и да го риташ с нея и него
Мога да ти кажа със сигурност, че ако това момче те обича, той няма да те зареже, ако му кажеш, че още не си готова.Ако те обича ще те разбере наистина.Ако те зареже заради това-никога не те е обичал и те е излъгал.Но аз ти предлагам да бъдеш честна с него.
ND4SPD_f
01-22-2007, 17:18
Той ако те обича няма да ти дава зор :wink: ама и любовта при момчетата е една такава.....
blabla_bla
01-23-2007, 10:15
На същото мнение съм.
i az i az
TreeHill
01-23-2007, 11:15
ако те зареже зареди тва значи не те обича :!:
BunnYY_f
01-23-2007, 11:22
Ще повторя някой от мненията пуснати до сега, но ще ти кажа че ако той те обича и е сериозен в чувствата си няма да те кара да спиш с него, но ако те зареже по тази причина, значи не е държал толкова на теб :-)
mi6enceto
01-23-2007, 16:03
i az sum na mnenieto 4e ako istinski te obi4a bi te is4akal ... :)
Незнам точно на колко си,но щом не се чувстваш готова просто ще му го кажеш.Ако наистина те обича и държи на теб едва ли ще има някакъв проблем.А и щом е по-дългите връзки едва ли ще му пречи да поизчака докато станеш готова. :-)
=D> =D> =D>