View Full Version : още мисля за него и страдам
анонимно
01-22-2007, 16:23
Случвало ли ви се е да бъдете сами?
Да страдате по любим човек?
Едва ли има човек,който не е изпитал това, което аз!
Моята първа любов!
Без да навлизам в подробности...имахме невероятно чиста,нежна и красива любов.
Почти година всичко беше идеално докато не се появи тя-момичето,което ни раздели!
Мина време,докато свикна с мисълта,че той, моят ангел не е до мен. Но времето си летеше дойде лятото.
Той се раздели с момичето си, а аз си намерих друго момче, което така и не можа да го замести.
Моята първа любов се промени много.Вече не беше човека, който познавах аз.
Той вече беше поредния женкар, който търси само плът, но не и любов.
Болеше ме,боли ме и сега.
Моето момче, моята любов се промени.
И все пак знам че още някъде там в сърцето му има все още място за мен. И сега година след раздялата ни още мисля за него и страдам.
Никой не може да го замести.
Моля ако някой е бил в моето положение да ми пише и да ми каже има ли смисъл да се надявам че ще сме отново заедно.
Благодаря ви предварително!
Ми щом сте били заедно година е имало закакво и не вярвам една годишна връзка да се забрави толкова лесно.Но пък доколкото разбрах той те е зарязал за друга така ли?Според мен ще обикаля по други известно време,но накрая пак ще си дойде при теб,имала съм такъв случай.Аз мисля, че дълбоко в себе си и той има все някакви чувства към теб ...
muhlqsal_4orap
01-22-2007, 17:47
омг, колко пъти ше я пускаш тая тема?!?!?! хм... дали да не почна и аз да я пускам заедно с тебе... кой ше пусне повече, а?
ThePainIsReaL
01-22-2007, 17:55
Моята и твоята история не се припокриват 100 % , но имат общи допирни точки . Разбирам много добре през какво преминаваш , какво изпитваш и какво искаш , но миличка , ние не можем да искаме другите да намират отговор на проблемите ни . Трябва сами да намерим отговор , ако трябва дори да се борим със себе си , а не очакваме другите да ни казват как нещата ще се оправят . Особено за личните връзки , всеки съвет от външно лице е излишен .
Трудно е много , знам .. но ще се справиш и сама , защото ти познаваш момчето , не ние . :?
FiRe_LaDy
01-22-2007, 17:56
Hmmm spored men ne si struva ... shtom kazvash che e stanal jenskar i tyrsi samo plyt.Sama si otgovori dali zaslujavash tova i dali bi go storila zaradi nego!?
PerfectStrang3r
01-22-2007, 18:16
Според мен няма смисъл да се събирате заедно, защото повторна раздяла би те съсипала. Хората са казали, че времето лекува.. ще го забравиш все някога. Успех ии бъди щастлива с някой друг.
sledko_f>93
01-22-2007, 18:23
Моята първа любов!
Почти година всичко беше идеално докато не се появи тя-момичето,което ни раздели!
Мина време,докато свикна с мисълта,че той, моят ангел не е до мен. Но времето си летеше дойде лятото.
Той се раздели с момичето си, а аз си намерих друго момче, което така и не можа да го замести.
И все пак знам че още някъде там в сърцето му има все още място за мен. И сега година след раздялата ни още мисля за него и страдам.
Моля ако някой е бил в моето положение да ми пише и да ми каже има ли смисъл да се надявам че ще сме отново заедно.
Слу6аи сега: щом те е оби4ал,и ако усещаш наистина 4е още "има място в сърцето му за теб" си поговорете!
muhlqsal_4orap
01-22-2007, 18:31
Слу6аи сега: щом те е оби4ал,и ако усещаш наистина 4е още "има място в сърцето му за теб"...
Абе нещо ме съмнява да е толкова мъничка... Ами ако предизвика задръстване там?
ми не съм бил в товоито положение и не искам да бъда......сега имам приятелка и мнм се обичаме..ама по темата...дори и да се саберете пак ти сама каза тои се е променил няма да е същото както преди 100% ,но винаги има едно но няма лошо да пробваш обесни му как стоят нещата предполагам че ще те разбере и ако има още нещо към теб би се замислил в/у това което казваш и би направил нещо според мен......... :lol: :D :lol:
Mila nai dobre 6te e da go zabravi6...Prosto badi 6tasliva s dr i samo zapazi hubaviq spomen s nego dalboko v teb,za6toto kakto se kazva parvata lubov rajda ne hva6ta!!!Nedei hrani nadejdi da si s nego tova 6te te naranqva o6te pove4e i 6te ti e po trudno da go zabravi6,izbqgvai vsi4ki kontarkti s nego.I pomni 4e dori i da badete zaedno otnovo toi ne e sa6tiq i ni6to nqma da e kakto predi!Ti obicha6 mom4eto koet oe bil predi a ne tozi koito e sega!!Zabravi go ako iska6 da bade6 6tasliva!!Povqrvai mi kazvam ti mn verni ne6ta {}{}{}
lost_girl
01-23-2007, 07:54
Моята първа любов!
Слу6аи сега: щом те е оби4ал,и ако усещаш наистина 4е още "има място в сърцето му за теб" си поговорете!
съгласна съм с теб,но внимавай да не те нарани!
4epHo0KaTa_Lady
01-23-2007, 08:09
mi vi6 az bqh v su6toto polojenie...4akah go..i mno stradah i pak trugnahme no da ti kaja NE SI GUBI VREMETO a si hvani nqkoi pi4 koito 6te te zaslujava naistina :P ai usmeh baby :P
HardcorE_AFA
01-23-2007, 08:22
kato si padne6 po druk i vidi6 4e ima i po dobri ot toq...6te go zabravi6 ;)
muhlqsal_4orap
01-23-2007, 09:04
съгласна съм с теб,но внимавай да не те нарани!
точно така, прегледай го внимателно за остри предмети, обърни внимание и на ноктите и... друг път не се занимавай с психопати.
ami znae6 li,ne go zabravqi no gledai da ne misli6 za nego mn 4esto az sam v po4ti sa6toto polojenie i gledam po edin ili drug na4in da se otteglqm vapreki 4e kat0o go vidq i....vsi4ko si idva po staro my probvai se obadi mu se ili 4rez ob6t priqtel po takti4en na4in opitai da izlezete i...napravi ne6to:)uspeh
Според мен нещата са приключили.Още когато той те е зарязал и те е заменил с друга, а ти толкова много си го обичала.Не съм сигурна, че чувствата са били взаимни.Трябва да продължиш напред и да не се обръщаш, защото това не е човека, който си обичала и никога няма да си щастлива отново с него.
Mishlence
02-01-2007, 07:30
Разбирам много добре през какво преминаваш , какво изпитваш и какво искаш , но миличка , ние не можем да искаме другите да намират отговор на проблемите ни . Трябва сами да намерим отговор , ако трябва дори да се борим със себе си , а не очакваме другите да ни казват как нещата ще се оправят . Особено за личните връзки , всеки съвет от външно лице е излишен .
Трудно е много , знам .. но ще се справиш и сама , защото ти познаваш момчето , не ние . :?
Абсолютно я подкрепям ! Знам през какво минаваш ,но нито един от нас не може да ти помогне с точност ,защото никой не знае малки подробности-които понякога имат важна роля.И все пак той сам е избрал да тръгне по пътя на женкар... сам е решил да не се отличава по нищо с останалите момчета по света.След време той ще осъзнае какво е имал и какво е изгубил-но понякога става прекалено късно.И все пак ако толкова го обичаш-не спирай да се бориш за това да си го върнеш (независимо дали някой от двама ви е направил грешка ) .... ако ли не.. Просто се усмихни за това че той е щастлив по патя си, макар и без истинска любов... O:)
mirelinda
02-01-2007, 09:07
Ami kakvo da ti kaja osven 4e ve4e ne si struva.Ti sama kazva6 4e toi e stanal jenkar sama si pravi izvodite.Pomisli malko ako iska da se vurne pri teb a posle pak te zareje budi sugurna 4e 6te te boli znam go ot li4en opit.No vse pak ti go poznava6 pogovorete si i se izqsnete.USPEH!!!!