Влез

View Full Version : Nqkolko vypros4eta

iliqna_girl
01-22-2007, 18:39
iskam da zadam nqkolko vyprosa i se nadqvam nqkoi da uspee da mi otgovori...zna4i s priqtelq mi otdavna iskame da go napravim no vse ne si ne se otdava dobra vyzmojnost 1-vo ne znam kyde mojem da go napravim vednyj moje6e da stane v nas no ba6ta mi be6e naokolo i ne se polu4i a i v tqh e izkliu4eno 2-ro kakyv prezarvativ 6te e nai dobre da se izpolzva i na dvamata 6te nie e za pryv pyt i kato poza koq e za predpo4itane ?za sega e tova imam i o6te vyprosi no neka pyrvo zapo4nem s tezi blagodarq predvaritelno

Snoopy_
01-22-2007, 18:44
презерватив - диурекс, препоръчвам Extra Safe за да не го боли него много (да и нас ни боли). За къде - някаде където сте обезпокоявани, защото от притеснение че някой ще влезе ти ще си суха и тясна а него може да не му стане. Поза - или мисионерска - ти лежиш той върху тебе или (според мен по добре) ти отгоре, за да можеш да регулираш колко дълбоко прониква в теб и да можеш да се повдигнеш ако те заболи.

yuHku
01-22-2007, 18:48
презерватив - диурекс, препоръчвам Extra Safe за да не го боли него много (да и нас ни боли). За къде - някаде където сте обезпокоявани, защото от притеснение че някой ще влезе ти ще си суха и тясна а него може да не му стане. Поза - или мисионерска - ти лежиш той върху тебе или (според мен по добре) ти отгоре, за да можеш да регулираш колко дълбоко прониква в теб и да можеш да се повдигнеш ако те заболи.

saglasna sam za pozata i za mqstoto 4e trqbva da ste si sami , za da ne se pritesnqvate ot ni6to,za prezervativa nz
moje da oidete na vito6a na nqkoq hiji4ka kam 25kinta e na no6t az sam bila 2 pati 1pat na Elica a dr na... ne pomnq ma 2rq pat be6e po hubavo :)

iliqna_girl
01-22-2007, 19:20
a nqkakvo konkretno mqsto osven tazi hiji4ka 6tot e malko dale4 ot moq grad
i na6te edva li biha se navili da me pusnat 4ak tam :( ina4e mersi mn za drugoto

Snoopy_
01-22-2007, 19:59
илиянче, честно да ти кажа, ако няма добро място сега изчакайте. Всмисъл трябва да ви е готино и на двамата, да ви е спокойно, да има някаква обстановка, а и е нещо което ще помниш айде може би не цял живот, но дълго време. Сигурен съм че не искаш спомена ти да е от някое мазе или зад някой храст....

Satanata ot grobi6teto
01-22-2007, 20:03
Napravete go v nqkoq kofa za bokluk
:-D :smt005

Snoopy_
01-22-2007, 20:17
сатаната, това е раздел СЕКС, не раздел "Девстени глупаци избиват комплекси". Ориентирай се към друг раздел от форума или почни да пишеш смислени неща.