View Full Version : помогнете ми!!кво да правя?изпуснах ли момента?
pe66666o
01-22-2007, 19:17
хора имам проблем.от няколко седмици харесвам едно моми4е от моя клас ...преди когато не я харесвах с нея сядахме на един 4ин в клас по цял ден си 4атехме намеци тва онова когато не сядахме заедно се обръщаше и ме гледаше през 4аса,но тогава не я харесвах.от няколко седмици не сядаме заедно по4ти не говори с мен. а аз тъпака то4но ся се влюбих в нея :( сега имам 4увството 4е се зарибява с вси4ки от класа без мен. :( Испуснах момента и сега съжелявам. Да и кажа ли 4е я харесвам и спроред вас как ще реагира тя. п.с аз сам на 14 и не сам имал сериозна приятелка до сега ....кофти,но тя също е в същото положение.КАЖЕТЕ МИ КВО ДА ПРАВЯ ПЛС :(
кръц-клъц
01-22-2007, 19:48
Самоубий се, това винаги е решение...
*Сараби, ако го повториш още веднъж, вече ще го призная за твое авторство*
Първо я изкорми да не и е скучно и после се самоубий.
Need_A_Girl
01-22-2007, 21:17
Абе пич, щом те е харесвала, все ще има нещо от тези чувства все още у нея! Щом тя не прави първата стъпка - направи я ти, ама недей й признава за чувствата си, щото ще се прехласне, пък и няма да е същото. Излизайте, приказвайте си повече в даскало, живейте си живота, пък останалото ша се нареди. Използвай наближаващия Св.Валентин да я зарадваш, ама няма смисъл, ако е анонимно или ако не сте излезли 1-2 пъти преди тва 8) Ае действай, че момичето чака...
eee mn tupo brat mani ne se zanimaai s nikoq ot klasa mn preebano e posle :-D
prai sa nan nedostypna jenska mu rabota
muhlqsal_4orap
01-23-2007, 08:46
оууу, изпуснал бил момента, ми вдигни го от земята де!
Аман от глупави хора...
Mimka_sweet
01-23-2007, 09:47
Забрави я .... мн е тъпо да се занимааш с някой от твоя клас :-D