View Full Version : ein vapros
zna4i moq prolem e 4e kogato pravq sex s priqtelq mi kogato az sam otgore i zapo4va da me boli korema, nqkoi ako znae za6to stava taka mn 6te sam blagodarna da mi kaje??????????//
a~n~i~t~y
01-22-2007, 20:20
miii moje bi pronikvaneto e dosta dalboko..nz spored men i tova moje da e pri4inata
v tazi poza ti dokosva qichnicite.. pri sqko momiche e razlichno
ABSOLUTme
01-22-2007, 22:00
докосва яйчниците? :lol: хахах,ебаси глупостта.мн интересно тоя нейния да не е мистър Сенко и да си е направил магия на *уя,че да стане огъваем в ерекция и достатъчно тънък за да го промуши през маточните тръби и да й ръгне яйчника??! :lol: аман от простотии.
п.с.най-вероятно наистина просто проникването е мн дълбоко,ама нали ти затва си отгоре - за да контолираш положението.ти кат седнеш трябва да се движиш не само напред назад и надолу,не си черна дупка все пак :shock: 8) и не се заседявай,ей :wink:
У да гадно е малко усещането ...ама както каза аниту проникването става по-дълбоко...
batkodoki
01-22-2007, 23:13
докосва яйчниците? :lol: хахах,ебаси глупостта.мн интересно тоя нейния да не е мистър Сенко и да си е направил магия на *уя,че да стане огъваем в ерекция и достатъчно тънък за да го промуши през маточните тръби и да й ръгне яйчника??! :lol: =D>
kristina_ok
01-23-2007, 07:48
Проникването е по-дълбоко и може би затова.И на мен ми се е случвало.Но като те боли ще пробвате други пози!
HardcorE_AFA
01-23-2007, 08:13
ima mnogo saitove s razli4ni pozi..a tva s korema i na mene mi see slu4valo edin moi biv6...
ako useshtash 4e neshto te gadeli4ka...po slivicite kato si otgore na4i imash kasmet popadnala si na nqkoi golqm....=> zatva te i boli stomaha...a kato si otdolu nemoe da go "napuha" celiq i zatova ne te boli...v .kryga na veroqtnostite...
i men ponqkoga me boli :shock: