View Full Version : Moderated: Как да премахна целулита?
mac3(90)
01-23-2007, 06:38
abe hora ne sym mnogo debela,sy6tnost sym s normalni kilogrami,no imam celulit na bedrata..kajete mi kak da go mahna..malko e no vse pak...iskam da go nqmam
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
sladka_niki
01-23-2007, 06:52
trenirovki :wink:
koftito e 4e celulita se polu4ava ot nepravilen na4in na jivot ne ot tova kolko si debel ili slab
imam fr 40kilca 16 godini s celulit kolkoto i da e klio6tava pak go ima
trqq se sportuva redovno da se hrani6 redovno i da vnimava6 s polufabrikati i razni vredni hrani
prawi si raztriwki s utaika ot kafe
tova pomaga li?
strange__
01-23-2007, 08:07
tova pomaga li?
Да,но ако си мислиш,че само с това ще се отървеш от целулита-лъжеш се :wink: Както казаха трябват тренировки,а всичко останало (кремове,масажи и тн) е само допълнение :wink:
П.С.От около 2 месеца почти всеки ден си правя мацажи с утайката на кафето и кожата ми е станала много мека...не можах да не се похваля :lol: :-D
tova pomaga li?
Да,но ако си мислиш,че само с това ще се отървеш от целулита-лъжеш се :wink: Както казаха трябват тренировки,а всичко останало (кремове,масажи и тн) е само допълнение :wink:
П.С.От около 2 месеца почти всеки ден си правя мацажи с утайката на кафето и кожата ми е станала много мека...не можах да не се похваля :lol: :-D
e bravo:) a celulita mahna li se ili ti ne go praveshe za tova..i ako moje da mi kaje6 kak to4no stava cqlata rabota:)
Kisses_P
01-23-2007, 13:10
koftito e 4e celulita se polu4ava ot nepravilen na4in na jivot ne ot tova kolko si debel ili slab
imam fr 40kilca 16 godini s celulit kolkoto i da e klio6tava pak go ima
trqq se sportuva redovno da se hrani6 redovno i da vnimava6 s polufabrikati i razni vredni hrani
И така е но на някои хора си им е и до ген.И аз имах а се храня изключително здравословно.. поне с тва мога да се похваля..избягвам мазни храни, полуфабрикати,газирани напитки..сичко
Адски много ми помогна Дева- СЛим ефект. След месец мазане, плюс упражнения вкъщи вечер по 30мин за бедра и дупе, и масажиране на съответната област целулита го няма.. Вярно че не беше много.Също може да се масажиораш с утайка от кафе и да правиш топли и студнеи душове.Това го писа и в една друга тема де...
strange__
01-23-2007, 19:17
tova pomaga li?
e bravo:) a celulita mahna li se ili ti ne go praveshe za tova..i ako moje da mi kaje6 kak to4no stava cqlata rabota:)
Ами мога да кажа,че ми беше от полза...не е трудно-слагаш в една чашка утайката от кафето,отиваш в банята и нанасяш върху бедрата и дупето,после известно време масажираш и тя в един момент ще изпопада или ще ти се изморят ръцете ии накрая един горещ душ :wink: Идеално е,ако преди това си направила някакви упражнения,след банята се чувстваш супер свежа :) Успех :-D