View Full Version : Офертират ме да работя като елитна компаньонка
Златимира
01-23-2007, 13:17
Баща ми е сводник. Майка ми работи при него. Сега като навърших 18 искат да вляза в бизнеса. А аз си имам сериозен приятел, който обичам и не искам да работя тази професия. Мисля си да избягам от нас, но се страхувам. Искам някакъв съвет. Много съм объркана. Помогнете ми!
JoeBanana
01-23-2007, 13:19
с приятеля ти може да сте дует :-D
Господарката Зина и Големия Джеф, примерно :-D и парите се въртят в семейството
Luciferian
01-23-2007, 13:19
Баща ми е сводник. Майка ми работи при него. Сега като навърших 18 искат да вляза в бизнеса. А аз си имам сериозен приятел, който обичам и не искам да работя тази професия. Мисля си да избягам от нас, но се страхувам. Искам някакъв съвет. Много съм объркана. Помогнете ми!
И как мислиш, че бихме могли да ти помогнем?
WindWaker
01-23-2007, 13:20
И как мислиш, че бихме могли да ти помогнем?
kato i stanem redovni klienti
i tova iskat da napravqt roditelite ti s teb lele kakvi roditeli da pravqt deteto si kompanionka lelle
Me4oOoOo
01-23-2007, 13:23
Ем предаи ба6та си на полицията и готово.Няма ни6то сложно апак и т'ва майка ти да бачка като "компаньонка" е малко кофти ама ае.Незнам няма как да ти помогнем измисли не6то.Избягаи иди да живее6 при приятела си или както казах предаи ба6та си на полицията.
Не сте ли чели оферти: "Семейство предлага секс удоволствия на платежоспособни от цялата страна"
Не мога да съм по-съгласен...
:D 8) :D
Баща ми е сводник. Майка ми работи при него. Сега като навърших 18 искат да вляза в бизнеса. А аз си имам сериозен приятел, който обичам и не искам да работя тази професия. Мисля си да избягам от нас, но се страхувам. Искам някакъв съвет. Много съм объркана. Помогнете ми! ами ако искаш ела у нас
Че кво толкова? Много момичета работят тва
talisman4e_88
01-23-2007, 15:02
sugalsqvai se, kakvo po hubavo ot tova :twisted:
Ти не се и съмнявам че си една от тях.Гордей се просто.
Ти кво ги питаш кво искат бе луда ли си бе ща еба :evil: казваш им да се факат и готово ве да не са те направили да ставаш работник за тях да...Тва да не е сериино прозводство на семейни курви :x
Що бе Забавна работа..
:-D ахаха
аман от тъпаци с глупави теми
TreeHill
01-23-2007, 15:37
ахАхахаХАхааХахахах
страшен сиииииииии :-D
Не ми се вярва много много тази история.Има най различни боклуци родители,но пък да проституират детето си..не е за вярване.
стани компаньонка вместо да разкъсваш семейството и семейния бизнес
Не знам кой ти се връзва на глупавия бъзик , хич не е смешен...
summer4eto
02-01-2007, 11:24
mi sia to 6tom i dvamata ti roditeli sa v biznesa ti triabva pone ne6to da si nasledila tai 4e se u4udvam 4e ne iska6 :-D
силно ме съмнява да има и грам истина в цялата темичка...ама иначе - не бъди предател, бъди част от семейството...хахаххаха злееее
идеалист
02-01-2007, 12:11
силно ме съмнява да има и грам истина в цялата темичка...ама иначе - не бъди предател, бъди част от семейството...хахаххаха злееее
истина е... виж само колко обяви има в обявидотком!
семейна двойка предлага секс
демократично семейство търси партньори
и т.н. и т.н.
нищо чудно, това момиче да е от едно такова семейство и е напълно възможно след навършване на необходимите години, да бъде офертирано да влезе в семейния бизнес
CrazyWitch
02-01-2007, 12:26
Ем предаи ба6та си на полицията и готово.Няма ни6то сложно апак и т'ва майка ти да бачка като "компаньонка" е малко кофти ама ае.Незнам няма как да ти помогнем измисли не6то.Избягаи иди да живее6 при приятела си или както казах предаи ба6та си на полицията.
I policiqta kakvo shte napravi .. ato se zamislq..
Poneje gledam Tv i dochuvam che prisydata za trafik na hora.. svodnichestvo i t.n. ne se uvelichava, a namalqva.
Pyk i ne se znae dali izobshto shte mogat da go tiknat i na minimalna prisyda.
Prosto qvno nikoi tuk ne moje da te posyvetva.
Bqqgai, bqgai.. i pak - Bqgai.
P.S. Sry za latenicata, no v momenta nqmam kirilica!
Златимира оооооо ти ли си ма колежке...аи връщай се на работа,че баща ти пак ще те чука :lol: тъкмо дойде един мангал и иска да та чука за 5 лева ...идваи си по-бърже миличка {}
malka_sladuranka
02-01-2007, 19:47
Надявам се да е е*авка, но ако не е :shock:
punisher
02-02-2007, 06:59
о ама разбирасе.. и имат най-прекрасния живот нали.... :smt012 я вложи малко мозъчна дейност преди да ръсиш шитни насекъде...
на тия родители им бий шута..виж ,че не са у ред щом искат тва от тебе...
иди да живееш при някой друг от семейсвтото.. (по възможност да не е сводник или дилър ... )
:smt023
A znaesh li vsashnost dali 4ovekat koito se predstavq za bashtati naistina ti e ba6ta pri polojenie 4e maika ti raboti kato kompanionka???
а може ли да съм ти първия клиент?? \:D/
NeStLé
02-03-2007, 07:58
OMG :shock: За пръв път чувам подобно нещо.И честно да ви кажа отвратена сам.Ами ти като си пълнолетна можеш да правиш каквото си искаш,следователно не си длъжна да работиш такова нещо.
liglata_bg
02-03-2007, 08:10
taq ili se ebava ili e istina.Ama za seki slu4ai daite linka na policiata ,da i zsekat IP-to i te da se opravqt ot tuk natatak.Tiq admini i moderatori z akakvo sa tuka,da stavame svideli na prestapleniq pred o4ite ni?
taq ili se ebava ili e istina.Ama za seki slu4ai daite linka na policiata ,da i zsekat IP-to i te da se opravqt ot tuk natatak.Tiq admini i moderatori z akakvo sa tuka,da stavame svideli na prestapleniq pred o4ite ni?
xaxaxaxaxaxaxaxax OOO дaaaaaaaaaaaaaaaaa направо ще ги хванааааааааааат!!! :-D :-D :-D :-D :-D
както хванаха и сутениорите от Варна където биеха и измъчваха момичета за да проституират а те горките нямаше как да избягат защото ПОЛИЦИЯТА работела за мутрите (каква изненада) и следователно момиче което отиде в полицията за да се оплаче и да се спаси бива много набързо събрано от сводника-мутра който после го пребива от бой и го дави в морето...
НО добре че тази информация е достояние на цялото общество благодарение на мас-медията БТВ и знаете ли какво следва от всичко това??? ами --> НИЩООО!!!
шото в БГ няма законииииииииииии яко нали -> можем да си праим квот си искамеееееееее йеееееееее :-D :-D :-D