View Full Version : Kak da go razkaram ?
Nedostypnaaa
01-23-2007, 19:41
Kajete nqkakav varian po koito da skysam s gadjeto mi.Ama ne iskam da otid da mu go namekna ysame ` ami taka da anpraq che da mu go namekna i sam da sa useti.Probvah da mu pisha sms nqkvi qki i posle da mu pisha che sma sbyrkala i ne sa bile za nego,ama efekt nqma.Pokazvmam mu che sma bezrazlichna i che mii hubavo bez nego.Toi sam useshta,che sa dyrja studeno kym nego,ama ne moga da go razbera na puk li mi prai,che se edno nishto ne stava ... ne izdyrjam .... iskam da se otyrva ot negooooo ..... :twisted:
P.S. Za oneq deto pishat iz foruma bezsmisleni neshta ot sq kazvam ` NQMA DA SI REJA RYKATA !!! ` :-D
Кажи класическата реплика "нека си останем приятели"
мммм
Скъпа(скъпи демек) мноу та обичам ма си смени чорапите най-после.(можеш да я ползваш срещу заплащане.Работи на 100% ако си достатъчно сериозна веднага се отказва)
Почвай да се зарибяваш с други, няма да издържи много предполагам ако е мъжкар.
eleto_ludo_dete
01-23-2007, 22:35
Ама как да се сети сам !Горкото момче.Дръж се като голямо момиче !!!!Отиваш и му казваш -така или ианче явно не ти пука много как ще се почувства след като така явно си играеш с неговите нерви ,а и той с твоите!
Ееее ти си зле бе момиче...
Толкова ли е трудно да отидеш и да му кажеш, че вече не искаш да си с него?
KPuBA_4yTyPA
01-24-2007, 01:10
БЕ ЕБИ МУ МАЙКАТА И КВО ТОЛКОВА БЕ
_candy_girl_
01-24-2007, 08:19
отиваш казваш му че нещата някак си не вървят,но винаги може да разчита на теб като приятел и си готова няа нищо трудно
Така с недомлъвки....нищо няма да стане.Говориш с него и му казваш истината в очите.Малко смелост се иска.Недей със смс-гадно е.
Тъпа пача смотана, добре че искаш да скъсаш момчето...със сигурност заслужава нещо по - добро!
Psihi4no_bolen
01-24-2007, 11:56
blasni mu glavata v bjuroto .... moe se useti :roll:
:-s И по каква точно причина тормозиш момчето с грубо и студено отношение като той може и да държи на теб?!
След като като си поела отговорността да имаш връзка с човек, с който "не издържаш" и от когото "искаш да се отървеш", ще трябва да се държиш зряло и да бъдеш честна и директна с него. От къде да знае той какво се върти в главата ти?!
На колко години си, за бога?!
No_LiMiTe^f
01-24-2007, 12:11
До колкото разбрах в очите не можеш да му го кажеш и те разбирам напълно!Според мен или повече не му се обаждай не му пиши-нищо,като те извика да излезете му кажи че си заета и той трябва да се досети сам!!!!Или му пиши смс-и,без после да му се обясняваш!Кажи му че не си щастлива,ако не искаш да го нараниш много!Иначе може и да си излееш всичко което мислиш за него!Просто го направи !
Отрежи си ръката. Безпогрешен метод.
Touch me
01-24-2007, 12:39
Минала съм по този път и с тези посредствени начини няма да постигнеш нищо освен още повече да обтегнеш отношенията ви и вероятно ще те намрази.Най-добрият вариант е да се видите на неутрално място,на четери очи и да му кажеш истината без заобикални.В момента вероятно ще те мрази,но като му мине ще разбере,че си постъпила чесно.А и на теб ще ти олекне,ще се отърсиш от бремето,в което очевидно се е превърнала връзката ви...
Успех!
TreeHill
01-24-2007, 13:07
Почвай да се зарибяваш с други, няма да издържи много предполагам ако е мъжкар.
аве я мри в кофата ве на тебе яко ли щи е така да се отнесат с тебе ... баси бота