Влез

View Full Version : Въпросче към момичетата...?!

викси
01-23-2007, 21:47
Момичета,достигнахте ли до оргазъм,когато правихте секс за първи път?

bungle
01-23-2007, 21:48
НЕ!

shalis
01-23-2007, 21:50
Не, някои и години след това все още не достигат...натрупай опит, и накрая може и да усетиш :")

bungle
01-23-2007, 21:59
Не е само до натрупване на опит, но и до партньора !!! Даже това е главното за достигане на оргазъм.

Snoopy_
01-23-2007, 22:40
глупости! то че е до партньора до партньора е понякога. само дето това ако не си узряла БИОЛОГИЧНО за оргазъм, можеш ако искаш и с перфектния да си, пак греда.

Merito_
01-23-2007, 23:23
Не, не съм достигнала нито първия път,нито другите пъти.Явно не сам узряла БИОЛОГИЧНО за оргазъм...

Snoopy_
01-23-2007, 23:30
мери в това няма нищо срамно, и момчетата нямат еякулация до определена възраст. И моля те не ме иронизирай....

Merito_
01-23-2007, 23:33
Не ме е срам, нито те иронизирам.Просто си казах това което е ...

Snoopy_
01-23-2007, 23:36
Ок, просто приех Капс Лок-а за иронизация, явно греша. Пък и не е само биология ами и психика. Докато не се отпуснеш напълно няма как да стане, тоест 100% доверие на партньора, и най най-важното - добро познаване на тялото. На един приятел гаджето не свършвала защото като станело време да свършва, усещането било се едно ще се напикае и спирала.... тя милата просто има по изразена еякулация сигурно и чувството е сходно, както и при мъжката, ама тя проста... така че има и много общо с главата...

Merito_
01-23-2007, 23:45
Ми за отпускането,напълно се отпускам,повече от година вече го правя само с един човек, тъй че има доверие на партньора и опознаване на тялото. Да както казваш то секса е 90% психически процес...

Snoopy_
01-23-2007, 23:49
не бих казал. Ако едно липсва другите две отпадат... нещо такова е:

1. биологична зрялост
2. познаване на тялото
3. правилния партньор

ако не си биологично узряла просто не става
ако не си познаваш тялото, става като онази дето мисли че се напикава
ако ти е калпав партньора или не му вярваш, може да си готова и да си свършаш като мастурбираш а той да не може да те докара до края :) проценти тука не играят ;)

KPuBA_4yTyPA
01-24-2007, 00:59
1.НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ ЖЕНАТА ИЗПИТВА ОРГАЗЪМ,ТОВА Е ПРИВИЛЕГИЯ САМО НА МЪЖА

marina star
01-24-2007, 04:00

MOLQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

krem4et0
01-24-2007, 08:55
Първия път не. Първите сигурно 20 пъти изобщо не съм-после почнаха оргазмите,а сега ми е доста по-лесно да свърша. 5-10 минути занимания с лъчичка или езиче и готово. По време на секс ми е сложно и става сравнително рядко.

SINDEL
01-24-2007, 08:57
Не. Нито първия, нито втория... доста време ми трябваше, за да се отпусна напълно

pantofka90
01-24-2007, 09:05
Не, първите няколко пъти никоя жена не е стигала до оргазъм :wink:

HardcorE_AFA
01-24-2007, 09:54
ne

Kitana
01-24-2007, 10:02
НЕ! бе6е приятно но без оргазъм

Cuddly
01-24-2007, 10:43
Това е невъзможно.

malka_sladuranka
01-24-2007, 10:47
мм нем

hahavteen
01-24-2007, 14:43
Emi ne znam dali e nevuzmojno ama az izpitah orgazum purvia put(i ne ne sum na 13 i razbiram koga svur6vam i koga mi se pikae) :roll:

slan4evo_momi4e
01-24-2007, 20:42
не естествено.....първия път няма как :)

namely_me
01-24-2007, 21:02
Много ясно че не. И аз смятам, че първия път е невъзможно.

shalis
01-25-2007, 12:19
хах, първия път и оргазъм...нещо не се връзва, освен ако не си се кефила на болката и не си помислила нея за оргазъм...

Bleed_heart
01-25-2007, 20:41
1я път не ми хареса и не стигнах до оргазъм,но виж със всеки следващ път ставаше малко по-добре :wink:

Ice
01-25-2007, 20:54
Не

MoHuTo
01-26-2007, 00:58
1я път не ми хареса и не стигнах до оргазъм,но виж със всеки следващ път ставаше малко по-добре :wink:
Мхм съгласна съм :wink:

Snoopy_
01-26-2007, 01:03
ох какви сте ми заблудени.... освен ако не си изпитвала болката, невъзможно дрън дрън.... Първо... това дали една жена може да изпита оргазъм вече ва светнах от кво зависи. Второ... това че вие повечето А) въобще сте си нямали хал хабер от телата си, от това какво харесвате и какво ви доставя удоволствие когато сте го правили за първи път и Б) че половината ви е боляло ужасно защото сте си слушали кухите приятелки че много боли и сте били тесни и сухи като пустини от притеснение, не значи че първият път не може да се изпита оргазъм. Аз лично бях с девственица преди година, която от може би 2 години си мастурбира стабилно. Мацката знаеше точно какво иска, как иска и си свърши. Не съм на 13, видял съм и най-важното ПРОЧЕЛ съм доста неща, знам една жена кога свършва и кога симулира...

koalka
01-26-2007, 05:09
Не.

krem4et0
01-26-2007, 08:07
ох какви сте ми заблудени.... освен ако не си изпитвала болката, невъзможно дрън дрън.... Първо... това дали една жена може да изпита оргазъм вече ва светнах от кво зависи. Второ... това че вие повечето А) въобще сте си нямали хал хабер от телата си, от това какво харесвате и какво ви доставя удоволствие когато сте го правили за първи път и Б) че половината ви е боляло ужасно защото сте си слушали кухите приятелки че много боли и сте били тесни и сухи като пустини от притеснение, не значи че първият път не може да се изпита оргазъм. Аз лично бях с девственица преди година, която от може би 2 години си мастурбира стабилно. Мацката знаеше точно какво иска, как иска и си свърши. Не съм на 13, видял съм и най-важното ПРОЧЕЛ съм доста неща, знам една жена кога свършва и кога симулира...
Това е защото маструбира. А 1 момиче,което не е маструбирало? а И ПИЧ НЕ ТЕБЕ ЧУКАТ,А ТИ ЧУКАШ. Не знаеш,че боли и колко е болката. Мъжете да не се изказват на тази тема,моля,защото е смешно. два ли не те по-добре познават кога ни боли,кога свършваме или кога ни се пикае. Това е моето тяло и аз най-добре усещам тези неща. боли. Не е приятно. Искаш да свърши по-скоро. Искаш това голямо нещо да не е в теб,а усещането е доста странно. Сега не е така-не искам да излиза от мен,но това е друг въпрос. първият път е неприятен и заради новото усещане,че чуждо тяло вриза в теб и с това да се пребориш с естествената реакция на организма да го изхвърли.

Psihi4no_bolen
01-26-2007, 08:30

MOLQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Откакто ви казахме, има оргазъм и ни е хубаво много претенциозни станахте нещо,А!?!?!? :twisted:

stra6no_sexy
01-26-2007, 15:44
za saJalEnIe vse o6te ne sam stignala do orgazym...a pyrviq pyt hi4 ne mi be6e do orgazym :lol:

BloodSoul
01-26-2007, 17:48
Не! Първите няколко пъти не съм, беше когато период, в който опознавахме телата си. За да стигнеш първият път с някого, но да не си девствен, трябва да си доста опитен. Ако ти е за първи път, едва ли!

Absconding
01-26-2007, 18:15
Не съм на 13, видял съм и най-важното ПРОЧЕЛ съм доста неща, знам една жена кога свършва и кога симулира...

Знаеш баници.. Една жена винаги може да те заблуди ако знае как.

punisher
01-26-2007, 18:35
мога да стигам до оргазъм когато поискам...
без да съм правила секс.

furtado
01-26-2007, 19:31
Това е защото маструбира. А 1 момиче,което не е маструбирало? а И ПИЧ НЕ ТЕБЕ ЧУКАТ,А ТИ ЧУКАШ. Не знаеш,че боли и колко е болката. Мъжете да не се изказват на тази тема,моля,защото е смешно. два ли не те по-добре познават кога ни боли,кога свършваме или кога ни се пикае. Това е моето тяло и аз най-добре усещам тези неща. боли. Не е приятно. Искаш да свърши по-скоро. Искаш това голямо нещо да не е в теб,а усещането е доста странно. Сега не е така-не искам да излиза от мен,но това е друг въпрос. първият път е неприятен и заради новото усещане,че чуждо тяло вриза в теб и с това да се пребориш с естествената реакция на организма да го изхвърли.

mom4eto si e napylno pravo moga da ti kaja.absolutno sym syglasna s nego!!!!!

амнистиран от Петканов
01-26-2007, 19:35
Мога да ви кажа, че жените също чукат, не по лошо от мъжете. Не се заблуждавайте. Пенис-коланите са силно на мода през последните години. Най-високи продажби в секс-шоповете регистрират от 3-4 месеца на сам. Има мания по този тип чукане. Жената, а не мъжа да е активния в секса

Metoman
01-26-2007, 19:39
Мога да ви кажа, че жените също чукат, не по лошо от мъжете. Не се заблуждавайте. Пенис-коланите са силно на мода през последните години. Най-високи продажби в секс-шоповете регистрират от 3-4 месеца на сам. Има мания по този тип чукане. Жената, а не мъжа да е активния в секса
Да те еба в боклука Куенч стига развраштавал младеща ве!

Alerta
01-26-2007, 19:45
Не
0.о

IlLuSi0nS`
01-26-2007, 20:18
не ме болеше.. стана ми хубаво.. но чак да свърша първия път не успях.. ама то си иска опит и познаване на собствените предпочитания, а това идва с практиката.. :wink:

panterata
01-27-2007, 00:14
Не. Нито първия, нито втория... доста време ми трябваше, за да се отпусна напълно точно такам :)

*adidas*
02-03-2007, 20:55
Мога съвсем 4естно да кажа ДА!