Влез

View Full Version : Отговорност във връзката между двама души ?

01-23-2007, 22:49
За вас има ли връзка между брака и двама души да ходят заедно . Просто въпроса е има ли същите отговорности към другия и зависи ли от възраста.

Merito_
01-23-2007, 22:59
Зависи от сериозността на връзката.Да може да има същите отговорности, зависи как сте свикнали един с друг и колко сте му позволили да ви забранява и командва.Аз си имам сега приятел от година и нещо доскоро всичко беше различно, смисъл аз имах много отговорности към него, гледах го когато е болен, ходих у тях готвих му, чистих му, не излизах с приятелки, но той не оцени тези неща и нещата се обърнаха...А за възрастта- мисля, че не е толкова до възраст отколкото начин на мислене...Можеш да си по-голям, но да не проумяваш значението на една сериозна връзка и да гледаш по-"пълноценно" да си изживееш живота, просто според мене си е до мислене...

Forslor
01-23-2007, 23:03
Брака в днешно време е едно голямо нищо. Брака е просто за пред обществото - еди си коя г-жа и т.н (вече всичко става общо - имоти и т.н).
Разбирасе ,че зависи от възрастта това как даден човек ще се справи с дадена ситуация или с живота си например.
Тук колкото и да не съм много съгласен... възрастните хора са по отговорни, защото са минали през това през което тепърва по младите ще минат . Разбира се винаги има изключения. :wink:

BuBi008
01-23-2007, 23:29
Emi da donqkade zavisi ot vyzrasta zashtoo 13 godishna nikoga nqma da ide da izchisti i da sgotvi na gadjeto si . NO vse pak si e kakto sa gi vazpitali i koi kolko ocenqva neshtata. A naprimer sym na 15 no pak s priqtelqt mi sme zaedno ot godina i neshto no pak se durjim vse endo sme jeneni az hodq v tqh ponqkoga spq tam toi u nas gotvq mu chistq mu kato ida u tqh i vidq drehite po poda gi opravqm i mu varlqm neshta za prane pomagam na maika mu i takiva neshta. A do pari ala bala pak sa i moi za sega de ... nikoga nishto ne mi e otkazal i az savsem spokoino si vzimam ot portmoneto mu kakto i toi ot moite. :) I za vsichko koeto napravim e ravna otgovornost i za dvama ni.

muhlqsal_4orap
01-24-2007, 08:47
гледах го когато е болен, ходих у тях готвих му, чистих му, не излизах с приятелки, но той не оцени тези неща и нещата се обърнаха...
Даммм, трябва да правиш като мен, да му гладиш дрехите, да му ги обличаш, да му кусаш докато папка, да му сменяш памперса редовно, да го къпеш, да го извеждаш на разходка, да му четеш, да го носиш ако го мързи да ходи, да му пишеш домашните и т.н., надявам се да ти е станало ясно защо си се провалила ; )

Merito_
01-24-2007, 10:00
Охх мухлясал чорап пълен филм си ... Карай навремето не ме оцениха, сега ме ценят :wink:

Krem4eto
01-24-2007, 10:04
За вас има ли връзка между брака и двама души да ходят заедно . Просто въпроса е има ли същите отговорности към другия и зависи ли от възраста.

Неможе да се каже ,че когато ходиш с някой имаш същите отговорности,както когато си женен за някой...
Разбира се,че зависи от възрастта ако момичето и момчето са малки не са толкова сериозни!

koalka
01-24-2007, 11:20
И да имаш връзка, отговорностите в брака определено са по-големи.Зависи и от възрастта.Ако те да кажем живеят на семейни начела и имат дете, разликата не е особено голяма.Някои хора си мислят, че като са женени с един мъж, той някак си е по-задължен с тях.Но има статистика, ако не се лъжа, че разводите са повече от браковете, така че....това не е проблем в днешно време.

shemetaa
01-24-2007, 11:30
pxaxaxax braka -SUCKS braka e izli6en,nekfi lydi se jenqt davat izli6nipari ,za da dadat o6te tolko za razvod sled vreme...nqma smisal ot tova obvarzvane ,ako se obi4a6 s nqkoi...to e prosto list hartiq...ina4e otgovornostite opredelenu ne sa sa6tite.....nqa da se povtarqm... :P

vvs_go
01-24-2007, 19:56
nameril si koi da pita6