View Full Version : Физиономия ---> Промяна...
Така малко неловко се чувствам но както и да е ... През лятото се запознах с едни момичета на братчетката и лафим си лафим си и една от тях ми казва " Държиш се като момче на 17-18 години..." Аз щях да падна... (на 17 съм) После и казах там на колко съм и тя ми призна че ме е помислила за 13 годишен. Оня ден се заприказвах с едно момиче пак и тя ми сервира че съм на 15 и съм много малак за нея... ( Щях да падна да се смея)
Та въпроса ми е от физиономията или от какво е това явление?
ПС: Малко описание за мен : Дребничак съм , не ходя на фитнес, хмм може би нормално момче ( поне така мисля ... )
Krem4eto
01-24-2007, 09:49
Така малко неловко се чувствам но както и да е ... През лятото се запознах с едни момичета на братчетката и лафим си лафим си и една от тях ми казва " Държиш се като момче на 17-18 години..." Аз щях да падна... (на 17 съм) После и казах там на колко съм и тя ми призна че ме е помислила за 13 годишен. Оня ден се заприказвах с едно момиче пак и тя ми сервира че съм на 15 и съм много малак за нея... ( Щях да падна да се смея)
Та въпроса ми е от физиономията или от какво е това явление?
ПС: Малко описание за мен : Дребничак съм , не ходя на фитнес, хмм може би нормално момче ( поне така мисля ... )
Неможе да се каже със сигурност дали е от физиономията,защото ти не си дал снимка...Така може само да се гадае защо те мислят за малък...
Но щом са ти казали,че се държиш на годините си,значи не е от държанието ти!Явно просто така им изглеждаш...Това неможе да се промени дори и да ходиш на фитнес...Но ако имаш повече свободно време защо не :)
cherinka
01-24-2007, 09:50
в това няма нищо лошо. по-добре да те мислят за 15годишен с акъл на 17-18, отколкото 17годишен с акъл на 15. А и по дребничките са по-сладки :-)
За момиченца да ;) Но немога да си представя дребно момче като мен..
Добре, че не приемаш нещата навътре, а с насмешка.
Може би се дължи на това, че си по-дребен.Незнам дали е от държанието-ти ще кажеш.
Хмм незнам какво мислиш ти но на мен това не ми харесва :( Смея се на други работи, но не и на това ...
TreeHill
01-24-2007, 12:59
Добре, че не приемаш нещата навътре, а с насмешка.
Може би се дължи на това, че си по-дребен.Незнам дали е от държанието-ти ще кажеш.
А дали мога да се променя ... т.е да изглеждам може би малко по на годинките си
Ами ако се дължи на това, че си по-дребничък-започни да тренираш нещо.
Jamalska
01-24-2007, 19:26
мхм...поспортувай нещо..може и баскет за да дигнеш височината...расте ли ти вече брада?:/...
pic i 6si kajq "profesionalnoto mnenie"
svetlidim_
01-24-2007, 20:35
И аз казах на едно момче на 18,че ми прилича на 14 наи-много 15.Единственото заради което се съгласих с него,че е на 18 беше брадата.Иначе е дребничък-дребничък,а аз височка-височка...Еми ,така е! Баскетбол,бате!Почвай да тренираш!!!
aaaaaaaa123
01-24-2007, 20:40
Може би защото си дребен,а и може в лице да приличаш на по-малък.То и мен ме мислят за по-малка ама не ми пука :-D
Ами ако си се обръснал... няма начин :? :-k
Aз направих тази тема защото се чувствам малко глупаво. Например отида при някое момиче (на моята възраст) което не го познавам и то мен, а ми харесва, и се опитам да я поканя на кафе или нещо подобно :roll: То 100% съм сигурен че ще ми заяви че няма време. Какво да започна разговора " Здр, аз съм еди кой си и съм на Х години... :lol: ;-)
Може би защото си дребен,а и може в лице да приличаш на по-малък.То и мен ме мислят за по-малка ама не ми пука :-D
Да ама при вас момичетата е по-лесно ... Вие искате само с по-големи и на същата възраст ( рядко се случва това ). А аз се чувствам гузен да ходя с 2 години по-малко момиче..
Mi to ot edna strana e hubavo...koi ne iska da izglejda na po-malko godini otkolkoto e, ama tvoito e kofti situaciq naistina.Probvai basketbol akkto ti akzaha po-gore, voleibol, hodi malko na fitnes, Opitai da izdylji6 malko strukturata si, makar 4e ako ti e geneti4no zalojeno ne vrvam da ima nqkakav uspeh.Abe spokoino pi4, za vseki vlak si ima pytnici.Imam 2 priqtelki koito sa po 38 kilca i sa po 155-160 santa... ama...
Joey Tempest
01-24-2007, 20:56
Споко бе, неа се плашиш. Даже се радвай, че си младолик. До година-две ще се промениш и ще започнеш да изглеждаш като за възрастта си. И мен допреди една година ме мислеха за 13-14 годишен и аз много се ебавах с това. Сега обикновено като питам колко години ми дават, отговорът е 17-18, а аз съм си на 18 и малко отгоре. Така че, спокойно, с времето ще се промениш.
Фитнесът не знам дали е добра идея в този случай. Ако си 50 кила, яж повече, а ако си нисък, тренирай плуване, резултатите са гарантирани.
Успех!
HardcorE_AFA
01-24-2007, 21:03
А дали мога да се променя ... т.е да изглеждам може би малко по на годинките сиami ima hubavi drebni mom4eta :)
Joey Tempest
01-24-2007, 21:19
А дали мога да се променя ... т.е да изглеждам може би малко по на годинките сиami ima hubavi drebni mom4eta :)
Мерси.
Аз поразпитах познати приятелки и те ми казаха че било от лицето ми ... иначе съм си бил нормален... 8) :shock:
Мене пък ме дразнят съучениците като се правят ,че не ме виждат .
Влизам си аз в стаята и от едно от едрите говеда казва : Спокойно , никой не те видя. :x
И аз не съм от едрите. :?
,,дребните момчета са по сладки''
Мерси за комплимента. :-D
Мене пък ме дразнят съучениците като се правят ,че не ме виждат .
Виж сега. Това е вид терапия. Вероятно психологът на училището им е казал да се правят, че не те виждат, заради нанесените от теб душевни увреждания в тяхното съзнание, породени от учудващата ти грозота.
Anubis моляте давай малко по сносни постове... Никой не те смята за интересен с тези глупости които говориш
Аз лично съм на 15 и ме вземат и по държание и по външност за 18-19 годишен :) Просто акъла и интересите ми са като на по голям