View Full Version : xubavica
mn sam xubava i vsi4ki mi zavijdat.temata ne e ebavka nito se xvalq ne6to.ama sam tolkova krasiva 4e pove4e ottva nqma na kade.zatva vs momi4eta v klasa me mrazqt i mi se zaqjdat.znam 4e temata ne e za tuka ama mole ne mi q mestete 6toto tuka vlizat nai mn momi4eta i iskam da mi pomognat.ve4e ne zn kak da se darja ,kakvo da pravq,mom4etata samommi se lepqt a momi4etata me mrazqt,kakvo da pravq.nqmam snim ki da si pusna da se ubedite sami.,ama naistina sam prekaleno krasiva i tova samo mi vredi.nqkvi saveti....... :roll:
Eeeeee tui e v1rha na vsi4ko !!!
Kva ne zemna krasavica si weee :shock:
Ako iska6 da te uvajavat se dr1j estestveno i kato zana4alo namali tva OGROMNO samo4uvstvie !!!
Wow 4esno dokato 4etoh o4ite mi bqha taka - :shock:
cherinka
01-24-2007, 11:40
Иве, ти ли си ?
Мила, винаги има накъде :wink: .Перфектен човек няма.А и не е като да кажеш, че се хвалиш, не.
neusan88
01-24-2007, 12:21
уоу...мила ама незнам колко си красива ама напрао ме разби!иначе сигурно ако те видя и аз ще ти се лепна :lol: :smt005 :smt117 ама чесно казано маи преувеличаваш..ама щом си толко хубава я даи неква снимка да те видим колко си красива!!!!
а за момичетата в класа ти незнам що се даржат гадно с теб щото при мен и най красивата и най грозната все се уважаваме.ама май се рееш из небесата на облачета от самочувствие и гледай да не паднеш че ще се удариш много лошо ама и може да си загубиш хубавата външност!
да знаеш че не е важно само външната красота а и каква си като човек...щото май си доста зле в отношението ти към останалите и май ти трябва да се промениш за да се променят и те към теб!!! :smt112 :smt021 :smt041
успех!!!
Me4oOoOo
01-24-2007, 12:37
Дами и господа представям ви Мис Всела 2007 (човека които остави тази тема) ем като за начало както каза един от Гостите (ИМАШ ПРЕКАЛЕНООООООООО АМА ПРЕКАЛЕНОООООООО ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ) вземи свали малко от него и не се надувай на ляво и на дясно колко си "красива" колко си "прекрасна" и всички други не6та. 8)
ku4ka^^^
01-24-2007, 12:41
Tas pak... Ama ollll za kva sa misli6 ma za mis vselena li ma?ahahah Takia grozni drisli kat teb mnou gi obi4am.Bila mnogo krasiva. hahahaha ai hodi beri ohliuvi ma!Nas ko na ib* kolko si bila krasiva!ahahhahahahha Sigurna sam 4e si tolkova krasiva,4e ako te sravnim s nqkoq mangalka tq 6i e po-krasiva ot teb!Ai vla4i!
Е може наистина да е мн красива...защо не?Пък и когато на човека му натякват едно нещо-в нейния случай,че е красива-той почва да си мисли,че е истина,независимо дали е или не е.Така че стига сте я нападали.
Пък към авторката...еми покажи им,че си нещо повече от това, за което те мислят.
bahti^zleto^det^si
01-24-2007, 12:59
XaXAxaaxXAxaXAx
xAXaxaxAxAx XaxAxAxaXaxaxAX xAxA XAxA xa nemoa poe4e bahti izumenite sy6testva!Ti s imnogo zle ma XaXaXaxaxaa :smt021
GaNGsTa`Gi®l
01-24-2007, 15:11
Пък към авторката...еми покажи им,че си нещо повече от това, за което те мислят.
ХАхаха няма на къде повече..нали е съвършенна.. :lol:
mn sam xubava i vsi4ki mi zavijdat.temata ne e ebavka nito se xvalq ne6to.ama sam tolkova krasiva 4e pove4e ottva nqma na kade.zatva vs momi4eta v klasa me mrazqt i mi se zaqjdat.znam 4e temata ne e za tuka ama mole ne mi q mestete 6toto tuka vlizat nai mn momi4eta i iskam da mi pomognat.ve4e ne zn kak da se darja ,kakvo da pravq,mom4etata samommi se lepqt a momi4etata me mrazqt,kakvo da pravq.nqmam snim ki da si pusna da se ubedite sami.,ama naistina sam prekaleno krasiva i tova samo mi vredi.nqkvi saveti....... :roll:
ma q da se skrie6,4e da ne skriq az!sigurno si nekoq rusa i tapa,deto sa misli za 2 i polovina!
christina_aguilera
01-24-2007, 15:36
Таз пък лудата :smt044 :smt044 хаха отиди се прегледай :smt031
Jamalska
01-24-2007, 15:37
Абе стига бе няма такова чудо като 'невероятно много красив човек'...за различните хора има различни идеали за красота.
ani_sweet
01-24-2007, 15:38
e dai da te vidim nezemna krasavice shto za stoka si??????????Ne moje da nqmash nqkoq snim4ica-ko ne izlizash dobre na snimki li,ti ako si naistina krasiva i na snimka shte si hubava. :-D
sledko_f>93
01-24-2007, 15:52
Пффф ще кажа само едно---> да ти имам проблемите!
ауууууууу събиди се бе момиченце пак ли сануваш ужаси жал ме е за теб
beautiful_girl
01-24-2007, 19:50
lelelee kakvo e tva samo4ustvie!!! PROBLEM E IZCQLO V TEB! nz oba4e imam 4ustvoto 4e ti si jivee6 v nqkakv izmislen ot teb svqt, v koito ti se 4ustva6 nai-dobre i koito nqma ni6to ob6to s realnostta!!! v tva moje6 da si sigurna. Ima tolkova mnogo krasivi momi4eta, koito imat mnogo priqteli i v sa6toto vreme nqmat problemi s mom4etata i postoqnno sa obgradeni s vnimanie. taka 4e SLEZ MALKO NA ZEMQTA I NE SE MISLI ZA TOLKO PREKRASNA!!!! i sled kato tolkova uporito nastoqva6 4e si tolko krasiva i prekrasna, az sam sigurna 4e ne e to4no taka !!!
HardcorE_AFA
01-24-2007, 20:08
:shock:
GLeZoRanA
01-24-2007, 20:10
Тва да го биеш и да не му казваш що го биеш :?
evil_lady_in_black
01-25-2007, 06:23
Кой знае как изглеждаш , постни снимка ? Ами то и аз мога да казвам че съм перфектна ама повечето хора не са ме виждали и незнаят :wink:
alkobalko
01-25-2007, 06:46
Ужас. От къде го вадиш това самочувствие бе момиче. Хубаво, красива си, в това няма нищо лошо, но не само красотата е важна. Слез на земята, смъкни малко самочувствието си и престани да се хвалиш колко си красива. Като слезеш на земята и хората ще почнат да те уважават.
GLeZoRanA
01-25-2007, 06:59
Кой знае как изглеждаш , постни снимка ? Ами то и аз мога да казвам че съм перфектна ама повечето хора не са ме виждали и незнаят :wink: По - добре да не пуска..
Friend_witH_Benefit
01-25-2007, 07:25
Е остави, че си ужасната красавица ми пък нямаш и снимки ......... апфффффффф да ти омръзне от глупости ... ти въобще не се самоизтъкваш че си красива или нещо подобно ... ти просто искаш да кажеш, че си красивото патенце, но те отбягват като грозното патенце ... :cry: Сега дали си хубава или не няма да споря, но ако тука във форума ревеш и цифриш как не те понасят, а иначе отиваш при останалите и се правиш на мн интересна ... да ти кажа досега аз лично ако някой ми се държи така да съм го посбила ... и то не защото ще ти завиждам ами защото се държиш като тъпачка ... държиш се точно като едно глупаво малко детенце, което е чело прекалено много приказки за пепеляшка и красавицата и звяра и бла бла бла ... опитай се да си по-човечна ... то всеки трябва да има саочувствие ама да си знае мярката ........
punisher
01-25-2007, 07:33
кво го нахранихте момичето :smt118
миии глей са маце... ти ако се държиш на ниво и не се имаш за beauty queen ... всеки ше те уважава и никой няя си праи ташак.. а са като виждат ,че си някво плейбойче ти КЪ мислиш да стане а :wink:
а иначе всяка тъпа курва която не ти е приятелка ше завижда мноо ясно..
просто си покажи ,че не само с красота се оправяш ..
(надявам се :D )
aneliaaa
01-25-2007, 07:56
абе хора защо още продължавате да се занимате с тази....незнам как да е нарека мене пък ме е жал за такива момиченца
GLeZoRanA
01-25-2007, 08:09
абе хора защо още продължавате да се занимате с тази....незнам как да е нарека мене пък ме е жал за такива момиченцаи на нас ама се забавляваме и убиваме времето по този начин
malko mace
01-25-2007, 15:35
TEMATA E 100%EBAVKA!BASI KAKVI TAPI HORA!!!TC,TC,TC!!! :shock: :shock: :shock:
BebeTooOoo
01-25-2007, 16:03
Ужас!От къде го взе това самочувствие незнам...добре хубава си няма нищо лошо ама спри да се хвалиш с това...красотата не е най-важната...когато се държиш естествено...и смъкнеш малко самочувствието си мисля че тогава другите ще почнат да те уважават.
BunnYY_f
01-25-2007, 17:40
Освен че си много красива, прекалено даже си, и много скромничка не мога да разбера защо хората се отнасят така с теб :shock:
Абе мацка ходи се прегледай и най-важното ОГЛЕДАЙ се в огледалото и си помисли толко ли си хубава!Айде ходи да се оглеждаш и не пускай тъпи теми :evil:
sledko_f>93
01-25-2007, 17:48
Оле господи! Някъв гост тръгнал да пуска тъпи теми за да дразни и комплексира другите моми4ета! Пффф :lol:
бати тъпото дете :lol: Кво и пи6ете на тая ъе . Хаха
miss^sixty^style
01-25-2007, 19:09
душицо може да си симпатична ама ти се искара адсаката ако беше такажа сега нямаше да киснеш във форум аз също съм мн красива де не казвам че саита е за грозници ама 1.не се хваля защото имам недостатъци 2.не съм перфектна и има и по хубави момичета от мен ама ти си мн. зле :-D изкара се нз кфо...егати самочувствието и чудото....ако имаше пикс сигурно щяхме да се праснем от смях с твоята неземна красота...
AnIcHkAtA
01-25-2007, 21:02
Абе не те познавам ама като се описваш такава маи ти е голямо самочуствието!
Само като прочетох заглавието и почнах да се смея! Че темата е ебавка...то това ясно.Да я беше направила малко по-достоверна.С тези определения дето си си сложила...колко неземно красива си и как няма на къде повече.Незнам....ти направо трябва да си нещо смесено м/у Мис Вселена и Богиня! Да беше казала "много съм хубава" ... "мислят че съм хубава и ми завиждат" ... но ти направо прекали с определенията.Кой знае ква си бухча ... дето се чуди ся какво да прави и си пише тука фантазиите.Може да ти се иска да си най-красивата на света ... единствената Богиня на планетата ... но защо занимаваш форума с твоите мечти?
tainstvenata
01-26-2007, 06:32
predstavqm si kakva krasavica si...
po krasiva ot teb nqma na kude,i az moga da kaja 4e sum nai krasivoto momi4e na celia swqt 6toto mom4etata ot klasa me hareswat.TI NE SI DOBRE!ne se sdurja da ni kaje6 kolko si hubava,nali?momi4etata ti zavijdat?moje prosto ti da si mn tupa,a ne da ti zavijdat za krasotata!!!za twa stiga s teq gluposti,kolko si hubava,ako be6e naistina hubava i ot vutre nqma6e da se fuka6 s nezemnata ti krasota
Еми виж мила аз съм в абсолютно същото положение,ех какво да правим ние красивите момичета :lol:
Сериозно? Не мога да повярвам, има по-красива от мен, и с по-голямо самочувствие?!? :lol: Сега сериозно, има клиники, където с малко положени усилия оправят изкривеното мислене...иди да се прегледаш.
GLeZoRanA
01-26-2007, 11:40
Сериозно? Не мога да повярвам, има по-красива от мен, и с по-голямо самочувствие?!? :lol: Сега сериозно, има клиники, където с малко положени усилия оправят изкривеното мислене...иди да се прегледаш. Епа си и скромна :)
Скъпа трябва да се лекуваш,на твоето му се вика вече нарцизъм!ОК,да кажем,че си хубава(въпреки че няма доказателства)какво от това?Ако не показваш вътрешната си красота(ако има такава),какъв смисъл има от външната красота.Това,че ти завиждат е напълно нормално,но ако покажеш и нещо хубаво и от самата теб,тогава ще те оценят..
Да ти кажа пълно е с такива момичета като теб,които се смятат за перфектни.А още по-пълно е и с такива,които завиждат.Но проблема не е в тях,а в ТЕБ!Хората със самочуствие стигат далеч,но ако е толкова голямо,колкото твоето,ще подлежи на подигравки,както тук във форума.Така,че нито трябва да се притесняваш,че си толкова красива,за колкото се смяташ,нито за тези които ти завиждат,трябва да те притеснява ОГРОМНОТО ти самочувствие!!!Поне тези неща,че си перфектна си ги казвай само на себе си,защото хората се дразнят от това и се смеят,както ми стана смешно и на мен.
А и още нещо,айде поне щом си красива се яви на конкур за Мис България :D
Моята майка пък не беше от онези,които лъжат децата си колко са красиви. :roll: Преди се дразних и плачех много,но осъзнах че така е било най добре..а не води към самозаблуждение..
Майка ти май е изпаднала в синдрома "моято гарже е най-хубаво"..
inloveindani
01-27-2007, 22:37
специално за вуншния ми вид незнам обаче тва за мразенето от другите момичета мога да кажа че наистина е мн гадно аз съм в същото положение в училището ми имаме футболна паралелка с така наречените playboy на даскалото при учениците от 6 и 7 клас и понеже се славя с добри отношения с тях имам мн истински и добри приятели а и аз съм тяхна добра приятелка и няма момиче което харесва някой от тях и да не ме мрази по тази причина съм скарана с целият ми клас а и др причина е че ходя с наий якото момче от тях :Р:Р:Р
antichalga
02-18-2007, 14:21
l0l :D edna ideq - slez na zemqta !!
Allthatshewant
02-18-2007, 18:46
Така като гледам определееенооо не си идеална .. колкото и да си хубава мен ли4но ме отвръти със само4увствието си .. то е хубаво 4овек да е уверен ама 4ак пък толкова то твойто ...... :smt019
А защо ли съм остана с впечатлението,че момичетата и момчетата с голямо самочувствие не са нищо особено ... :smt005 :smt005 :smt005
Allthatshewant
02-18-2007, 19:11
[quote="CaNdY_girl{P}"]А защо ли съм остана с впечатлението,че момичетата и момчетата с голямо самочувствие не са нищо особено ... :smt005 :smt005 :smt005 [/
Хахахах да и аз съм съгласна с това =D> \:D/ :wink:
Awe nqmam takiva ne samo za avtorkata na temata,no i za horata,koito otgovarqt!Nz kakvi tr da ste da i se vrazvate,a pak za neq sam sigurna,4e e nqkoq izpadnala germanka,koqto se 4udi kade da si zavre zadnika i nameri nai-nepodhodq6toto mqsto za celta [-X
sexy_anji_
02-20-2007, 09:28
Господ едно дава друго взема [-X ако не искаш да те мразят моми4етата като за на4ало се дръж като нормален 4овек и не се смятай за най-красивата на земята , а ако искаш да погрознееш можеш да си направиш някакъв белег на лицето , да си с4упиш някой зъб, да си изгориш косата , да спреш да се гримирваш ](*,) ](*,)
и аз ти повярвах нали?! :smt098 :smt098 :smt098
Gravity^of^love
02-20-2007, 14:59
ТИ СИ САМОВЛЮБЕНА! ...
sexa_na_kompleksa
02-20-2007, 15:22
Де ле кво сте го нападнали тва дете ле :shock: Може па наистина да е така.Има хора дето са по-хубави от други и тъпи комплексари завиждат и говорят зад гърба им,и им развалят репотацията!
Кво да напраиш ли?... хм... еми покажи им че всъщност не си такава каквато изглеждаш.Опитвай се да говориш с тях,помагай им.Ако имаш възможност можеш да предложиш на някой да се прибирате заедно или да ходите заедно да даскало,или пък на кафе да излезете.То ако се сприятелиш само с един,той ще каже на другите каква всъщност си(предполагам :))
П.С:Надявам се темата да не е неква ебавка :?
ProstoAz
02-20-2007, 17:35
Айде стига вече с тази тема! :wink: