Влез

View Full Version : Peting

mmMMMmmm
01-24-2007, 14:42
Moje li nqkak si da my pokaja 4e ne sum gotova za seks!?A iskam samo nejnost i galene...toi e s 2 godini po golqm ot men a az sum na 14...kak da my pokaja ili trqbva da my kaja...

Lov3`Y0u
01-24-2007, 14:47
be kaa6 my naprao ISKAM SEXXXXXX i gotoo ;) 8)

Snoopy_
01-24-2007, 14:47
пробвала ли си с "НЕ СЪМ ГОТОВА ОЩЕ!!!" ?

FikyScHetOo
01-24-2007, 14:48
пробвала ли си с "НЕ СЪМ ГОТОВА ОЩЕ!!!" ?
ма те такива неща немогат да казват...как беше песничката "Няма неискам, няма недей"
Ми като сте си заедно можете д аси говорите по-лични работи. Особено преди да сте ги правили е някак по-логично.

ninsy
01-24-2007, 14:54
emi kato mu kajesh che ne iskash be tolko li e trudno

Snoopy_
01-24-2007, 14:58
FikyScHetOo .... няма не искам няма недей ако се оставяш да те възпитават чалга текстове и изкурвялото общество. Доста от рано почнах със секс и съответно имах достатачно отношения с момичета които не бяха готови... е вярно някак си се ми излизаше късмета и не съм чакал повече от месец, освен един път като чаках 2 години и то за нищо. Мацка не знам какво да те посъветвам, липсата на секс в една връзка е мн кофти работа за момче в пубертета. Може да прозвучи много грозно и грубо, ще ми се нахвърлят доста моми сега, обаче според мен почни да му правиш свирки. Със свирки можеш да спечелиш най малко 4-6 месеца от там вече ако си готова идеално ако не - усъвършенствай свирките и се моли да те обича поне малко ;)

FikyScHetOo
01-24-2007, 15:26
FikyScHetOo .... няма не искам няма недей ако се оставяш да те възпитават чалга текстове и изкурвялото общество. Доста от рано почнах със секс и съответно имах достатачно отношения с момичета които не бяха готови... е вярно някак си се ми излизаше късмета и не съм чакал повече от месец, освен един път като чаках 2 години и то за нищо. Мацка не знам какво да те посъветвам, липсата на секс в една връзка е мн кофти работа за момче в пубертета. Може да прозвучи много грозно и грубо, ще ми се нахвърлят доста моми сега, обаче според мен почни да му правиш свирки. Със свирки можеш да спечелиш най малко 4-6 месеца от там вече ако си готова идеално ако не - усъвършенствай свирките и се моли да те обича поне малко ;)
Това го използвах иронично. Не слушам чалга като за начало. Освен това Трябва да могат да си говорят. Пък и да, така е...трябва да има пълен коммплект от Секстри за д азадържиш някой. Момичето не се чуства готово, ОК...какво д аи кажа - да го направи насила или д аи завра пистолет ...в главата. Когато ме видиш облечена като монахиня и да питам такива въпроси по форумите, тогава ми говори каква съм. Плюс това номера е преди да правят секс да могат да нямат срам поне д аси говорят. Не мислиш ли?

Snoopy_
01-24-2007, 15:33
Хех противоречиш си.... първия ми съвет беше да му каже че не е готова, ти каза че не ставало така, сега пък така трябвало... искам да решиш... Освен това явно не си доизчела поста ми ми си побързала да му отговориш... я го дочети и виж как ти се струва втория ми съвет.

FikyScHetOo
01-24-2007, 15:35
Хех противоречиш си.... първия ми съвет беше да му каже че не е готова, ти каза че не ставало така, сега пък така трябвало... искам да решиш... Освен това явно не си доизчела поста ми ми си побързала да му отговориш... я го дочети и виж как ти се струва втория ми съвет.
Пфф ми май ще трябва се доизкажа подробно,че съм мноо заспала хах. Сега повечето следват чалга песничките и немогат да кажат Не. Освен това немогат да говорят с гаджетата си. И мисълта ми беше,че трябва да говорят...не съм оформила правилно изречението, сори :-D

Snoopy_
01-24-2007, 15:49
трябва ама... към авторката: мацка, съжелявам родила си се не когато трябва вариантите ти са малко - прави свирки да му затвориш устата временно, дай си гъза или стой сама. Вагината ти за твойте набори момчета струва, и още дълги години ще струва за повечето отколкото цялата ти ;)

BloodSoul
01-24-2007, 15:55
Казваш му, че не си все още готова и че има време!

Twitch
01-24-2007, 16:03
Vij ako mu go trusne6 taka 6e te zareje 100% (ako ne vednaga, to v nai-skoro vreme). Purvia put vinagi e napregnato emocii tva onova ama vinagi ima purvi put. Ne se pritesniavai.. 14 si e suvsem to4na vuzrast. Taka 4e ako ne 4uvstva6 niakvi po-seriozni 'prepiadstvia' davai smelo'.

BloodSoul
01-24-2007, 16:06
14 si e suvsem to4na vuzrast. О, боже мой!

Snoopy_
01-24-2007, 16:07
Twitch нормална е възраста в която ти решиш че си готов, нито по рано нито по късно!

sexy_tigar4e_MM
01-24-2007, 16:34
emi kato mu kajesh che ne iskash be tolko li e trudno

sexy_tigar4e_MM
01-24-2007, 16:35
Twitch нормална е възраста в която ти решиш че си готов, нито по рано нито по късно!

deidiy
01-24-2007, 16:36
просто му кажи че неискаш секс а само нежност :roll:

koalka
01-24-2007, 17:24
Говори с него, защото това е важно нещо.Просто му казваш, че все още не си готова и да не те притиска. :wink: