View Full Version : простоо...отчаяна
GalleNo_MoMi4eNce
01-24-2007, 16:58
Ne iskam saveto ili pomosh prosto se chuvstvammn zle i iskam da go spodelq s nqkoI!Misleh si sam shtastliva s choveka do men che toi mi dava vsichko ot koeto imam nujda no qvno ne e taka.Ili sam bila shtastliva no e bilo za malko!Oprazna mi ot srydni ot skandali ot karanici...Iskam spokoistovie koeto ne moga da polucha.Davam liubov a nishto ne poluchavam!Davam doverie q v zamqna poluchavam skandali i nedoverie!Davam razbiratelstvo a poluchavam obidi i sulzi!ZAshto ot nikogo ne moga da polucha tova koeto davam??Zashto sam tolkova neshtastna kato iskam da sam shtastliva?ISkam liubov,iskam toplina,iskam da me obichat!!!Zashto jivota e tolkova....jestok.Zashto edni sa shtastlivi a drugi ne?Imam chovek do sebe si koito ne znae kakvo iska neznae dali me obicha ili prosto mu trqbva igrachka a az mnogo go obicham i ne iskam da me ostavq!Iskam da e dobar i mil s mene a toi e napalno protivopolojnoto na tova koeto iskam!prosto sam mn0go neshtastna....i neznam zashto! I ne moga da promenq tova...
В крайна сметка искаш ли да ти се отговори на въпросите или не?
Това, което ти се случва, се случва на доста хора, така че не си единствената, към която живота е жесток.Да, жесток е в много отношения, но трябва да го живеем и да се справяме.Не мисля наистина, че има смисъл да си с човек, който ти докарва само болка, сълзи и притеснения.Ти правиш много неща, за да му покажеш, че държиш на него, а той не оценява това и се държи точно обратното.Честно казано, аз на твое място бих предпочела да съм сама, от колкото с такъв човек.
Jamalska
01-24-2007, 19:23
Аз съм г/д на мястото на приятелят ти...той е влюбения,а аз...никфо внимание...а уж все още ходим...:(
playful_baby
01-24-2007, 19:26
Ne iskam saveto ili pomosh prosto se chuvstvammn zle i iskam da go spodelq s nqkoI!Misleh si sam shtastliva s choveka do men che toi mi dava vsichko ot koeto imam nujda no qvno ne e taka.Ili sam bila shtastliva no e bilo za malko!Oprazna mi ot srydni ot skandali ot karanici...Iskam spokoistovie koeto ne moga da polucha.Davam liubov a nishto ne poluchavam!Davam doverie q v zamqna poluchavam skandali i nedoverie!Davam razbiratelstvo a poluchavam obidi i sulzi!ZAshto ot nikogo ne moga da polucha tova koeto davam??Zashto sam tolkova neshtastna kato iskam da sam shtastliva?ISkam liubov,iskam toplina,iskam da me obichat!!!Zashto jivota e tolkova....jestok.Zashto edni sa shtastlivi a drugi ne?Imam chovek do sebe si koito ne znae kakvo iska neznae dali me obicha ili prosto mu trqbva igrachka a az mnogo go obicham i ne iskam da me ostavq!Iskam da e dobar i mil s mene a toi e napalno protivopolojnoto na tova koeto iskam!prosto sam mn0go neshtastna....i neznam zashto! I ne moga da promenq tova...
izvinqvai ama na kolko godini si? prosto mi e interesno! :roll:
Psihi4no_bolen
01-24-2007, 19:35
izvinqvai ama na kolko godini si? prosto mi e interesno! :roll:
Ne e na tolkova kolkoto si misli6 :wink:
Мила разбирам те напълно.Но какво да правиш...Хората не оценяват това, което получават.И моят приятел се държеше с мен така навремето,каквото и да правих,колкото и добра се опитвах да бъда,все аз бях лошата, а той недоволният.Може би се държи с теб така, защото знае, че и по какъвто начин да се отнесе с теб, ти пак ще си негова и няма да го оставиш.Ако питаш мен започни да се държиш студено и ти, не му обръщай внимание, прави се, че не ти прави впечатление отношението му към теб и той лека полека ще си мисли, че започват да ти изстиват чувствата към него, поради неговото държание.И ако види, че почва да те губи, ще си покаже истинските чувства ако има такива.Така че бъди малко по-твърда...
Fucking_Bitch
01-25-2007, 07:09
Еми скъпа,просто му го кажи!Мъжете не са като нас,на тях трябва по-простичко да им го кажеш.Обясни му,че се нуждаеш от тези неща които изброи и че той не ти ги дава!Но не изтъквай ти какво си дала,тои сам ще повдигне въпроса!Дано да се оправиш и дай по-ведро живота не е толкова лош... :wink:
TreeHill
01-25-2007, 10:00
В крайна сметка искаш ли да ти се отговори на въпросите или не?
а?