Влез

View Full Version : Обичам, но се виждаме изключително рядко...

Хирошимо
01-24-2007, 20:14
Имам си приятелка, но се виждаме изключително рядко- 1-2 през деня, и тя винаги бърза да си тръгне. Днес реших да си поговоря с нея но тя беше в много водно настроение и отново си тръгна от мен и нямаше какво друго да направя освен да я оставя да си ходи. Въпреки че си тръгна ние отново се виждаме с нея - наричам я патрисия. Странно е че всеки път си променя цвета и се чудя как така вътре в мен може да хване тен. Но все пак я обичам моята кафява патриция нищо че се срещаме само когато сера.

Някой може ли да ми помогне да си оправим взаимотношенията с нея?

:cry: :cry: :cry:

bboy_bunker
01-25-2007, 07:27
аххахахахахх

playful_baby
01-25-2007, 07:33
Имам си приятелка, но се виждаме изключително рядко- 1-2 през деня, и тя винаги бърза да си тръгне. Днес реших да си поговоря с нея но тя беше в много водно настроение и отново си тръгна от мен и нямаше какво друго да направя освен да я оставя да си ходи. Въпреки че си тръгна ние отново се виждаме с нея - наричам я патрисия. Странно е че всеки път си променя цвета и се чудя как така вътре в мен може да хване тен. Но все пак я обичам моята кафява патриция нищо че се срещаме само когато сера.

Някой може ли да ми помогне да си оправим взаимотношенията с нея?

:cry: :cry: :cry:
mislq 4e ljubovta ti e spodelena!6to ne se ojenite!tolkova se trognah! :twisted:

The-Cult
01-25-2007, 09:33
Активия с люспи са болни мозъци като тебе :twisted:

Psihi4no_bolen
01-25-2007, 09:37

Mn si boen bre krasavec ...

The-Cult
01-25-2007, 09:50

Mn si boen bre krasavec ...
Така е батко на комплексарчета скачаме ... :-D

Psihi4no_bolen
01-25-2007, 09:50
na vejdite ...

The-Cult
01-25-2007, 09:52
oooo smeni si avatara .. PLS SLOJI SI SEKSI PIC-a
хаха що батенце не сложиш ти твоя или си прекалено малък на годинки и трябва само с мама и тати да ходиш до фотото да си правиш снимки за лична карта в мизерния ти бележник нали така жена ми :-D

koalka
01-25-2007, 09:53
Не мога да ти помогна.Но пистолета може! :twisted:

The-Cult
01-25-2007, 09:55
Не мога да ти помогна.Но пистолета може! :twisted:
за такива като него не хабят патрони...просто те се самоубиват след поредния тъп ден с по 20 30 мнения флудднал в някой форум мислещ се за забавен но всъщност е поредния мизерник :!: :twisted:

Psihi4no_bolen
01-25-2007, 09:56
хаха що батенце не сложиш ти твоя или си прекалено малък на годинки и трябва само с мама и тати да ходиш до фотото да си правиш снимки за лична карта в мизерния ти бележник нали така жена ми :-D

MI na 17 sam :P ... ma e taina 4e si praq gavra vav foruma (ooops) i ne iskah da me gledat ... i ne go priemai na vatre ;) skai4ai im na vejdite :D

The-Cult
01-25-2007, 10:01

MI na 17 sam :P ... ma e taina 4e si praq gavra vav foruma (ooops) i ne iskah da me gledat ... i ne go priemai na vatre ;) skai4ai im na vejdite :D
Хахах така казваш и на момиченцата по на 12 13 нали съмнява ме да си на 17 но пък ако си на 17 толкова по зле за теб изостанал си много с мисленето .... земи иди в некои център да те поопрвят малко...

Psihi4no_bolen
01-25-2007, 10:07

Хахах така казваш и на момиченцата по на 12 13 нали съмнява ме да си на 17 но пък ако си на 17 толкова по зле за теб изостанал си много с мисленето .... земи иди в некои център да те поопрвят малко...

Na 17 sam (dobre de na 19.01 stavam na 17 ma ...) a tova e 6toto sam bolen i si praq kefa ...fanahme se na bas kkoi kvi forumi da osira ... (iska6 li mi skype da vidi6 na kolko sam )