View Full Version : кое според вас е перверзно?!
slan4evo_momi4e
01-24-2007, 20:21
Напоследък с приятеля ми пробваме различни и доста интересни неща..., които определено не влизат в рамките на обикновенния секс....Та се сетих, че мога да пусна темичка тук....
Интересно ми е кое според вас може да бъде причислено към категорията "перверзно"?! Кое на вас ви се струва перверзно?! И кой казва кое да бъде такова?!
Мерси :)
em ... hah ... kvo tolkova pravite pyk s toz tvoq priqtel ? :D
slan4evo_momi4e
01-24-2007, 20:30
напоследък му се нрави да ме връзва за масата.....или за леглото...абе за където му падне....или да ми шляпва някои и друг шамар докато правим секс....или пък да ми връзва очите и да ме кара да правя разни неща.....такива работи...:)
Не че аз оставам назад де :)
DarkAngelOfHope
01-24-2007, 20:36
оня гост по нагоре бях аз :)
ми интересни неща правите ... незнам колко е перверзно
или просто е малко по различен и възбуждащ секс :)
чесно казано и аз го практикувам и е доста възбуждащо :)
ма май до сега мен не са ме връзвали ... само очите де ... иначе аз връзвам от време на време :)
adoration_
01-24-2007, 20:37
Нали знаеш- в секса всичко е позволено:) Достатъчно е и на двамата да ви харесва и да го смятате за нормално:) Мнението на останалите не е от значение :)
slan4evo_momi4e
01-24-2007, 20:38
кажи на жена ти да те върже....ако намираш това за възбуждао... :) на нея сигурно й харесва...ако съдя по себе си :)
mi spored men ne e perverzno.nie s moq sa6to se vrazvame ot vreme na vreme/s beleznici/ :oops: !!!mnogo obi4am da me plqska po dupeto.spored men vseki sam si opredelq koe e pervezno i ne go pravi!
Первезно е да си ебеш майката...Аз го правя добре с 1 См си пишка :lol: :lol: :lol: :lol: Имам проблем с това че смърдя на курУве
с отрязана ръка ;(
01-24-2007, 20:43
на мен кат ми отрежат ръката наи се възбуждам :-D
Первезно е да си ебеш майката...Аз го правя добре с 1 См си пишка :lol: :lol: :lol: :lol: Имам проблем с това че смърдя на курУве
E i ti li be brato..Slu6ai moita istoriq:Первезно е да си ебеш майката...Аз го правя добре с 1 См си пишка Имам проблем с това че смърдя на курУве
перверзно е всичко различно от стандартния секс, друг е въпроса че перверзно не злачи лошо.... едно време перверзното беше лошото, сега на лошото му викаме извратено - сране пикане и т.н.
перверзно е всичко различно от стандартния секс, друг е въпроса че перверзно не злачи лошо.... едно време перверзното беше лошото, сега на лошото му викаме извратено - сране пикане и т.н.
Прав си например аз еба майка си :?
malka_sladuranka
01-25-2007, 09:27
mi spored men ne e perverzno.nie s moq sa6to se vrazvame ot vreme na vreme/s beleznici/ :oops: !!!mnogo obi4am da me plqska po dupeto.spored men vseki sam si opredelq koe e pervezno i ne go pravi! говорим за перверзно а не извратено :evil:
mi spored men ne e perverzno.nie s moq sa6to se vrazvame ot vreme na vreme/s beleznici/ :oops: !!!mnogo obi4am da me plqska po dupeto.spored men vseki sam si opredelq koe e pervezno i ne go pravi! говорим за перверзно а не извратено :evil:
xaxa,tva za men ne e izvrateno.neznam drugite kak go priemat.to ne e normalno de,ami e raznoobrazie v sexa.kogato iskame ne6to po-divo ,go pravim taka. :oops:
Много зависи от разбиранията на съответния човек.За един едно нещо е перверзно, за други е абсолютно нормално...Всеки сам за себе си поставя граници на нормалното, перверзното, извратеното и т.н.
malka_sladuranka
01-25-2007, 13:08
xaxa,tva za men ne e izvrateno.neznam drugite kak go priemat.to ne e normalno de,ami e raznoobrazie v sexa.kogato iskame ne6to po-divo ,go pravim taka. :oops:пак не ме разбра
Mii to seki si ima razli4na predstavi-nikoi ne go e upredelil!
TreeHill
01-25-2007, 18:02
Нали знаеш- в секса всичко е позволено:) Достатъчно е и на двамата да ви харесва и да го смятате за нормално:) Мнението на останалите не е от значение :)
Me4oOoOo
01-25-2007, 19:30
:shock: :shock: :shock: и аз имам белезници можем ги пробваме с някоя лятото я завържа на един уличен стълб :-D
Первезен е Бай Иван :shock: .Той какъв беше?Не е ли мъш :?
xaxa,tva za men ne e izvrateno.neznam drugite kak go priemat.to ne e normalno de,ami e raznoobrazie v sexa.kogato iskame ne6to po-divo ,go pravim taka. :oops:пак не ме разбра
emi az po nqkoi pat malko bavno zagrqvam!!! :lol:
malka_sladuranka
01-25-2007, 20:02
emi az po nqkoi pat malko bavno zagrqvam!!! :lol: лошо няма, ама мен ме мързи да обяснявам, както и да е ;)
усещам полъх на САДО МАЗО в тоя вашия секс което е супер :)
Ilianka_14
01-31-2007, 17:44
бе перверзно наистина не значи гадно или извратено и т.н. а и да е то не значи, че не бива да се прави... въпрос на вкус... има момичета дето и с кучето си го правят... ма стига да не нараняват кучето и на него също да му е хубаво - тяхна си ралта кво толкова, като е первезно да не го правим ли
Bellissimy
01-31-2007, 17:53
Това,че спа със сестра ми..брой ли се ? :-D
az se kefq kato mi lapa da i pooriniram v ystata malko :oops: :oops: :oops:
adski e vuzbyjda6to :idea:
mini_bebe
01-31-2007, 18:42
az se kefq kato mi lapa da i pooriniram v ystata malko :oops: :oops: :oops:
adski e vuzbyjda6to :idea: imam za teb edna mn dobra oferta,probvai si ogyvaemostta na tqloto i se opitai sam da si lapa6 i da pikae6.. 100% 6te ti e mn qko.. tamun 6te vyzbudi6 jenkata si :mrgreen:
abe 6tom i dvamata se vuzbujdate ot tva nema lo6o vse pak tva e samo mejdu vas dvamata i nikoi nqma pravo da vi sudi!! :P
IlLuSi0nS`
01-31-2007, 19:45
кфо значение има дали някой ще сметне нещо зе перверзно.. нали на теб ти доставя удоволствие.. перверзно в общия смисъл го разбирам като по-див и 'мръсен' секс.. а вече за извратено - разните там садо-мазо неща.. перверзното е яко.. примерно мръсни думички и малко по-грубо.. но извратени неща не обичам.. абе секи си го разбира по негови си критерии..
Sexapilna_kukla
01-31-2007, 20:11
кфо значение има дали някой ще сметне нещо зе перверзно.. нали на теб ти доставя удоволствие.. перверзно в общия смисъл го разбирам като по-див и 'мръсен' секс.. а вече за извратено - разните там садо-мазо неща.. перверзното е яко.. примерно мръсни думички и малко по-грубо.. но извратени неща не обичам.. абе секи си го разбира по негови си критерии..
I az taka mislq!
DarkAngelOfHope
01-31-2007, 21:31
хах ... всеки си има критерии ... ми точно тва е въпроса ... какви са вашите !?
за всеки било различно ... ми то е ясно че ще е така :)
момичето пита какво Според Вас е перверзно ... ма както и да е :::
malkoto_sladur4e
02-01-2007, 09:33
Абе какво лошо има в перверзията между влюбенити обачи (без 3-ки и ала бала) :wink: Мн готино даже,че сте перверзни :twisted: Тфа значи че се желаете един друг \:D/