PDA

View Full Version : Kakvo pravite,kogato...

01-25-2007, 10:40
...roditelite vi ne odobrqvat mom4eto/momi4eto,koeto haresvate...

Merito_
01-25-2007, 10:54
Ми и майка ми не одобрява приятеля ми, но важното е, че аз си го обичам.Какво да направя като не го одобряват?Това си е мой личен избор с кого ще съм, и естествено, че ще съм с човека, който ме прави щастлива.Дори да не го одобряват аз пак ще съм си с него...

koalka
01-25-2007, 11:08
Еми, нашите харесват приятеля ми.Но ако не го харесваха въобще нямаше да ми пука.Щом съм го избрала значи има защо и те не могат да ми забранят с кой да се виждам-те не са такива.Но ако се беше случило такова нещо щяхме да се виждаме тайно.

adoration_
01-25-2007, 11:28
По принцип нашите нямат нищо против приятеля ми,дори напротив-харесват го:) А и да не беше така-нямаше нищо да кажат,щом виждат,че съм щастлива:) Все пак изборът си е мой,и дори и да бях направила грешка... сама трябваше да се поуча от нея;)

naia
01-25-2007, 12:05
щом на мен си ми харесва не ми пука от тяхното мнение

In4iTu_
01-25-2007, 12:17
В никакъв случай няма да зарежа момчето заради родителите си.

CrIsTiaNo_
01-25-2007, 12:34
nqma takav variant

punisher
01-25-2007, 12:50
...roditelite vi ne odobrqvat mom4eto/momi4eto,koeto haresvate...
отивам в тоалетната.

[B]a[N]D[i]T[k]a
01-25-2007, 15:22
a tova absolutno vinagi se slu4va.. maika mi nikoga ne gi haresva.. bashta mi haresvashe edin zashtoto be6e plemennik na jena mu :roll: {az i mom4eto ne sme rodnini dulga istoriq} a ina4e ni6to ne pravq .. vse pak az si izlizam s nego ne te :P

priti_kiti
01-25-2007, 15:55
хах, гаджето и майка ми направо се обичат.. :lol: а баща ми даже не знае за съществуването му .. :D кво щях да направя ако не го харесваха - грр,мииии може би щях да искам да ми кажат доста обстойно и подробно защо не го харесват.. да се обосноват и да видя дали това са основателни причини.. и ако преценя, че са прави и ако аз нямам чак такива силни чувства не ми пречи да го отрежа,но ако се некфи дрени неща,а аз имам чувства..не мисля че ще ми повлияе :)

girlmania
01-25-2007, 16:51
ami moite roditeli mnogo ne odabrqvaha priqtelq mi ot koeto na men mi be6e gadno,no 4esno kazano tova izob6to ne me spira6e da pravq kakvoto si iskam. taka 4e spo4ed men po-vajno e kakvo 4uvstvate edin kam drug,a ne 4ujdoto mnenie.... :smt057

BunnYY_f
01-25-2007, 17:31
Аз и майка ми имаме почти еднакъв вкус, така че винаги ги е харесвала :) С баща ми е по-слажничко, щото нали съм му едничка и той си ми пази, ама харесва ги де :-D

teenkopele
01-26-2007, 06:02
Нищо, защото не ми пука какво мислят. :wink:

Fucking_Bitch
01-26-2007, 06:34
Баща ми попринцип няма думата.Съгласява се с мен,уважава мнението ми и желанията ми.

evil_lady_in_black
01-26-2007, 07:35
Ами мен ако майка ми знеше до сега колко момчета съм сменила щеше да се побърка горката :lol: ами нищо не прави , тя дори не познава приятеля ми :wink:

CVETELLINA
01-26-2007, 09:03
По принцип не ми пука,тва си е моя живот,а пък и не обичам някой да ми налага мнение.Пък ии в повечето случаи наще въобще не познават приятелите ми:}

meri88
01-26-2007, 09:07
Ами мен ако майка ми знеше до сега колко момчета съм сменила щеше да се побърка горката :lol: ами нищо не прави , тя дори не познава приятеля ми :wink:

xaxxaxa i maika 6te6e da poludee :-D
em kakvo poznavat se i se haresvat mnogo.S posledniq napravo se obojavaha na6te..ne sam imala slu4ai v koito na6te da na haresvat mom4eto , 6tom az sam 6tastliva te nqmat izbor :-D :wink:

Fanatichka
01-26-2007, 21:06
Ми нямаше да ми пука..нямаше да се повлиая от тяхното мнение!Все пак аз излизам с него, не те!

01-27-2007, 13:37
Аз нищо не правя, и то по единствената причина, че наще си нямат идея дори как се казва гаджето ми, а с него хофим от 7 месеца... :roll: Просто не си общуваме и толкоз.. с родителите, де..
А и да не го одобряваха нямаше да ми пука особено, така че на всички с такъв проблем:
не се кокайте, просто бъдете с момчето / момичето, което харесвате. най-важното са вашите чувства!

nikinkaaa
01-27-2007, 13:41
Винаги са одобрявали момчето , с което ходя.Нямат избор просто :lol:

Violenza
01-27-2007, 19:57
Нашите одобряват сегашния ми приятел, а и попринцип с това съм нямала проблеми.
Иначе...и да не го одобряват никой не ги пита, защото аз ходя с него, а не те.

iiirish
01-27-2007, 22:01
хах имало е един единствен път, когато нашите бяха твърдо против една моя връзка! не ме спираха да излизам или нещо такова, но все повтаряха, че този човек не е за мен и нещо не им харесва и... в крайна сметка дори те не знаят колко прави излязоха!!!
тъй че дечица слушкайте мама и тати - те знаят най-добре кое е добре и кое не ;) и винаги малко или много трябва да ви пука ;) не ставайте егоистчета от малки ;)

teenkopele
01-28-2007, 01:55
...
тъй че дечица слушкайте мама и тати - те знаят най-добре кое е добре и кое не ;) и винаги малко или много трябва да ви пука ;) не ставайте егоистчета от малки ;)

С остарелите представи, които имат голяма част от родителите, "100%" ще знаят кой би бил "най-подходящ/а"! :lol:

kristina_ok
01-31-2007, 14:02
Одобряват,не одобряват-това е положението.Такъв съм си го харесала,
с такъв ще съм си.До сега не съм имала такива проблеми.

CaSsIe
02-01-2007, 18:56
nashte daje i da ne go haresvat ne go pokazvat(e ponqkoga samo za da me draznqt).a ida go pokazvat nqma da mi puka osobeno 6oto az go obicham...ne che ne me e grija za tqhnoto mnenie prosto te ne prekarvat tolkova vereme s nego kolkoto az i ne mogat da znaqt kakuv e vsushtnost

_eLITO_
02-03-2007, 22:06
mi az i maika mi imame mn ob6t vkus i ot neq nqmam nikvi problemi,no malko s ba6tata ne sme na edno mnenie.maika mi si e haresala nai mn ot si4ki -po biv6eto mi gadje i taka,sega s koito i da tr1gna odobrqva go ama........ nqkak si vinagi e kazvala toi si e nai sl1d1k i nai to4en ot si4ki :D ama tova da e......si4ko dr e super \:D/

Princesata
02-04-2007, 10:30
Наще харесват приятеля ми,но ако не го харесват техен проблем

cherinka
02-04-2007, 16:59
ами кофти ми е когато не го харесат, защото все пак са ми родители, и за мен е важно какво мислят. Завмомента на никой родител няма да му е приятно малката му дъщеричка да излиза с футбулен хулиган, но истината е, че щом държи на мен, харесва ме и няма да ми е случи нищо лошо покрай него, няма за какво да се притесняват. Но в повечето случаи родителите не разбират това, и от най-малкото могат да направят проблем само и само да постигнат своето. А и един родител, както и обикновен човек, не бива да съди друг човек по миналото му, защото хората се променят (не много често,но..), и ъщо много рядко миналото влияе на бъдещето.. ии бе не знам кво се отплеснах..

02-06-2007, 13:49
Гот е, че майка ми харесва гаджето ми сега.

Но иначе колкото пъти е казвала за някой, че е кофти, той се е оказвал кофти и мен после ме е било яд, че не съм я послушала.

Все пак има повече опит с тия неща от мен...

babi_girl
02-06-2007, 13:52
Ми и майка ми не одобрява приятеля ми, но важното е, че аз си го обичам.Какво да направя като не го одобряват?Това си е мой личен избор с кого ще съм, и естествено, че ще съм с човека, който ме прави щастлива.Дори да не го одобряват аз пак ще съм си с него... napulno podkrepqm mnenieto

MoHuTo
02-09-2007, 08:07
Ми по принцип баща ми не харесва нито едно от гаджетата ми, даже постоянно ги нарича с разни епитети :-D :-D Ама какво да се прави, баща ми е, ревнува сигурно :mrgreen: А относно майка ми, тя по принцип не изразява мнение относно приятелите ми...но в крайна сметка нали аз си излизам с тях, не те :roll: :wink: