View Full Version : ne spiram da mislia zanego
ami s priateliat mi ne se vidiahme edin den toi ima6e sre6ta sus negova poznata i az biah sama v nas i re6ih da izlezna i napravih gre6ka vidiah se sus edin priatel i ne znam celunah go priatelski i ot tam na tatuka ne znam kakvo stana govorehme si suvsem normalno dokato ne zapo4na da me dokosva tolkova nejno i vuzbujda6to 4e ne mojah da se saprotivliavam ne sum spala s nego pod4ertavam no sega ne mi izliza ot glavata zavladql e mislite mi s tova negovo tolkova nejno i pale6to strastite dokosvane a ot nqkolko dni priateliat mi mi povtaria 4e sum niakak otdale4ena i 4e ne6to ne e nared da taka e vijdame se vsqka ve4er no ne e kakto predi ne6to izvednuj se promeni i sega se 4uda kak da vurna vsi4ko onova kakvoto si b6epo staro mu goliama obi4 pretrupvane samo pri misulta za nego kak da spra da mislia za onziiiiii :cry: :cry: :cry:
а защо не си я отдрежеш ти бе шибаняко
мила не мога да ти помогна с кой знае какво но явно си хлътнала по този дето те е побъркал със ласките си
виж забрави за това и се отдай на приятелят си
а защо не си я отдрежеш ти бе шибаняко
Ми на него няма да му помогне докато това е добър съвет за девойката горе
FiRe_LaDy
01-25-2007, 13:49
E kofti situaciq.Miii prosto nedei da mislish za onzi drugiq.Otdai se na laskite na priqtelq si i na celuvkite mu i taka sha go zabraish.
Вариант а) Отдаваш се на искушението на "онзи", ако ти предтръпне и мине -> всичко ще се оправи, ако не -> значи вс е ясно
Вариант б) Споделяш с приятеля си (и работите сами се подреждат: ако ти прости -> всичко ще се оправи, ако не -> не е нужно да забравяш "онзи")
Вариант в) Даваш си почивка (заминаваш за малко), събираш си волята (или претегляш всичко на кантар) и решаваш: КОЙ, и ако е "той", а не "онзи", и КАК.
По-добре недей да лъжеш излишно приятеля си.Колкото по-късно му кажеш, толкова повече ще го заболи.Незнам дали искаш да продължиш с онова момче.Трябва да решиш.Ако искаш да си с този човек-бъди с него, но недей да лъжеш човека, който си обичала.
Ако искаш да останеш с приятеля си защо не провате един здрав секс да ти покаже и тои малко "страсти" и да забравиш за оня дето си го срещнала?
TreeHill
01-25-2007, 16:47
По-добре недей да лъжеш излишно приятеля си.Колкото по-късно му кажеш, толкова повече ще го заболи.Незнам дали искаш да продължиш с онова момче.Трябва да решиш.Ако искаш да си с този човек-бъди с него, но недей да лъжеш човека, който си обичала.
ииии за пореден път
Angel_of_fate
01-25-2007, 17:07
Хехех споко бе :) . Аз имам 1 такъв приятел . Гушкаме си , хващаме си ръцете , носи ме на конче . Но аз се бях влюбила в него казах му ,но нищо . Останах си и милото си и онова момче пак ми е приятел :lol: . Само пример ти давам , ако обичаш истински приятеля си забрави онея ласки , възбуждащи или не -има ли значение , накарай любимия си да те гали или кфото те е правил другия , така пак ще си заобичаш милото си :P